Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Szted érdekli h mibe vágta a fejszéjét? Csak a pénz motiválja, kiáll nyilatkozni óriási baromságokat, és felveszi a fizetését, senki nem kéri számon tőle személyesen. A munkaadói ha kirúgják, úgyis elmegy valami csapathoz a mennyeibe, az kész. Neki veszíteni valója nincs. Nem érdekli h milyen a megítélése. Ha érdekelné, annó a fradinál nem úgy dolgozott volna ahogyan a játékosok lenyilatkozták. A válogatott tagjai meg örülnek, mert válogatottak, plusz zsé és igazából ők is letojják hogy a szurkolónak eredmény kell. Ez most erre volt elég dumával elintézik.neobarca írta:Már most sajnálom Pintér Attilát. Nem tudja mibe vágta a fejszéjét...

Lehet megtanulnak labdát kezelni, esetleg még passzolni is, az már nagy szó lenne.visca el barca írta: pintér te vagy az?![]()
hagyjaf már 5 éve ua. az emberek "fociznak" a válogatottban. mivel lesz most más?
Hát, ezt köszönhetjük a magyar médiának. Amit letudnak nyomni itthon... mindenhova úgy megyünk, h most megfoghatjuk őket, van esély... a mindenhovába sajnos az olyanok is beletartoznak, mint Hollandiazola8787 írta: Illetve nem kellene úgy beharangozni, hogy hú mennyire fontos, stb stb.
Pintér Bence, problem ?visca el barca írta: pintér te vagy az?![]()
hagyjaf már 5 éve ua. az emberek "fociznak" a válogatottban. mivel lesz most más?
pintér te vagy az?bence-barca írta:ez volt az első meccse a válogatottnak.

Rendben, én sem húzom le a válogatottat, mert tisztába vagyok a képességeinkkel, de akkor ilyen esetben ingyenessé kellett volna tenni a meccset, elvinni a puskásba, hogy telt ház legyen a legnagyobb stadionba, illetve nem kellett volna a mezekre rávarrni a magyar - finn zászlókat, most annak mi értelme volt? Illetve nem kellene úgy beharangozni, hogy hú mennyire fontos, stb stb.bence-barca írta:Azért tegyük hozzá gyorsan, ez volt az első meccse a válogatottnak. Lesz ez még jobb is, nem kell egyből mindent és mindenkit újra lehúzni.
Nem azt mondom, h olyan jók leszünk, de az első meccs után még nem kell messzemenő következtetéseket levonni.
Csoda gól! Csoda, hogy megadtákmessideco írta:Vezetünk Rudolf góljával a finnek ellen![]()
Hogyne, meg még Feröer-szigetek is!Vakmacska írta:Hát, én nem álmodozok még esélyről sem.
Románok tuti oda-vissza vágni fognak minket, a finnek elég ki-ki meccsek lesznek, az Írek meg...
Tudjuk, hogy milyen küzdők, fizikailag végig bírni fogják a meccset, szóval szerintem tőlük is sanszos a zakó, és szerintem a görögök is előttünk járnak.
szerintem a végső sorrend ez lesz:
1.Románia
2. Görögország
3. Írország
4. Magyarország
Észak-Írország.visca el barca írta:... meg nem is a mi csoportunkban vannak..Vakmacska írta:az Írek meg...