Varatrix írta:
Igazából hatékony e, mert bármilyen weboldalt nézek specifikusan megakarnak győzni bizonyos márkájú fehérjékről, hiszen az a legjobb.
Én viszont nem szeretnék ilyeneket venni, ezt nem indokolnám.
turmix nélkül is lehet nőni,csak gyorsan eljöhet a korlát,amit nem lépsz át. ez koncentrált élelmiszer,ennek megfelelő ellenőrzésekkel,szabványokkal(persze ha nem kéz alatt veszel valami hobbykémikus által kreált valamit).
segít plusz tápanyagot bevinni és azt gyorsan a szükséges helyre juttatni. ha ez elmarad,a fejlődés értelemszerűen lassabb lesz,de nagyon szép fizikai állapotot lehet elérni ezek nélkül is,ha a kajára figyelsz. ez csak egy opciós plusz.
nem úgy a vitamin,ásványi anyag kiegészítés
Nekem egyik ismerősömnek panaszai voltak(gyors volt a szivverése), és az orvosok nem tudtak rájönni, hogy mi lehet a baja. Egyszer rákérdeztek, hogy szed e valami ilyesmit, és ő mondta, hogy igen. Azt mondták, hogy rögtön hagyja abba, mert egészségtelen és ezt meg ezt okozza.
az orvosok ritkán frissítik a tudásukat és a 80as években ez igaz is lehetett.
szakembert kell felkeresni,nem háziorvost,belgyógyászt,stb.
a gyógyszertárban is kapni tápkieget,sőt kórházban is alkalmazhatóak.
nyilván nem fogok vitatkozni,mert pl anyukám detto ilyen. nem halad a korral,hanem leragadt szépen a 80as évek szintjén. pedig meglepő,hogy sok a mesterséges szemét ellenére egyre magasabb a várható élettartam
szednek az emberek, tehát gyorsabban leszel izmos, de hidd el, egészségtelen.
a fehérje nem rejt magában kockázatot. a kreatin inkább. attól függetlenül,hogy ételeinkben megtalálható tápanyag,még koncentráltan nem feltétlenül egészséges. akinek pl. szív panasza van,annál nem használható(és még sorolhatnám). de az alap kieg,mint az egyszerű fehérje,az nem káros,mert csak étel. (el kell olvasni az összetételt,az enyémben van 3g kreatin is,de ez ritka)