Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.03.17. 16:51:36

visca el barca írta:martinonak annyira bejöhetett a 2 sziti elleni meccs, h erős a gyanum h megint a inix-messi-x csatársorral kezdünk, fabregassal a kp-n
Én ebben biztos vagyok, a fejemet merném tenni rá. hogy ez lesz a kezdőnk: Valdés - Alves, Piqué, Mascherano, Alba - Xavi, Busquets, Fabregas - Neymar, Messi, Iniesta.

Esetleg Sánchez vagy Pedro Neymar helyett, de nem valószínű.

Mondjuk a Ronaldo vs Alves és a Bale vs Alba párharcoktól félek egy kicsit, esélyes egy-két korai sárga, aztán utána lehet óvatoskodni...
visca el barca
Presidente del Barça

2014.03.17. 16:27:56

martinonak annyira bejöhetett a 2 sziti elleni meccs, h erős a gyanum h megint a inix-messi-x csatársorral kezdünk, fabregassal a kp-n
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
shutterisland
Director del Fútbol

2014.03.15. 22:26:35

ők meg rosszul játszva sem tudnak botlani.
ez a kulcs, a bajnokcsapatoknak általában az egyik ismérve, hogy gyengén, rosszul játszva is képesek nyerni.
Boixos1981
Barça B

2014.03.15. 22:24:05

Én is néztem a Malaga-Realt, és ez egy vicc, hogy mi ha nem vagyunk topon, agyonszívatnak minket (Real Sociedad, Valladolid), ők meg rosszul játszva sem tudnak botlani.
Visca el Barca y visca Catalunya, llibertat Boixos Nois!!!
MikeTyson
Jugador del Barça

2014.03.15. 22:09:13

Könnyeb lenne, ha nem az utolsó 15 percet néznéd, mert így véleményt alkotni vicces... Rég játszottunk ilyen rosszul, de a 2.félidő különösen gyenge volt.
Sanama
Llegenda del Barça

2014.03.15. 21:50:12

Most mondom a 75.percben belenézek a Real meccsbe. Hát épp ezért nem szeretek Real meccset nézni, mindig ez van:
ellenfél építi a támadásait, passzolgat szépen, mezőnyben fölényben van. Majd a Real elindul Cr ráveri, aztán gól vagy nem.
Most is 0-1nél a Malaga támad, az egész Real játéka annyiból állt, hogy CR tolt 2 sprintet és ráverte. Persze a Malaga helyzeteinél úgy pattan hogy a Realnak jó legyen,stb. Egyszerűen nem hiszem el, hogy állandóan jól pattan nekik a labda.
A nagy Bale is a saját térfeléről beleszabott egyet a labdába és ennyi az utolsó 15percben.

Olyan élvezhetetlen amit ezek mutatnak a pályán, hogy azt leírni nem tudom. Olyan mintha ők lennének valami kiscsapat, akik annyit tudnak, hogy kivgáják a labdát meg kontra.
Leon
Director del Fútbol

2014.03.15. 21:35:04

Nézem most a Malaga-Real meccset és a Madrid éppen csak vezet ellenük. A Malaga a 13. helyen van most. :roll:
Szóval ha behúzzuk ellenük a jövő hetit akkor szerintem simán x-elnek vagy buknak legalább egyet a maradék meccsekből. :D
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
komutnemukod
Jugador del Barça

2014.03.15. 21:21:25

Azért ez a pepe gyerek még mindig ritka nagy tajték paraszt...
Fecooo
Llegenda del Barça

2014.03.12. 18:21:33

undormányos májenkó lesz a spori a klasszikuson... (ő vezette azt a gusztustalan kupadöntőt, ahol kis túlzással csak a lőfegyverek használata volt tiltott...)
visca el barca
Presidente del Barça

2014.03.12. 11:26:56

annyit osztjuk zselét, hogy linkelek már rola valami szépet is

minden milliardos focista követhető a példáját, neki ez a 60000 euró kb egynapi bére =D>

http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... et-2321283" target="_blank
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2014.03.08. 14:39:32

