Barca Igazolások
- diagonal
- Jugador d'estrella
A támadósorral egyetértek, ott van a legkisebb gond, ezzel együtt Müllert azonnal elhoznám ha lehetőség van rá, de én nem hiszem hogy ez komolyan felvetődött, a Bayern meg nem lesz hülye hogy eladja, főleg nem olcsón és pont egyik nagy ellenlábasának. Alighanem pénz sem lenne rá most, szóval a támadósort én is hanyagolnám most mikor igazolásokról van szó.Chino írta:Támadósort nem kell piszkálni. Egy Tello-Deulofeu csere egyelőre elég nem az a poszt a kritikus.
Halilovic érkezésével a középpályát is felesleges megbontani. Igaz, hogy még 1-2 év kell legalább, de ha tényleg beválik, akkor egy Gündögan leigazolásával és Rafinha visszahozatala mellett egy ideig nem lenne helye, főleg, ha Denis-el is számolni akarnak. Sergi Roberto és JDS teljesen felesleges ha jön Rafinha, neki ,se lesz egyszerű Xavi-Iniesta-Cesc mellett elég lehetőséget biztosítani 3-4 milliót kaphatnánk kettejükért.
Én még mindig bízom benne, hogy egy klasszis megbízható kh-t próbálunk meg hozni. Sajnos egy Mangala kevés lesz, bérmennyire is tehetséges, ide már nem az kell. Én még mindig bízok egy Vertonghenben, de ha fiatal, akkor én inkább Inigo Martinezben gondolkodnék. Fiatal kora ellenére kellően rutinos és nagyon jó képességű játékos, amellett spanyol, könnyebb lehet az akklimatizálódás. A megoldás viszont továbbra sem egy ilyen védő lenne.
Montoya sajnos amilyen biztatóan indult, olyan csalódás lett. És már igazán azt se lehet mondani, hogy nem kapott elég lehetőséget. Támadásban nem túl erős és védekezésben is rendre megverik. Egy második számú jobbhátvédnek viszont tökéletes.
Kíváncsi vagyok mennyit invesztál majd a vezetőség nyáron játékosvásárlásba. Ez a fiatalítás jól hangzik, de nem szabad túlzásba vinni.
Nekem Deulofeu-val kapcsolatban valamiért vannak kétségeim, de remélem rám cáfol.
A középpálya, bár néha úgy érzem csak én látom így, de szerintem meghatározó lesz a következő 3-4 évre a Barca jövőjét illetően, hogy mit kezdünk ott. Már azért is mert egy meccs többnyire ott dől el, bár ezt sokan elfelejtik néha. Igazolhatunk védőt hármat is ( és lehet hogy kellene is annyit, de egy középső védőt minimum ), meg jöhet elől Müller is, ha a középpályát nem tudjuk uralni, már pedig sok meccsen nem tudjuk már lassan egy éve, de legalábbis messze nem úgy mint korábban, sokszor még a gyengébb ellenfelek ellen sem, akkor nagy reményeink nem lehetnek. Most időzőjelben persze, szóval a Barca szintjén értem a nagy reményeket, magyarul: a Real megelőz itthon, a BL-ben meg kiüt majd valaki a negyeddöntőben kb.
A Barca mivel nyert korábban? Legyen nálunk a labda állandóan, járassuk a középpályán sokat, húzzuk szét az ellenfél védelmét és így megnyílnak passzsávok ahova be lehet játszani beinduló játékosoknak, vagy Messi egyedül is néha megoldotta lebontva a védelmet lendületből rájuk vezetve, utána meg bepasszolta azok helyére akik rá kiléptek és vagy befejezte más vagy neki tették vissza és ő. Ha véletlenül labdavesztés történt akkor azonnal kíméletlenül visszatámadott mindenki még az ellenfél védőharmadában. De: ehhez a játékhoz iszonyat labdabiztos, sokat futó, nagyon jól passzoló játékosok kellenek + motiváció. Ez nincs meg olyan szinten mint korábban. Xavi és Iniesta akik ennek az egész játékrendszernek a kulcsfigurái voltak nem tudják sem gyorsaságban, sem motivációban, sem labdabiztosságban, sem futómennyiségben lehozni azt amit korábban. Nem az a baj hogy ez így van, persze hogy így van, emberekről van szó nem gépekről. De ha látjuk hogy így van, akkor kellene valamit kezdeni a helyzettel, nem megvárni míg rosszabbodik még. Óriási hibának tartanám nekimenni a következő szezonnak teljesen változatlan középpályával.
Szóval én azt mondom jöjjön Göndogan is akár, Rafinha is vagy nem tudom milyen tervei vannak a vezetésnek, de érdekes lesz a nyár az biztos.
