Na, hogy egy kicsit felhozzam a szupersztárunk topicját. Azt hiszem ősidők óta nem volt ennyire érdektelen Messi a körünkben.
Nyilván nem tudjuk innen megfejteni, hogy mi történt vele az elmúlt egy évben. Ami bizonyos: elvesztette a játék örömét, enervált, letudja úgy-ahogy a mérkőzéseket, de semmi Tőle megszokott extra, érezhetően lelassult, már a gyorsaságával nem nagyon veri meg a védőket, a cselsorozatok már régebben eltűntek, az utóbbi mérkőzéseken az átadások sem jönnek be, a góltermelés nagyon visszafogott, nincs beindulás, ha elveszti a labdát látványosan leáll, elsétálgat a l6-os előtt.
Valahol már megfogalmaztam, hogy az elmúlt évben mintha 15 évet öregedett volna és egy 40-es levezető focista képét mutatja.
Ez azért is tragikus, mert nemrég még arról értekeztünk, hogy aki 25 éves korára (ereje teljében) ennyit elér, az 30-33 éves korára minden elképzelhető és elképzelhetetlen rekordot is képes megdönteni.
Most senki ne jöjjön a VB-re való felkészüléssel, mert egyrészt a válogatottban is 0 volt legutóbb, meg a pályatársai ilyen értelemben nem igen fogják vissza magukat. Ld CR, D.Costa.
hogy a spanyol bajnokságnál maradjunk.
Szóval nem tudom, nem értem, aki előzőleg minden mérkőzésen maximálisan kiszolgálta a publikumot, az milyen okból esik át a másik oldalra pályafutása zenitjén. Nyilván nem pénzügyi okok játszanak szerepet, de egyébként is, amit kap, azért tenni is illene valamit hetente 1x 2x. Ha meg egészségügyi okai vannak, akkor meg erről kellene valamit mondani. Előbb-utóbb kifütyülik Őt is a szurkolók. Érthetetlen!!!!!

Attól tartok ma már, hogy ez egy visszafordíthatatlan folyamat, a régi Messi-t elfelejthetjük.