Nem nagyon követem az eseményeket, Varane-nal mi a túró van? Jól látom, h nem látom...(a pályán)?
Bale hogy játszik? Szerintem akkor lesz ő igazi erősítés, ha CR kifelé megy majd, asszem 5-6 évvel fiatalabb a walesi.
Leon
Director del Fútbol

2014.03.08. 11:03:23

ferninho írta: beszélgessünk az Off topikban a kvantumfizikáról, hozzál fel belőle valami jó kis témát és tárgyaljuk ki, biztos van arról is véleményed, meg nekem is biztos van, hiába nincs sok közöm hozzá.
Akkor te biztos tudod a pí utolsó számjegyét! :mrgreen:
Én szórakozni járok ide meg társalogni a Barca fanokkal,nem kötekedni.
Egyébként nem tudtam,hogy itt csak a te szakértői véleményedet lehet publikálni!Elnézést kérek,legközelebb moderálom magam! :oops:

Egyébként nemrég ez jelent meg a Madridba mostanában "nagyon" megbecsült kapuslegendáról:
Iker Casillas nem játssza a sértődöttet: a Real Madrid kapujából kiszoruló kapus a Marca hasábjain dicséri riválisát, Diego Lópezt.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Grácies Messi!
ferninho
Madridista

2014.03.08. 02:28:47

Özil a legelső évében nagyon jó volt, aztán jött az ami a mai napig tart nála...
folyamat alibizik, 70. percben meg már full fáradt az emberünk...
rengetegen voltak Özil ellen is, az elmúlt másfél - két évben, mert ezek a hibái nagyon láthatóak voltak (plusz az, hogy a jobb lábát még minimálisan használható szintre se tudta felhozni soha), de azért adogatta a gólpasszokat, meg rúgott néha gólt is, emiatt nem volt annyira folyamat lehúzva, de közel sem arról volt itt szó, hogy mindenki oda-vissza volt Özilről és istenítette folyamat, aztán amikor elment mindenki elkezdte szapulni... de tény, hogy van bőven arra is példa, amiről ti írtok.
Okozott rengeteg szép pillanatot a Realnak, én se örültem először, amikor elment, de jobb volt ez így mindenkinek.

Az idei Realból meg Özil aztán egyáltalán nem hiányzik, a posztja is teljesen megszűnt, ennyi pénzért hiba lett volna nem eladni (persze utólag könnyű itt okoskodni), főleg, hogy Isco is csak csere, aki összességében bőven van azon a szinten, mint Özil és ezt nyugodt szívvel ki tudom jelenteni és a Spanyolban még sok lehet, ha meg lesz a Real kezdőjében a helye, láthattuk a szezon elején mikre volt képes...
de mindenkinek lehet véleménye.
beszélgessünk az Off topikban a kvantumfizikáról, hozzál fel belőle valami jó kis témát és tárgyaljuk ki, biztos van arról is véleményed, meg nekem is biztos van, hiába nincs sok közöm hozzá.
madridista
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.03.08. 00:08:33

Leon,
Modriccal kapcsolatban vakvágányra futottál,mert idén kb a legjobb madridi a horvát kisember.

Özillel kapcsolatban meg valahol igaz, amikor a realban játszott, akkor ment a jobb mint Xavi,Iniesta,stb duma, ahogy lelécelt a Senalhoz már nullára volt értékelve...pedig ugyanazt hozza ott is mint madridban,de hát,ilyen a drukker.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Leon
Director del Fútbol

2014.03.08. 00:01:25

Kit érdekel,hogy mi a hiteles,vagy,hogy pár a sötét oldalról átszivárgó egyénnek nem tetszik,ez egy fórum nem a Marca.com.
Barca drukkerként evidens,hogy jórészt nem különösebben érdekel mi van a Madriddal de mindenkinek lehet véleménye.
Annyit azért tudok,hogy amíg Özil a Realnal volt ő volt az isten,most,hogy elment meg egy nulla,áruló,stb. =D>

