Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Leginkább azért kell, hogy elcsendesüljenek a pletykák, miszerint távozik. PLusz ez is egy verseny a két csapat között, hogy most CR vagy Messi az akinek jobb szerződése van.Lionel85 írta:Nem hiszem, hogy Messinek eddig anyagi gondjai lettek volna, erre kap megint egy új szerződést... Immár a sokadikat. Csak azt nem értem, minek. Ettől motiváltabb lesz? Vagy csak az a cím kell, hogy jobban keres, mint CR? Semmi értelmét nem látom ennek. Ma már Messivel kapcsolatban nemcsak a pályán mutatott teljesítménye miatt beszélnek az emberek, hanem az anyagi dolgokról. Félévente, évente kötött újabb szerződések, be nem fizetett adók, stb. Pedig régen el nem tudtam ezt képzelni. Ez már nem a fociról szól. A pénzszórásról.palesz77 írta:"Nem csak a fizetés a gond Messi szerződésmódosításával kapcsolatban"
Nem tudom mennyire igaz a cikk, mert a Marca hozta le, kicsit gyanús is, hogy a Quatar Airways meg már itt van egy ideje, és azóta jött ki Messinek Türkishes rekláma, de azért gondoltam belinkelem hátha érdekel valakit. Az elején az a "9 milliós különbség" az mi? Az csak a fizetésbeli különbség?
Nem hiszem, hogy Messinek eddig anyagi gondjai lettek volna, erre kap megint egy új szerződést... Immár a sokadikat. Csak azt nem értem, minek. Ettől motiváltabb lesz? Vagy csak az a cím kell, hogy jobban keres, mint CR? Semmi értelmét nem látom ennek. Ma már Messivel kapcsolatban nemcsak a pályán mutatott teljesítménye miatt beszélnek az emberek, hanem az anyagi dolgokról. Félévente, évente kötött újabb szerződések, be nem fizetett adók, stb. Pedig régen el nem tudtam ezt képzelni. Ez már nem a fociról szól. A pénzszórásról.palesz77 írta:"Nem csak a fizetés a gond Messi szerződésmódosításával kapcsolatban"
Nem tudom mennyire igaz a cikk, mert a Marca hozta le, kicsit gyanús is, hogy a Quatar Airways meg már itt van egy ideje, és azóta jött ki Messinek Türkishes rekláma, de azért gondoltam belinkelem hátha érdekel valakit. Az elején az a "9 milliós különbség" az mi? Az csak a fizetésbeli különbség?

Azt a..., akkor tuti eligazol a nyáron, ha azt is megjósolta.hady írta:A FIFA-ügynök az El Chiringuito spanyol tévéműsorban:...
..Francois Gallardo állítja: biztos forrásból tudja, hogy Lionel Messi a nyáron elhagyja a Barcelona labdarúgócsapatát, és a Paris Saint-Germain együttesébe igazol.......
.........ugyanő nyilatkozta tavaly júniusban, hogy tudomására jutott, hogy a Tottenham és a Real Madrid megegyezett Gareth Bale átigazolásáról......
talán arra gondolt, hogy 1-1 rosszabb eredmény nincs kihatással a következő meccsen nyújtott teljesítményre ?!visca el barca írta:én ezt nem értem
A csapat teljesítményének nincs köze azokhoz a meccsekhez, amiket nem nyerünk meg
ez mi ez?

Sőt:Deus írta:Ha jol szamoltam, mar csak 5 golnyira van Raultol klubszinten, a BL orokranglistan
Na szerintem a tegnap esti volt a"közepes Messi" szintű produkció. Az akarás ma megvolt, motiváltabbnak tűnt sokkal mint az elmúlt mérkőzéseken. Ez lenne a minimális elvárás Vele szemben minden mérkőzésen.csababarca írta:Egy közepes Messi is többet ér bármelyik támadónknál,ezért nem vágok eret magamon,mert van egy gyengébb szezonja...majd ha lesz 2 egymás után, akkor lehet erről beszélni. Sajnos még ezzel a visszafogott teljesítménnyel se lehet mondani,hogy lefelé kilógna a csapatból,ez meg szomorú a többiekre nézve.
Hát lassan nem vagyok bizonyos benne, hogy igazad van. Ez a fiú sajnos nem közepes Messi már, amit produkál - főleg hozzáállásban - az jóval lejjebb van az önmagához mért közepesnél. Az megint más kérdés, hogy nagyon nem lóg ki a csapatból. De aki arról volt híres, hogy bármilyen körülmények között éveken át hozta a maximumot, mert imádott mindig a pályán lenni, szívatni az ellenfeleket, az ma fa arccal, érzelmek nélkül, enerváltan toporog a pályán. Én a miértre szeretném tudni a választ.csababarca írta:Egy közepes Messi is többet ér bármelyik támadónknál,ezért nem vágok eret magamon,mert van egy gyengébb szezonja...majd ha lesz 2 egymás után, akkor lehet erről beszélni. Sajnos még ezzel a visszafogott teljesítménnyel se lehet mondani,hogy lefelé kilógna a csapatból,ez meg szomorú a többiekre nézve.
Komolyan, nekem a Minden héten háború ugrik be ahányszor így látom Messit.Fecooo írta:off:
láttad a Rush-t, szóval emlékezz arra![]()
Ki tudhatja...
miihii írta:Nála ez tényleg nem betegség, hanem vmiért velejárója a meccseknek. Elég rendszeresen előfordulnak nála az ilyen öklendezős, hányós jelenetek, a fene tudja miért. De úm. természetes dolog nála.
Biztos így üríti a szervezetéből a sok soppingot vagy csak nem bírja a gyomra a gumibogyószörpöt
miihii írta:Nála ez tényleg nem betegség, hanem vmiért velejárója a meccseknek. Elég rendszeresen előfordulnak nála az ilyen öklendezős, hányós jelenetek, a fene tudja miért. De úm. természetes dolog nála.
Biztos így üríti a szervezetéből a sok soppingot vagy csak nem bírja a gyomra a gumibogyószörpöt