Top 5-ben benne leszünk, keine panik.

Mondjuk tényleg elég rosszkor nyertünk, mikor nyert a Jazz meg a Lakers is, de azért a Pistons ellen mindig rangadó van, akárhogy áll a két csapat, így a győzelem azért szívmelengető.
Rondo meg már most több triplát vállalt el, mint tavaly összesen. Viszont azt mondta, hogy a b2b meccseket továbbra sem nagyon tudja vállalni, mert a mérkőzések után érez fájdalmakat a lábában. Érződik rajta, hogy kevésbé bátor, régen állandóan odaugrott, betört mindenhova, esett kelt. Szétzúzta a testét, most azért láthatóan óvatosabb, viszont amiben mi kelta szurkolók reménykedtünk, meg itt is volt róla szó, a dobásán sokat javított. És Green is jól muzsikál, mióta Rondo megjött. Embiidet ide, s 2év alatt ez nagyon jó kis gárda lehet. Centert mindig veszélyes korán behúzni (és most sérült is), de Embiid szerintem remek választás lenne, persze ha Parker-Wiggins-Smart trióból jön az egyik, akkor sem leszek boldogtalan. Jelenleg 5 csapatnak rosszabb a mérlege mint nekünk. A Bucks-Philly párost lehetetlen letankolni, de a Jazz-Lakers-Kings-Celtics-Magic ötös nagyjából egy kaptafa. Kis szerencsével Top5 draftpick meglehet. És igaz nyert az Atlanta, de az ő csúszásuk se elhanyagolható, mert a pickjük nálunk van. Legutóbbi 16 meccsükből csak kettőt nyertek meg, igaz hajnalban legyűrték a Jazzt, de gyakorlatilag ők tartják életben a Knicks-Pistons-Cavs triumvirátust-.

Szóval a lényeg a 23 legyen meg, csak hogy igazam legyen.

Aztán meg lehet majd izgulni a lotteryn. Szerintem mi a drafton az egyik legagresszívabb csapat leszünk, s Rondo elcserélésére akkor lesz a legnagyobb esély érzésem szerintem, de ez egyelőre fikció.
Indy nyert, Bynum játszott az egész ellenünk történt, úgyhogy minden visszatért a rendes kerékvágásba.