Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért az odavágón szépet pöccintettvisca el barca írta:sztem nem is lesz kezdőtorotam írta:Na eljött a bajnoki Klasszikus napja, remélem Neymartól a sérülése előtti formáját láthatjuk majd! Én sokat várok tőle, az esetleges győzelmünk kulcsa az ő jó teljesítménye szvsz.
Messire megint keményen rá fognak állni, Iniestara is szokás szerint, ha Neymar komoly teljesítményt hoz le, ő tarthatatlan lesz, ennyi erőforrása már nincs a Madrid védelmének.
Remélem távoli lövésekkel is fog kísérletezni, fantasztikus rugótechnikája van.ini és messi mellett sanchez v pedro fog kezdeni. remelem inkabb az utobbi mrt a chilei nagy csapatok ellen többnyire nulla
sztem nem is lesz kezdőtorotam írta:Na eljött a bajnoki Klasszikus napja, remélem Neymartól a sérülése előtti formáját láthatjuk majd! Én sokat várok tőle, az esetleges győzelmünk kulcsa az ő jó teljesítménye szvsz.
Messire megint keményen rá fognak állni, Iniestara is szokás szerint, ha Neymar komoly teljesítményt hoz le, ő tarthatatlan lesz, ennyi erőforrása már nincs a Madrid védelmének.
Remélem távoli lövésekkel is fog kísérletezni, fantasztikus rugótechnikája van.
Még jó, hogy egy játékosnak jobban megy akkor, ha rá van építve az egész taktika. Egyébként meg amikor idejött, akkor is tudta/tudhatta, hogy Leora van építve a játékunk. Szerintem nem lesz semmi baj Neymarral, ő így is ki fog teljesedni nálunk. Elfér a két dudás (Messi és Neymar) egy csárdában.StickyFingaz írta:Szerintem meg csak akkor fogunk igazán jó Nemyart látni,ha Messi nem lesz itt.Tudom,hogy már sokan mondták ezt,de azok akik nem hiszik el nézzenek meg egy Brazil válogatott meccset.Ott minden rá van építve,és szerintem itt is ez kéne neki.De hát amíg Leo itt van addig csak a 2. marad a sorban.
akkor még várhat vagy 7 évet...StickyFingaz írta:Szerintem meg csak akkor fogunk igazán jó Nemyart látni,ha Messi nem lesz itt.Tudom,hogy már sokan mondták ezt,de azok akik nem hiszik el nézzenek meg egy Brazil válogatott meccset.Ott minden rá van építve,és szerintem itt is ez kéne neki.De hát amíg Leo itt van addig csak a 2. marad a sorban.
Itt szó sem volt a cselekről, nem tudom miért keverted ide. Amúgy nem ezen múlik, ősszel láthattuk, hogy rohadtul nem számít a testfelépítése, mert meg tudja anélkül is verni a védőket. A Celtic ellen is, ahol tényleg olyan védők vannak, hogy akárkit ki tudnak dobni a partvonalon, nem tudták megállítani.pep71 írta:Ne nevetess már, Alexistől vegyen leckét...gyerekek, Alexis még egy cselt sem tud megcsinálni...Lionel85 írta:Papírember, nagyon könnyű elnyomni. Már nem az első meccs, amikor azt veszem észre, hogy olyan könnyen választják el a labdától, mintha nem is lenne ellenfele senkinek Neymar. Mintha ott sem lenne... A játékban sem túl aktív, bár most legutóbb a City ellen más pozícióban aktívabb volt, mint az utolsó néhány meccsén a baloldalon. Fizikailag mindenképpen kell fejlődnie, erősödnie, persze úgy, hogy ne veszítsen a gyorsaságából, mozgékonyságából. Dolgozni kell azon, hogy ne tegyék könnyen partvonalon túlra, hanem küzdjön meg a lasztiért. Alexistől vehetne pár leckét.
Persze, hogy nem nyomják el úgy Alexist, mert sokkal kevesebb cselt csinál(de ha csinál, akkor simán szerelik vagy elhagyja magától a labdát), így nem olyan feltűnő, meg jóval alacsonyabb és zömökebb is a felépítése.
