A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026
pedig igaza van. én még eladnám adrianot, bartrát, songot, messit, neymart, fabregast meg iniestát is.eimenis1212 írta:ez kicsit erős azért... Piqué, Masc, Alves,Alba nálam marad. Azért ne mossuk össze azt, hogy pár játékosnak nem megy mert szr a játékrendszer , és az edző nem tudja őket motiválni azzal, hogy jó játékosok 1 év alatt elfelejtettek focizni. Mert ezzel az erővel Messin és Neymaron kívűl mindenki mehetne.Nem Ede72 írta:Az év végével távozók névsora remélem: Martino, Mascherano, Pique, Alves, Tello, Pedro, Alexis, Alba, S Roberto es sajnos Xavi....

ez kicsit erős azért... Piqué, Masc, Alves,Alba nálam marad. Azért ne mossuk össze azt, hogy pár játékosnak nem megy mert szr a játékrendszer , és az edző nem tudja őket motiválni azzal, hogy jó játékosok 1 év alatt elfelejtettek focizni. Mert ezzel az erővel Messin és Neymaron kívűl mindenki mehetne.Nem Ede72 írta:Az év végével távozók névsora remélem: Martino, Mascherano, Pique, Alves, Tello, Pedro, Alexis, Alba, S Roberto es sajnos Xavi....

Egy az egyben adom. Habár nem lehet teljesen megváltoztatni, nem is lehet ezt így hirtelen, de ez el is indult. most nem a tegnapi meccsről beszélek.Leon írta:Én csak ironizáltam!![]()
Nem csapatot kell váltani hanem taktikát. (persze 1-2 minőségi védő mindenképp kell)
Különben is vannak fiatalok és újak akik nem voltak részesei Pep csodacsapatának(08-11):
Alexis,Alba,Fabregas,Song,Neymar.