Barcaman1993 írta:visca el barca írta:
és a belga mivel rutinosabb? egy évvel időseb, ráadásul a ő hummelssel ellentétben nagyrészt a holland bajnokságban edződött, az meg baromi messze van a bundesligától...
Hummels esetében végülis 2-szeres német bajnokról, BL-döntősről, illetve a világ egyik legerősebb válogatottjának kezdő középső védőjéről beszélünk. Nem tudom milyen rutin kell még ide? Nála jobb játékost találni se tudnánk. Egyet tudok, de ő nem fog eljönni a PSG-ből. Már láttam jó párszor játszani a belgát is, de azért
illetlenség a 2-őt összehasonlítani... Előrelépés lenne ő is, de Hummels ezzel együtt is klasszisokkal jobb játékos.
Kicsit mást értünk a rutinon. Azt nem címek alapján osztják. Akkor ennyi erővel mondjuk Pedro százszor rutinosabb mint mondjuk Thiago Silva, mert nyert EB-t, VB-t, többször Bl-t, bajnokságot, BL-t, klubvilágbajnokságot, kupát, szuperkupát, csak Copa Americát nem.
Nem akarok összeveszni, mert értelmetlen, de Verthongenre mentalitását tekintve nagyobb szükségünk lenne. Az a higgadtság és magabiztosság amivel játszik jó ideje hiánycikk nálunk.
A kiemelt részt, ha komolyan gondolod akkor a belgát nem láttad még meccsen, mert akkor nem írnál ilyeneket, arról nem beszélve, hogy Hummels hajlamosabb a bakikra és viszonylag sérülékeny. De ezen ne vesszünk össze.
Ennek ellenére nem bánnám, ha a német érkezne, sőt, nagyon örülnék, de a pletykák mindkettővel kapcsolatban elhallgattak. Viszont Hummelsre a tavalyi nyilatkozatának fényében szerintem nincs sok esély, Verthongen pedig nyár óta csak egyszer-kétszer lett említve, akkor is csak ilyen Daily Mail-ben.