L4wandowski

Grácies Messi!
ferninho
Madridista

2014.03.07. 20:41:31

Leon írta:
Ja ezt mondták Modricról is,első fél évében meg is választották a La liga legrosszabb igazolásának.Azóta összekapta magát de Özilhez képest sehol sincs.
huuuhhh bakker, nagyon homályban vagy, mondjuk ezen nem csodálkozok a Reallal kapcsolatos kommentjeid után...
ennek elolvasása már tényleg fizikai fájdalommal járt...
Amennyiben nem követed elmondásod szerint a Madridot, akkor kár véleményt formálni erről, mert így kevésbé hiteles.
hát igen, sajnos rengetegen csinálják ezt...
madridista
Alcantara
Director del Fútbol

2014.03.07. 20:27:23

Leon írta: Ja ezt mondták Modricról is,első fél évében meg is választották a La liga legrosszabb igazolásának.Azóta összekapta magát de Özilhez képest sehol sincs.
Aztán ezt mondták Iscoról is,azóta sem igazán játszik...
Amúgy Mivel a PSG is versenyben érte ezért Pereznek megint le kell akasztania 100 milkát valahonnan ha be akarja gyűjteni. :mrgreen:
Nagyjából semmilyen összehasonlítás, amit írtál.

Egyrészt Modric és Özil más poszt, másrészt Pogba hiányposztra jönne, a fizikumából adódóan eleve nem éghet meg, Xabi Alonso pedig lassan túl van pályafutása zentijén.
Amennyiben nem követed elmondásod szerint a Madridot, akkor kár véleményt formálni erről, mert így kevésbé hiteles.
Leon
Director del Fútbol

2014.03.07. 18:13:06

Nem követem mindig nyomon a Real dolgait, én csak arról beszéltem amit láttam.
Amúgy nekem édes mindegy,hogy teljesítenek a madridiak,de az megnyugtató számomra,hogy az utóbbi évek legjobb Real igazolását (Iscot,akit szívesen látnék a Barcában) nem nagyon játszatják a fővárosiak! =D>

L4wandowski

Grácies Messi!
Esteban
Barça C

2014.03.07. 17:26:22

Leon írta:a ezt mondták Modricról is,első fél évében meg is választották a La liga legrosszabb igazolásának.Azóta összekapta magát de Özilhez képest sehol sincs.
Ezt komolyan gondoltad? :shock:
Modric kihagyta az egész előszezont, Mou pedig az elején padoztatta, aztán a szezon második felében mikor már Mourinho is több lehetőséget adott neki, megmutatta hogy hibásan választották a legrosszabb igazolásnak. :wink:
Jah... Modric és Özil nem is egy poszt... Özil a csatárok mögött játszott ,"csak" a gólpasszokban jeleskedett, míg Modric több feladatot lát el a pálya közepén és nagyszerűen oldja meg a támadás és a védekezés részét is.
úgyhogy ha a 2 játékost hasonlitjuk össze, Modric szinte mindenben veri Özilt , sztem :wink:
Hala Madrid !!!
bence-barca
Llegenda del Barça

2014.03.07. 17:23:08

Leon írta: Ja ezt mondták Modricról is,első fél évében meg is választották a La liga legrosszabb igazolásának.
Nem a teljesítménye miatt választották meg akkor, hanem mert alig játszott a nagy ára ellenére. Ugyanazon a szavazáson Song vt a 2., szintúgy ezért.
Leon írta:Azóta összekapta magát de Özilhez képest sehol sincs.
Nem is egy poszt a kettő. Modric hátrébb helyezkedik el.
Ráadásul amit idén nyújt azzal azért erősen megközelíti a teljesítményét, talán még le is előzi. Erről igazán egy madridista tud nyilatkozni. De mivel nem egy poszt a kettő, nem is olyan szerencsés összehasonlítgatni.
Leon
Director del Fútbol

2014.03.07. 16:46:54

Alcantara írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... et-2320349

Ha ez bejön, órásit erősít a Madrid. Már nem csak a jövő nagy játékosa ez a pali.
Ja ezt mondták Modricról is,első fél évében meg is választották a La liga legrosszabb igazolásának.Azóta összekapta magát de Özilhez képest sehol sincs.
Aztán ezt mondták Iscoról is,azóta sem igazán játszik...
Amúgy Mivel a PSG is versenyben érte ezért Pereznek megint le kell akasztania 100 milkát valahonnan ha be akarja gyűjteni. :mrgreen:

L4wandowski

Grácies Messi!
Alcantara
Director del Fútbol

2014.03.07. 15:50:26

http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... et-2320349" target="_blank

