esetleg Mascheranot tudnám kiemelni. de 1 fecske nem csinál nyarat..Komolyan, mostanában egyetlen egy embert nem lehet kiemelni a csapatból, aki önmagához képest jól játszik
Neymar
”A bajnokságban nagyon nehéz dolgunk lesz, mert a Madrid nagyon jó állapotban van. De nyerjék meg ők maguknak, mi nem fogjuk még meg is lökni őket a cél felé.”
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Vagy csak formába kéne lendülnie, amiben a csapattársai nem keveset segíthetnének, ha nem hozzá hasonló gyenge meccseket tudnának le. Komolyan, mostanában egyetlen egy embert nem lehet kiemelni a csapatból, aki önmagához képest jól játszik.csababarca írta:nem kéne alárendelnie magát (bár én ezt a nagy aláredelést sem látom), csinálhatná szabadon a dolgát.visca el barca írta:mai volt az eddigi leggyengébb produktuma. sajnos láthatóan ő is alárendeli magát messinek és ez nagyon nem tesz neki jót.
Viszont arról nem Messi tehet,hogy egy csele nem jön be,vagy hogy labdaátvételi gondjai vannak...gyenge még ide, szerintem neki 1-2 év minimum kell mire hozzáidomul az európai focihoz.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
nem kéne alárendelnie magát (bár én ezt a nagy aláredelést sem látom), csinálhatná szabadon a dolgát.visca el barca írta:mai volt az eddigi leggyengébb produktuma. sajnos láthatóan ő is alárendeli magát messinek és ez nagyon nem tesz neki jót.
Viszont arról nem Messi tehet,hogy egy csele nem jön be,vagy hogy labdaátvételi gondjai vannak...gyenge még ide, szerintem neki 1-2 év minimum kell mire hozzáidomul az európai focihoz.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Hol látni azt, hogy alárendeli magát Messinek? Hol van az eredménye? Messi csak árnyéka magának, helyzetei, góljai alig vannak, akkor miért rá játszik Neymar vagy Pedro vagy Alexis? Ha Messire játszik, azzal csak magát húzza le.visca el barca írta:mai volt az eddigi leggyengébb produktuma. sajnos láthatóan ő is alárendeli magát messinek és ez nagyon nem tesz neki jót.

- visca el barca
- Presidente del Barça
mai volt az eddigi leggyengébb produktuma. sajnos láthatóan ő is alárendeli magát messinek és ez nagyon nem tesz neki jót.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Hát szerintem Messi a románok ellen nagyjából ugyanazt produkálta, mint az utóbbi mérkőzéseken a Barcában. Semmi extra, semmi küzdés, akarás, lézengett, "elvolt" a pályán.Többször ráközelített a kamera, meg volt az a hányós jelenete, vszeg nem volt rendben, de akkor meg egy barátságos mérkőzésen, ilyen állapotban ne játszon.mess2009 írta:nem tudom valós e ez a tartalékolás dolog de szerintem van (lehet) benne valami csak éppen a két fazon totál más aspektusból indul!!
Messinek a "nemzeti" ? (otthoni) megítélése szinte követeli a "végre ott is mutasson valamit" magatartást, míg Neymar otthon és a válogatottban maga az isten, elfogadott ,megbecsült sztár(sokkal inkább mint itt Európában).
Messinek az utolsó sérülései akár önmagában is komoly figyelmeztetésként hatottak, hogy vissza kell vennie plusz még ehhez jöhet a fentebb említett VB.-s dolog és ebből jött ki az amit látunk per-ma. láttam a Románok ellen kétségtelenül JOBBAN AKART mint bármelyik utóbbi Barca meccsen az más kérdés, hogy nem igen jött össze neki!(miközben nem játszott rosszul!)
Neymarnak viszont minden összejött a délafrikaiak ellen miközben azt hozta amit általában a válogatottban szokott.
nagyjából így látom én.
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Talán jót tesz neki, hogy egy kicsit ki tudott szakadni ebből a közegből, ahol azért az utóbbi időben a pályán kívül nem sok jó dolog érte. Így meg pláne, hogy 3 gólt is tudott szerezni. Reméljük összeszedettebben tér majd vissza.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Ezekkel a: "tatalékolnak a VB-re szóbeszédek...." ilyen alapon ott van Pedro, aki tegnap hajtott és futott végig a pályán (pedig barátságos meccs volt), ott van CR...stb
oN:örülök, hogy eredményes volt, talán ad egy kis löketet neki a bajnokságra
oN:örülök, hogy eredményes volt, talán ad egy kis löketet neki a bajnokságra
nem tudom valós e ez a tartalékolás dolog de szerintem van (lehet) benne valami csak éppen a két fazon totál más aspektusból indul!!
Messinek a "nemzeti" ? (otthoni) megítélése szinte követeli a "végre ott is mutasson valamit" magatartást, míg Neymar otthon és a válogatottban maga az isten, elfogadott ,megbecsült sztár(sokkal inkább mint itt Európában).
Messinek az utolsó sérülései akár önmagában is komoly figyelmeztetésként hatottak, hogy vissza kell vennie plusz még ehhez jöhet a fentebb említett VB.-s dolog és ebből jött ki az amit látunk per-ma. láttam a Románok ellen kétségtelenül JOBBAN AKART mint bármelyik utóbbi Barca meccsen az más kérdés, hogy nem igen jött össze neki!(miközben nem játszott rosszul!)
Neymarnak viszont minden összejött a délafrikaiak ellen miközben azt hozta amit általában a válogatottban szokott.
nagyjából így látom én.
nagyjából így látom én.
- Leon
- Director del Fútbol
Neymar 47 válogatott meccse alatt már 30 gólt lőtt,22 évesen...
Kis összehasonlítás:
Messi: 83 : 37 ---> 26 évesen
C. Ronaldo: 110: 48 ---> 29 évesen
A meccs után egy igen fiatal rajongó is befutott a pályára és Nemyar így reagálta le:
http://www.youtube.com/watch?v=YLv9EOY1wkc#t=41" target="_blank

