Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
esetleg Mascheranot tudnám kiemelni. de 1 fecske nem csinál nyarat..Komolyan, mostanában egyetlen egy embert nem lehet kiemelni a csapatból, aki önmagához képest jól játszik
Vagy csak formába kéne lendülnie, amiben a csapattársai nem keveset segíthetnének, ha nem hozzá hasonló gyenge meccseket tudnának le. Komolyan, mostanában egyetlen egy embert nem lehet kiemelni a csapatból, aki önmagához képest jól játszik.csababarca írta:nem kéne alárendelnie magát (bár én ezt a nagy aláredelést sem látom), csinálhatná szabadon a dolgát.visca el barca írta:mai volt az eddigi leggyengébb produktuma. sajnos láthatóan ő is alárendeli magát messinek és ez nagyon nem tesz neki jót.
Viszont arról nem Messi tehet,hogy egy csele nem jön be,vagy hogy labdaátvételi gondjai vannak...gyenge még ide, szerintem neki 1-2 év minimum kell mire hozzáidomul az európai focihoz.
nem kéne alárendelnie magát (bár én ezt a nagy aláredelést sem látom), csinálhatná szabadon a dolgát.visca el barca írta:mai volt az eddigi leggyengébb produktuma. sajnos láthatóan ő is alárendeli magát messinek és ez nagyon nem tesz neki jót.
Hol látni azt, hogy alárendeli magát Messinek? Hol van az eredménye? Messi csak árnyéka magának, helyzetei, góljai alig vannak, akkor miért rá játszik Neymar vagy Pedro vagy Alexis? Ha Messire játszik, azzal csak magát húzza le.visca el barca írta:mai volt az eddigi leggyengébb produktuma. sajnos láthatóan ő is alárendeli magát messinek és ez nagyon nem tesz neki jót.
Hát szerintem Messi a románok ellen nagyjából ugyanazt produkálta, mint az utóbbi mérkőzéseken a Barcában. Semmi extra, semmi küzdés, akarás, lézengett, "elvolt" a pályán.Többször ráközelített a kamera, meg volt az a hányós jelenete, vszeg nem volt rendben, de akkor meg egy barátságos mérkőzésen, ilyen állapotban ne játszon.mess2009 írta:nem tudom valós e ez a tartalékolás dolog de szerintem van (lehet) benne valami csak éppen a két fazon totál más aspektusból indul!!
Messinek a "nemzeti" ? (otthoni) megítélése szinte követeli a "végre ott is mutasson valamit" magatartást, míg Neymar otthon és a válogatottban maga az isten, elfogadott ,megbecsült sztár(sokkal inkább mint itt Európában).
Messinek az utolsó sérülései akár önmagában is komoly figyelmeztetésként hatottak, hogy vissza kell vennie plusz még ehhez jöhet a fentebb említett VB.-s dolog és ebből jött ki az amit látunk per-ma. láttam a Románok ellen kétségtelenül JOBBAN AKART mint bármelyik utóbbi Barca meccsen az más kérdés, hogy nem igen jött össze neki!(miközben nem játszott rosszul!)
Neymarnak viszont minden összejött a délafrikaiak ellen miközben azt hozta amit általában a válogatottban szokott.
nagyjából így látom én.
Ha jól emlékszem akkor a spanyol válogatott legutóbb kikapott a Dél-afrikai Köztársaság ellen.messideco írta:Jó, azért a Dél-afrikai Köztársaság ellen könnyű fickándozni. Majd a Real és a City ellen kellene ugyanezt.
igy már oké, és értem. És bocsi ha túl agresszivnak hatott a megfogalmazás, nem irányult senki ellen, csak ez a teória ellen.Én nem írom, mások írták,én azt vettem elő. Csak megjegyeztem,hogy ha Messit ilyen jellegű kritika éri, akkor Neymart duplán érheti ez.
BarcafanTomee írta:Sokan irjátok ezt a VB-re tartalékolást.csababarca írta:Ez viccesen hangozhat,de még a mozgása is teljesen más,amikor a válogatottban játszik.
Felmerült egyébként Messivel kapcsolatban,hogy tartalékol nyárra, a VB-re. Hát szerintem Neymaron ez sokkal inkább megfigyelhető.
Szerintem ez teljesen hülyeség, mégis ha tartalékol egész tavasszal akkor a semmiből lesz jó formában júniusban?
Sokan irjátok ezt a VB-re tartalékolást.csababarca írta:Ez viccesen hangozhat,de még a mozgása is teljesen más,amikor a válogatottban játszik.
Felmerült egyébként Messivel kapcsolatban,hogy tartalékol nyárra, a VB-re. Hát szerintem Neymaron ez sokkal inkább megfigyelhető.
örülök a góljainakGareth Tello írta:Már kettőnél jár Dél-Afrika ellen.
http://www.youtube.com/watch?v=Ko9jNPgB9lc" target="_blank
http://www.youtube.com/watch?v=oxtVCIneeTc" target="_blank
A hangsúly a kiemelt részen van, nem néztem utána ugyan, de meglepődnék, ha ennek akár a fele bejött volna, én olyan negyedére, harmadára tippelnék (igaz, ezek a számok nálunk max. Messinél megszokottak). Ettől eltekintve nem játszott jól, és olyan ziccer bakijai voltak, amilyenekért tavaly Alexist Kongóig kergette volna a fél fórum...Barcaman1993 írta:Neymar attempted to dribble past more opponents (16) against Almeria than any other player has in a Liga match this season [via @whoscored]
A számok magukért beszélnek. Mi lett volna, ha a helyzeteit is beveri?