Ha ez bejön, órásit erősít a Madrid. Már nem csak a jövő nagy játékosa ez a pali.
hank1ee
Director del Fútbol

2014.03.06. 22:31:49

MikeTyson írta:
Leon írta:Tudomásom szerint nem bírják egymást de nem is utálják,egyszerűen nem igazán foglalkoznak a másikkal így sem haveri sem ellenséges kapcsolat nincs köztük. :)
(Legalábbis múltkor ezt írták nekem sms-ben. :mrgreen: )
CR annyit mondott egyszer, hogy jóban vannak... Mindig lenyilatkozza, hogy neki is köszönhető az, hogy nem elégszik meg a teljesítményével, mert Leo ösztönzi, hogy jobb legyen :).
Azért hihetetlen, hogy két ilyen kaliber meg tudja állni, hogy ne egyék meg egymást, sőt... Szerintem nem nagyon szólt egy rossz szót sem ezidáig egyik a másikra, és ezt nagyon tisztelem Ronaldoban is. Tudjuk, mekkora az arca néha, ami sokaknak nem jön be, de alapvetően normális embernek tartom.

http://www.youtube.com/watch?v=kv4_MFRquIQ

Ezt pl. a 2011-12-es bajnokság után nyilatkozta le, amikor a Madrid nyerte a ligát. Össz-vissz annyit mondott, hogy most per pillanat jobbak, meg persze hozta a stílusát, mikor benyögte, hogy ő a legjobb :D. Csoda, hogy nem fáradtak bele az egymással való versengésbe (remélem, Messi már magára talál), tényleg, ha futballról van szó, ma mindenkinek ők ketten jutnak az eszébe elsőként.

Ott van pl. Pelé-Maradona, jó, külön pikantéria még, hogy egyik brazil, másik argentin, de még csak nem is egy korszakban játszottak, mégis hogy ölik egymást...

Szóval ilyen körülmények között nagyon szimpatikus a két játékos viselkedése és egymáshoz való viszonya. Ha nem is barátok, ez profi, és ami fontosabb, emberi hozzáállás részükről. :)
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
ferninho
Madridista

2014.03.05. 23:33:58

Leon írta:A Barcelona fanok szívének legkedvesebb edzője így szólott:
"Nemegyszer előfordult, hogy a Real játékosai a tükörben nézegették magukat, és a meccs előtt lőtték be a sérójukat. Elképesztő volt ezt látni, néha még a játékvezetőket is megváratták, annyira el voltak foglalva saját magukkal" – mondta CR-ékről Mourinho az Esquire magazinban.
“Sokszor előfordult a Real Madridnál, hogy a játékosok sorban álltak a tükör előtt, mielőtt kezdődött a mérkőzés. A játékvezető pedig már a játékoskijáróban várt rájuk. De a mostani társadalomra ez a jellemző” – árulta el az Esquire magazin munkatársának a Real Madrid korábbi mestere.
“A fiatalok számára ez nagyon fontos; ők huszonegynéhány évesek, én pedig 51. Ha pedig gyerekekkel akarok együtt dolgozni, akkor meg kell értenem az ő világukat. Hogyan tilthattam volna meg nekik azt, hogy a buszon azt az izét nyomogassák, hogy is hívják? Twittert és ezeket. Hogyan tiltanám meg, amikor a fiam és a lányom is ugyanezt csinálja? Szóval, alkalmazkodnom kellett” – zárta gondolatait a Special One. Forrás: Madridom.hu

csak, hogy kerek legyen a történet és hogy ne egy "klikkgyűjtő" fordításról legyen szó......
madridista
Leon
Director del Fútbol

2014.03.05. 22:54:27

A Barcelona fanok szívének legkedvesebb edzője így szólott:
"Nemegyszer előfordult, hogy a Real játékosai a tükörben nézegették magukat, és a meccs előtt lőtték be a sérójukat. Elképesztő volt ezt látni, néha még a játékvezetőket is megváratták, annyira el voltak foglalva saját magukkal" – mondta CR-ékről Mourinho az Esquire magazinban.

L4wandowski

Grácies Messi!
Válasz küldése