Kis összehasonlítás:
Messi: 83 : 37 ---> 26 évesen
C. Ronaldo: 110: 48 ---> 29 évesen
A meccs után egy igen fiatal rajongó is befutott a pályára és Nemyar így reagálta le:

http://www.youtube.com/watch?v=YLv9EOY1wkc#t=41" target="_blank
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Grácies Messi!
- Leon
- Director del Fútbol
Ha jól emlékszem akkor a spanyol válogatott legutóbb kikapott a Dél-afrikai Köztársaság ellen.messideco írta:Jó, azért a Dél-afrikai Köztársaság ellen könnyű fickándozni. Majd a Real és a City ellen kellene ugyanezt.
Neymar a Realnak gólt lőtt, a City ellen meg gólpasszt adott.

Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
L4wandowski
Grácies Messi!
L4wandowski
Grácies Messi!
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
igy már oké, és értem. És bocsi ha túl agresszivnak hatott a megfogalmazás, nem irányult senki ellen, csak ez a teória ellen.Én nem írom, mások írták,én azt vettem elő. Csak megjegyeztem,hogy ha Messit ilyen jellegű kritika éri, akkor Neymart duplán érheti ez.
De ha már Messit és Neymar illetjük vele akkor mondhatjuk, hogy az egész csapat tartalékol a VB-re. Még akik ki se jutottak, ők is pihenten szeretnének leülni a TV elé.

(persze csak viccelek)

- csababarca
BarcafanTomee írta:Sokan irjátok ezt a VB-re tartalékolást.csababarca írta:Ez viccesen hangozhat,de még a mozgása is teljesen más,amikor a válogatottban játszik.
Felmerült egyébként Messivel kapcsolatban,hogy tartalékol nyárra, a VB-re. Hát szerintem Neymaron ez sokkal inkább megfigyelhető.
Szerintem ez teljesen hülyeség, mégis ha tartalékol egész tavasszal akkor a semmiből lesz jó formában júniusban?
Én nem írom, mások írták,én azt vettem elő. Csak megjegyeztem,hogy ha Messit ilyen jellegű kritika éri, akkor Neymart duplán érheti ez.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Sokan irjátok ezt a VB-re tartalékolást.csababarca írta:Ez viccesen hangozhat,de még a mozgása is teljesen más,amikor a válogatottban játszik.
Felmerült egyébként Messivel kapcsolatban,hogy tartalékol nyárra, a VB-re. Hát szerintem Neymaron ez sokkal inkább megfigyelhető.
Szerintem ez teljesen hülyeség, mégis ha tartalékol egész tavasszal akkor a semmiből lesz jó formában júniusban? Vagy úgy gondolják, hogy ha már a világon mindenki tartalékol, spórol akkor nekik is kell?

