Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én ebben biztos vagyok, a fejemet merném tenni rá. hogy ez lesz a kezdőnk: Valdés - Alves, Piqué, Mascherano, Alba - Xavi, Busquets, Fabregas - Neymar, Messi, Iniesta.visca el barca írta:martinonak annyira bejöhetett a 2 sziti elleni meccs, h erős a gyanum h megint a inix-messi-x csatársorral kezdünk, fabregassal a kp-n
ez a kulcs, a bajnokcsapatoknak általában az egyik ismérve, hogy gyengén, rosszul játszva is képesek nyerni.ők meg rosszul játszva sem tudnak botlani.
Akkor te biztos tudod a pí utolsó számjegyét!ferninho írta: beszélgessünk az Off topikban a kvantumfizikáról, hozzál fel belőle valami jó kis témát és tárgyaljuk ki, biztos van arról is véleményed, meg nekem is biztos van, hiába nincs sok közöm hozzá.
beszélgessünk az Off topikban a kvantumfizikáról, hozzál fel belőle valami jó kis témát és tárgyaljuk ki, biztos van arról is véleményed, meg nekem is biztos van, hiába nincs sok közöm hozzá.de mindenkinek lehet véleménye.
huuuhhh bakker, nagyon homályban vagy, mondjuk ezen nem csodálkozok a Reallal kapcsolatos kommentjeid után...Leon írta:
Ja ezt mondták Modricról is,első fél évében meg is választották a La liga legrosszabb igazolásának.Azóta összekapta magát de Özilhez képest sehol sincs.
hát igen, sajnos rengetegen csinálják ezt...Amennyiben nem követed elmondásod szerint a Madridot, akkor kár véleményt formálni erről, mert így kevésbé hiteles.
Nagyjából semmilyen összehasonlítás, amit írtál.Leon írta: Ja ezt mondták Modricról is,első fél évében meg is választották a La liga legrosszabb igazolásának.Azóta összekapta magát de Özilhez képest sehol sincs.
Aztán ezt mondták Iscoról is,azóta sem igazán játszik...
Amúgy Mivel a PSG is versenyben érte ezért Pereznek megint le kell akasztania 100 milkát valahonnan ha be akarja gyűjteni.
Ezt komolyan gondoltad?Leon írta:a ezt mondták Modricról is,első fél évében meg is választották a La liga legrosszabb igazolásának.Azóta összekapta magát de Özilhez képest sehol sincs.
Nem a teljesítménye miatt választották meg akkor, hanem mert alig játszott a nagy ára ellenére. Ugyanazon a szavazáson Song vt a 2., szintúgy ezért.Leon írta: Ja ezt mondták Modricról is,első fél évében meg is választották a La liga legrosszabb igazolásának.
Nem is egy poszt a kettő. Modric hátrébb helyezkedik el.Leon írta:Azóta összekapta magát de Özilhez képest sehol sincs.
Ja ezt mondták Modricról is,első fél évében meg is választották a La liga legrosszabb igazolásának.Azóta összekapta magát de Özilhez képest sehol sincs.Alcantara írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... et-2320349
Ha ez bejön, órásit erősít a Madrid. Már nem csak a jövő nagy játékosa ez a pali.
Azért hihetetlen, hogy két ilyen kaliber meg tudja állni, hogy ne egyék meg egymást, sőt... Szerintem nem nagyon szólt egy rossz szót sem ezidáig egyik a másikra, és ezt nagyon tisztelem Ronaldoban is. Tudjuk, mekkora az arca néha, ami sokaknak nem jön be, de alapvetően normális embernek tartom.MikeTyson írta:CR annyit mondott egyszer, hogy jóban vannak... Mindig lenyilatkozza, hogy neki is köszönhető az, hogy nem elégszik meg a teljesítményével, mert Leo ösztönzi, hogy jobb legyenLeon írta:Tudomásom szerint nem bírják egymást de nem is utálják,egyszerűen nem igazán foglalkoznak a másikkal így sem haveri sem ellenséges kapcsolat nincs köztük.![]()
(Legalábbis múltkor ezt írták nekem sms-ben.)
.
“Sokszor előfordult a Real Madridnál, hogy a játékosok sorban álltak a tükör előtt, mielőtt kezdődött a mérkőzés. A játékvezető pedig már a játékoskijáróban várt rájuk. De a mostani társadalomra ez a jellemző” – árulta el az Esquire magazin munkatársának a Real Madrid korábbi mestere.Leon írta:A Barcelona fanok szívének legkedvesebb edzője így szólott:
"Nemegyszer előfordult, hogy a Real játékosai a tükörben nézegették magukat, és a meccs előtt lőtték be a sérójukat. Elképesztő volt ezt látni, néha még a játékvezetőket is megváratták, annyira el voltak foglalva saját magukkal" – mondta CR-ékről Mourinho az Esquire magazinban.