Barcaman14 írta:Azért hihetetlen, hogy mikbe tudnak egyesek belekötni. CR rúgott 13 gólt, ami a BL ezen szakaszában egészen elképesztő és még akkor is, ha nem Bayern,Chelsea,Psg triónak rúgta ezeket. Nem hinném, hogy ezen bármit is meg kéne magyarázni, ahogy pl. Messi hétvégi mesterhármasán sem az Osasuna ellen, ha már itt tartunk. A gól az gól, a kiemelkedő teljesítmény pedig kiemelkedő teljesítmény bárki ellen, el kell ismerni még ha nehéz is.
Tegnap a bő összefoglalót láttam a meccsről és minden elismerésem CR-nek a hozzáállásáért. Egy abszolút tét nélküli meccsen is úgy hajtott, mintha az élete múlna rajta. Kirobbanó formában van és továbbra is hihetetlenül motivált. Nehéz lesz őt tartani vasárnap is.
Félreértés ne essék, én sem örülök, hogy CR-nek jelenleg remek időszaka van és nem is úgy keltem fel, hogy mától Real drukker vagyok.

Csak szimplán fölöslegesnek és sokszor már zavarónak tartom mindkét fél részéről, hogy minden kis apróságért megy a kukacoskodás.
Kár, hogy egyre kevesebb az ilyen hozzáállású barca drukker, de gondolom, Te nem 8 éve lettél barca drukker...
Barcaman1993 írta:nagyon nehéz dolga nem volt, mert 5 méterekről passzolgatja be a labdát üres kapuba meg kapus mellett, ráadásul nokedli csapatok ellen...
Tudnék még neked egy ilyen játékost mondani
Barcaman1993 írta:Ramos, Pepe?

Ferninho ne akarjad már megdumálni, kérlek! Napjaink labdarúgásának legsunyibb és legmocskosabb játékosainak a TOP listáján vannak. Elismerem nagyon jó védők, de ne mentsd már föl őket azzal az érvvel, hogy nem okoztak komoly sérülést...!
Lehet bennem van a hiba, de egy igazi védőben kell, hogy legyen sunyiság, és inkább lépjen oda mint, hogy nézze hogyan gyalogolnak be a labdával a kapuig. Pepét régen nem csíptem a favágásért, de amennyire tudom rajtam kívül még sokan így voltak ezzel. Viszont idén összesen, ha jól tudom 3db sárgája van, és rettentően tanári amit csinál. Ettől független Varanet jobban csipázom, mert rémisztően higgadt a gyerek plusz rettentő jó adottságai vannak. Egy védő legyen kemény! Én ezt vallom. Maldini-Nesta párost is ezért szerettem.
MyShadow írta:nekem a viselkedésével és a reakcióival van bajom, és persze azzal a sunyi, aljas, vadbarom tevékenységével, amit labdától távol folytat, és van mikor holt időben.
Na ilyet én nem viselnék el a csapatomban, akármilyen jó játékos is egyébként!
De embere válogatja, ha Perez papának megfelel, ám legyen

Minden csapatból tudnék ilyet mondani. Nálatok Alba, Alves, Busquets, de akár ott van Neymar is akik baromira szeretnek színészkedni meg sunyiskodni, és nem éppen csippantom őket

... Sajnos ilyen nálunk is van, de én ezt a fantasztikusan fake játékvezetés számlájára írom, mert a játékosok tudják, hogy megtehetik...