Nem értek én egyet ezekkel a nagyon tartalékolással, rotálással, pihentetéssel. Kell forgatni a csapatot, de nem kell túlzásba esni.
ui: Ha tényleg tartalékolnak, akkor meg mindent elmond róluk mint sportolókról és tényleg visszasírhatjuk a klasszikus focistákat, a mai primadonnákhoz képest akiket mindentől félteni kell...
Valamennyit elkell nézni nekik, hiszen évről évre 60+ meccseket játszanak de azért please...
-
- Capitá del Barça
Mesterhármas.
Remélem elkezd itt is termelni.

- csababarca
Ez viccesen hangozhat,de még a mozgása is teljesen más,amikor a válogatottban játszik.
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
örülök a góljainakGareth Tello írta:Már kettőnél jár Dél-Afrika ellen.
http://www.youtube.com/watch?v=Ko9jNPgB9lc" target="_blank
http://www.youtube.com/watch?v=oxtVCIneeTc" target="_blank

Remélem sikerül neki kizárni azt a fejéből, hogy itt nem ő az első számú spíler és nem rá épül a csapat, mint pl. a válogatottban és akkor könnyedén, felszabadultan játszhatna, ahogy tud is. Mert én azt látom rajta, hogy nagyon megakarja mutatni cseleivel meg minden, hogy mit tud de nem jön össze, meg néha akkor is passzol amikor nem kéne, és ennek következményeként kihagyja a kihagyhatatlant is. Nem véletlenül akkor játszott jól, mikor Messi nem volt a pályán. Ezt kéne megoldani és akkor hatalmasat tudna itt alakítani, mert szerintem jó helyen van nálunk, csak talán egy picit másik taktikával lehetne megtalálni az igazi szerepét.
-
- Az Év fórumozója 2013
Már kettőnél jár Dél-Afrika ellen.
A hangsúly a kiemelt részen van, nem néztem utána ugyan, de meglepődnék, ha ennek akár a fele bejött volna, én olyan negyedére, harmadára tippelnék (igaz, ezek a számok nálunk max. Messinél megszokottak). Ettől eltekintve nem játszott jól, és olyan ziccer bakijai voltak, amilyenekért tavaly Alexist Kongóig kergette volna a fél fórum...Barcaman1993 írta:Neymar attempted to dribble past more opponents (16) against Almeria than any other player has in a Liga match this season [via @whoscored]
A számok magukért beszélnek. Mi lett volna, ha a helyzeteit is beveri?
Remélem, hogy lassan rendbe jön fejben, mert én ott látom a problémát (azt persze nem tudjuk, hogy ez a pereskedés miatt van-e vagy magánéleti, esetleg egyéb dologból adódik). Ha ez megvolt, onnantól megint jó lesz minden.
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Neymar attempted to dribble past more opponents (16) against Almeria than any other player has in a Liga match this season [via @whoscored]

Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
- shutterisland
- Director del Fútbol
én sem vagyok vele elégedett, de a sérülése rosszkor jött (mondjuk jókor nem jöhet, de mindegy) és közben elindult ez a pereskedés meg balhé az átigazolásával kapcsolatban, nem csodálom, hogy kissé megviselik a dolgok.
most jön a szezon legkomolyabb része, remélem, hogy azt a neymart láthatjuk, aki korábban villogott.
most jön a szezon legkomolyabb része, remélem, hogy azt a neymart láthatjuk, aki korábban villogott.
- Andris
- Adminisztrátor
Ezt nem lehet a serulesre fogni, a kapu elott meg en is jobb lennek, mindenhol mashol meg bicskanyitogatoan flegma. Iniesta meg ul a padon......
Leultetnem a padra hatha megtanulna hogy mit lehet es mit nem.
Leultetnem a padra hatha megtanulna hogy mit lehet es mit nem.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Borzalmas amit művel, pedig óriási kedvencem, biztos megviselik az a herce-hurca ami a szerződése körül megy, de ez akkor sem lehet mentség ! Bár ő legalább a bolhával ellentétben küzd mint disznó a jégen, de rendre eltotojázza, vagy szimplán fogalmatlan megoldást választ a kapu előtt ! Tavaly Alexist ezért a teljesítményért üldöztük volna el... Bár nyilván Neyben ennél százszor több van, a sérülése előtt ihletett formában is nyomta, ott megtört nála valami, remélem visszatalál a helyes útra