Viccnek amúgy tökéletes volt, feldobtad a napom
Nem a cselen múlik, hanem azon, hogy fedezi a labdát. Örülök, hogy jó lett a kedved.pep71 írta:Ne nevetess már, Alexistől vegyen leckét...gyerekek, Alexis még egy cselt sem tud megcsinálni...Lionel85 írta:Papírember, nagyon könnyű elnyomni. Már nem az első meccs, amikor azt veszem észre, hogy olyan könnyen választják el a labdától, mintha nem is lenne ellenfele senkinek Neymar. Mintha ott sem lenne... A játékban sem túl aktív, bár most legutóbb a City ellen más pozícióban aktívabb volt, mint az utolsó néhány meccsén a baloldalon. Fizikailag mindenképpen kell fejlődnie, erősödnie, persze úgy, hogy ne veszítsen a gyorsaságából, mozgékonyságából. Dolgozni kell azon, hogy ne tegyék könnyen partvonalon túlra, hanem küzdjön meg a lasztiért. Alexistől vehetne pár leckét.
Persze, hogy nem nyomják el úgy Alexist, mert sokkal kevesebb cselt csinál(de ha csinál, akkor simán szerelik vagy elhagyja magától a labdát), így nem olyan feltűnő, meg jóval alacsonyabb és zömökebb is a felépítése.
Viccnek amúgy tökéletes volt, feldobtad a napom
Ne nevetess már, Alexistől vegyen leckét...gyerekek, Alexis még egy cselt sem tud megcsinálni...Lionel85 írta:Papírember, nagyon könnyű elnyomni. Már nem az első meccs, amikor azt veszem észre, hogy olyan könnyen választják el a labdától, mintha nem is lenne ellenfele senkinek Neymar. Mintha ott sem lenne... A játékban sem túl aktív, bár most legutóbb a City ellen más pozícióban aktívabb volt, mint az utolsó néhány meccsén a baloldalon. Fizikailag mindenképpen kell fejlődnie, erősödnie, persze úgy, hogy ne veszítsen a gyorsaságából, mozgékonyságából. Dolgozni kell azon, hogy ne tegyék könnyen partvonalon túlra, hanem küzdjön meg a lasztiért. Alexistől vehetne pár leckét.
Azért mert személyesen Te nem láttad még Neymart 3-4 embert simán megverni az nem jelenti azt, hogy nem is történt még meg...Csbal írta:Ne haragudj, de én még nem láttam Neymart 3-4 embert símén megverni. Azt látom, hogy ahogy utánam is említették páran, hogy nem hozza azt amit vártak tőle, és amit tudna(bár ez sztem a sok hype-nak köszönhetően alakult ki róla, de ez most mellékes). És ha valakire lehet panasz az nem Alexis hanem Neymar. Egyszóval még nem bizonyított. Az hogy gólt rúgott a Madridnak, semmit nem jelent, ez egy meccs, de a Liga 38 meccsből áll.
Tényleg nem kötekedni akarok, de a világ legjobb játékosa alatt gondolom Messit értesz. Na most az utóbbi mérkőzéseken igencsak hagyott kívánni valót a játéka. Senki nem hőbörögne, ha jó teljesítmény is párosult volna a góljai mellé. Szóval a jó teljesítményt nem kell megmagyarázni. Ne haragudj, de én még nem láttam Neymart 3-4 embert símén megverni. Azt látom, hogy ahogy utánam is említették páran, hogy nem hozza azt amit vártak tőle, és amit tudna(bár ez sztem a sok hype-nak köszönhetően alakult ki róla, de ez most mellékes). És ha valakire lehet panasz az nem Alexis hanem Neymar. Egyszóval még nem bizonyított. Az hogy gólt rúgott a Madridnak, semmit nem jelent, ez egy meccs, de a Liga 38 meccsből áll.eimenis1212 írta:Dehogy nem kell megmagyarázni a jó teljesítményt... Mindent meg kell magyarázni manapság Nézd meg a világ legjobb játékosát, ontj a gólokot, minden héten új rekordokat dönt mégis megtalálták.
Nálam Neymar vitán felül áll, hihetetlen a srác. Az az ember aki képes 2-3-4 embert simán megverni. Amit nem sok csatár tud megtenni. Jó kis kontraszt volt amikor Alexis tegnap beállt meglódúlt a kapu felé 1-1-ben, vagy 2 védő volt előtte, és aztán jól le is szerelte magátTényleg nem Alexistz akarom bántani, csak ha összehasonlítja Neymart vele vagy Pedróval akkor látja mekkora a kontraszt.
