Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Elsősorban a keretben rejlő potenciálra céloztam. Ha okosan igazolunk, akkor elég-kapuson kívül-három olyan igazolás, amely a többieket is motiválja, illetve versenyhezet is teremtődik bizonyos posztokon.jangamen írta:így tehát a válasz tulajdonképpen az, hogy a fél keretet le kell cserélni. Mert ha csak a nagy meccsek (Ligában évente van 4), meg a BL (évente van teljesítménytől függően pár) tudja motiválni a srácokat, akkor köszönjük, de el lehet fáradni másfelé. Ez itt a Barca.Rivaldo11 írta:Leginkább azok kaphattak választ a tegnap látottakból-egyébként ide tehetem az odavágót is-akik szerint itt a fél keretet le kell cserélni. Ha van tűz, és akarat, ahogy Visca is írta, még mindig ott vagyunk. Nem kicsit tűnik úgy, hogy igazából a BL, és a nagy meccsek hangulata az, ami tudja motiválni a srácokat.
Persze, tudom. Kell egy jó edző, aki motiválja őket. De mégis mivel? Pénzzel? Ugyan. Kupákkal? Ugyan. Hogy leülteti őket, szélnek ereszti őket? Ilyen tökös edzőt nagyítóval se találsz. Ha pedig nem találsz, akkor a keretet kell frissíteni és feltölteni sikeréhes "újoncokkal". Nincs más megoldás.
Valószínű köszönetet mondott a buzdításért. Őt ismerve, ennél merészebbet biztosan nem mondhatott!mes írta:Nem tudjátok, hogy Alves mit mondott a nezok fele fordulva a gólja után???
így tehát a válasz tulajdonképpen az, hogy a fél keretet le kell cserélni. Mert ha csak a nagy meccsek (Ligában évente van 4), meg a BL (évente van teljesítménytől függően pár) tudja motiválni a srácokat, akkor köszönjük, de el lehet fáradni másfelé. Ez itt a Barca.Rivaldo11 írta:Leginkább azok kaphattak választ a tegnap látottakból-egyébként ide tehetem az odavágót is-akik szerint itt a fél keretet le kell cserélni. Ha van tűz, és akarat, ahogy Visca is írta, még mindig ott vagyunk. Nem kicsit tűnik úgy, hogy igazából a BL, és a nagy meccsek hangulata az, ami tudja motiválni a srácokat.

Erről mint madridista tudnék mesélni...visca el barca írta:a tegnapi nap bizonyította, hogy ha akarunk, akkor mi még mindig odatudunk dörrenteni. kár h egyre ritkábban akarunk.![]()
![]()
kövi körben jöhet az olympiakos

http://livefootballvideo.com/fullmatch/ ... ester-city" target="_blankszabo.norbert1983 írta:Köszönöm szépen a segiseget és varom a linket,hatha. de latom a fiuk kitettek magukert
Innen lehet csemegézni.szabo.norbert1983 írta:Köszönöm szépen a segiseget és varom a linket,hatha. de latom a fiuk kitettek magukert

Ne hülyéskedj már, utóbbi idők legjobban játszó, legmotiváltabb Barcája volt egyértelműen. Szerintem most van ok örülni.Yokozuna írta:Hát örüljünk a továbbjutásnak. Másnak úgyse nagyon lehet. Neymar, Fabregas még mindig formán kívül. Iniesta össze vissza cselez. Érthetelen meg nem adott tizenegyes és kiállítás. Ennél több kell a következő fordulóban. Főleg, hogy a bajnokság már elment.
Messi megbundázta ezt ishank1ee írta:És ha ez nem lenne elég, jön még 10 ezer euróval Messinek!