Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És az is beleszámít majd a mostani "szezonba", vagy majd előtte lenullázódnak a pontok?miihii írta:Igen, nagy valószínűséggel lehet rá majd számítaniBarcafanTomee írta:A VB-re is lehet majd tippelgetni?
Sajnos nem úgy van az, hogy akinek jól megy a tippjáték, az arat a sportfogadásban is, a legjobb tippjátékos időszakomban elkezdtem én is nagy erőkkel tipszmikszűni, de néhány ezer elvert forint után inkább feladtam.BarcafanTomee írta:Amúgy Ti, akiknek ennyire jól megy a tippjáték, látogatjátok eleget a fogadóirodákat?
Hát neked sajnos igenS.Agüero írta: Illegális.
miihii írta:A hétszázát, micsoda forduló eddig:
Atletico Madrid - Elche 2:0 2:0 4.88
Osasuna - Valencia 1:1 1:1 13.00
Levante - Getafe 1:1 0:0 6.40
Real Sociedad - Espanyol 2:1 2:1 6.80
31 pont eddig
Amikor miihii felteszi.S.Agüero írta:BL-meccsek mikor lesznek feltéve?
Jó kifogás, remélem bedarállak a végén.Gareth Tello írta:Nem voltam itthon, úgyhogy a hétközi BL-meccsekre és a szombati bajnokikra nem tudtam tippelni... Így nem nehéz közelíteni hozzám.S.Agüero írta:13. vagyok, jövök fel, GT!![]()
![]()
Na de majd ma.
Nem voltam itthon, úgyhogy a hétközi BL-meccsekre és a szombati bajnokikra nem tudtam tippelni... Így nem nehéz közelíteni hozzám.S.Agüero írta:13. vagyok, jövök fel, GT!
Nincs mit, persze most tippeltem arra is, de persze nem lenne korrekt beszámítanimiihii írta: Nocsak, megcserélték a meccseket?![]()
A bwin-en a tippjáték szerinti sorsolás volt, én arra alapozva írtam a meccseket.
Nos, akkor ebben az esetben természetesen a Villarreal-Betis meccs eredménye nem fog beszámítani a játékba, mivel lehetne rá tippelni egészen estig. Uh majd a forduló után átírom.
Köszi az észrevételt!
a Bilbao nyert 4-0 ra de az eredményeknél 0-0 van.miihii írta:Nocsak, megcserélték a meccseket?Gergolino írta:Tegnap tippeltem a tegnapi (Getafe - Espanyol 0 - 0 bejött), illetve a ma déli meccsre, amire a Rayo - Valencia meccs volt feltüntetve.
Most készültem tippelni a mai későbbi meccsekre és látom, hogy most a Rayo - Valencia meccs helyett a Villareal - Betis meccs megy.
Mivel szerint más is jár ebben a cipőben, lehet egy olyan kérésem, hogy a fair play szellemében a Villareal - Betis meccs eredménye ne kerüljön elszámolásra?![]()
A bwin-en a tippjáték szerinti sorsolás volt, én arra alapozva írtam a meccseket.
Nos, akkor ebben az esetben természetesen a Villarreal-Betis meccs eredménye nem fog beszámítani a játékba, mivel lehetne rá tippelni egészen estig. Uh majd a forduló után átírom.
Köszi az észrevételt!