Nagy kedvelője vagyok a srácnak, örültem, hogy ide igazolt. Ugyanakkor elismerem, hogy azért többet vártam Tőle és egyelőre nem hozza azt amit igazán tud. Sokszor bizonytalan, rossz megoldásokat választ, elég gyenge a helyzetkihasználása is. Pedig minden adottsága meglenne, hogy Messivel szétszórják a védelmeket.Leon írta:Addig amíg nem ér Messi szintjére itt biztos lesznek akik elzavarnák,gondolom Tatát meg azért mert nem nyert még egy szezon alatt 6 kupát!![]()
Neymar "varázslásra" tanította Alvest és Songot:![]()
http://www.youtube.com/watch?v=ByjGt5C_Qpk" target="_blank
Dehogy nem kell megmagyarázni a jó teljesítményt... Mindent meg kell magyarázni manapság Nézd meg a világ legjobb játékosát, ontj a gólokot, minden héten új rekordokat dönt mégis megtalálták.Csbal írta:Mindent meg lehet magyarázni. A tény viszont az hogy semmivel nem tűnik ki, ahogy vártuk volna, vagyis várták volna, mert én nem voltam rózsaszín ködben ezzel kapcsolatban. Tudod a jó teljesítményt nem kell(ene) megmagyarázni.Leon írta:Persze mindenki máshogy látja a dolgokat de lassan kezd a fórum is olyan színvonalú lenni mint a sötét oldal.Ahogy valakinek nem megy 1-2 meccsen a játék azonnal el kell adni,meg kell verni,kerékbe törni satöbbi.
Nyilván nem számít az,hogy európai újoncként 21-22 évesen az összes csúcsrangadót jórészt neki köszönhetően nyertünk meg (ATM elleni szuperkupa,a Real elleni bajnoki meg a City elleni 2.gól).
Meg az sem számít,hogy Messi távollétében ő volt a csapat vezére.
Millió gondja van mostanában szegény gyereknek,talán el lehet nézni neki,hogy dekoncentrált.
De ekkor megkérdezik: miért megy neki jól a brazil válogatottban?
Nos,ott nem ilyen nulla motivációs közeg veszi körül mint ami most van a Barcában, ez némiképp demoralizálja itt,nem?
Mindent meg lehet magyarázni. A tény viszont az hogy semmivel nem tűnik ki, ahogy vártuk volna, vagyis várták volna, mert én nem voltam rózsaszín ködben ezzel kapcsolatban. Tudod a jó teljesítményt nem kell(ene) megmagyarázni.Leon írta:Persze mindenki máshogy látja a dolgokat de lassan kezd a fórum is olyan színvonalú lenni mint a sötét oldal.Ahogy valakinek nem megy 1-2 meccsen a játék azonnal el kell adni,meg kell verni,kerékbe törni satöbbi.
Nyilván nem számít az,hogy európai újoncként 21-22 évesen az összes csúcsrangadót jórészt neki köszönhetően nyertünk meg (ATM elleni szuperkupa,a Real elleni bajnoki meg a City elleni 2.gól).
Meg az sem számít,hogy Messi távollétében ő volt a csapat vezére.
Millió gondja van mostanában szegény gyereknek,talán el lehet nézni neki,hogy dekoncentrált.
De ekkor megkérdezik: miért megy neki jól a brazil válogatottban?
Nos,ott nem ilyen nulla motivációs közeg veszi körül mint ami most van a Barcában, ez némiképp demoralizálja itt,nem?
azt nem tudom mit jelent a "botsáska" de LÉON értékelése -nálam- tökéletesen ül.Bob_Marley írta:Arra már nem volt pénz.csabimo írta:Emlékeim szerint 3-4 kilo izmot igértek akartak a srácra pakolni.. Elfelejtették vagy csak én nem veszem észreLefizettünk mindenkit, az orvosoknak nem volt elég a kenőpénz.
Viccet félre téve, tényleg továbbra is botsáska a gyerek...
Arra már nem volt pénz.csabimo írta:Emlékeim szerint 3-4 kilo izmot igértek akartak a srácra pakolni.. Elfelejtették vagy csak én nem veszem észre