- Chino
- Llegenda del Barça
Támadósort nem kell piszkálni. Egy Tello-Deulofeu csere egyelőre elég nem az a poszt a kritikus.
Halilovic érkezésével a középpályát is felesleges megbontani. Igaz, hogy még 1-2 év kell legalább, de ha tényleg beválik, akkor egy Gündögan leigazolásával és Rafinha visszahozatala mellett egy ideig nem lenne helye, főleg, ha Denis-el is számolni akarnak. Sergi Roberto és JDS teljesen felesleges ha jön Rafinha, neki ,se lesz egyszerű Xavi-Iniesta-Cesc mellett elég lehetőséget biztosítani 3-4 milliót kaphatnánk kettejükért.
Én még mindig bízom benne, hogy egy klasszis megbízható kh-t próbálunk meg hozni. Sajnos egy Mangala kevés lesz, bérmennyire is tehetséges, ide már nem az kell. Én még mindig bízok egy Vertonghenben, de ha fiatal, akkor én inkább Inigo Martinezben gondolkodnék. Fiatal kora ellenére kellően rutinos és nagyon jó képességű játékos, amellett spanyol, könnyebb lehet az akklimatizálódás. A megoldás viszont továbbra sem egy ilyen védő lenne.
Montoya sajnos amilyen biztatóan indult, olyan csalódás lett. És már igazán azt se lehet mondani, hogy nem kapott elég lehetőséget. Támadásban nem túl erős és védekezésben is rendre megverik. Egy második számú jobbhátvédnek viszont tökéletes.
Kíváncsi vagyok mennyit invesztál majd a vezetőség nyáron játékosvásárlásba. Ez a fiatalítás jól hangzik, de nem szabad túlzásba vinni.
Nekem Deulofeu-val kapcsolatban valamiért vannak kétségeim, de remélem rám cáfol.
Forca Barca!!!!
-
- Az Év fórumozója 2013
Ennyi baromságot hogy lehet összehordani itt...
Teljesen egyértelmű, hogy a támadósorban kell a legnagyobb átalakítás a nyáron. Alexis, Pedro, Tello out, Reus, Agüero, Griezmann in, és még anyagilag is jobban járnánk. Én Neymart is eladnám, nagy flop eddig... Jöhetne a helyére Suárez. A középpályára nem kell nagyon vérfrissítés, maradhat szinte minden úgy, ahogy van. Xavit egyre többet kellene játszatni, Fabregast pedig egyre kevesebbet, láthatóan kevés ide a tag. Rafinhában én nem látok sokat, eladhatjuk a Celtának, viszont Roberto lesz az új Iniesta, ő maradhat. Busquetset eladnám, középkategóriás játékos, jöhet a helyére Vidal. A védelemmel tökéletesen elégedett vagyok, főleg a Piqué-Mascherano párossal, remélem, még sokáig egymás mellett játszanak majd a védelem tengelyében. Viszont Alba kevés, adjuk el, jöhetne a helyére Alaba, Danny Rose, Clichy, Marcelo vagy Evra. Kapusposzton nincs kérdés, jön Ter Stegen második számú kapusnak, elé meg az évtized talán legjobb kapusa, Reina.
Reina, Ter Stegen
Piqué, Mascherano, Alaba, Alves, Bartra, Adriano, Montoya
Vidal, Xavi, Iniesta, Song, Fabregas, Sergi Roberto
Messi, Suárez, Agüero, Reus, Griezmann
Komolyra fordítva a szót, Halilovicnak nagyon örülök, remélem, beválik majd. Tetszik ez a fiatalítási irányvonal, Rafinha, Halilovic, Denis Suárez, Deulofeu, jó lesz ez.
Vertonghenről egyáltalán nem hallani, róla le is mondtam már, Hummels szerintem szintén esélytelen... Úgyhogy nem sok lehetőség marad, Mangalát párszor láttam játszani csak, de akkor tetszett, Musacchio szintén, kettejük közül az egyiket szívesen látnám Barcelonában.
Vidalt hagyjuk is, felesleges lenne. Halilovic érkezésével és Rafinha visszahozatalával én Gündogant sem erőltetném.
Ter Stegen, Vertonghen/Hummels/Mangala/Musacchio, Rafinha, Deulofeu, és oké.

Teljesen egyértelmű, hogy a támadósorban kell a legnagyobb átalakítás a nyáron. Alexis, Pedro, Tello out, Reus, Agüero, Griezmann in, és még anyagilag is jobban járnánk. Én Neymart is eladnám, nagy flop eddig... Jöhetne a helyére Suárez. A középpályára nem kell nagyon vérfrissítés, maradhat szinte minden úgy, ahogy van. Xavit egyre többet kellene játszatni, Fabregast pedig egyre kevesebbet, láthatóan kevés ide a tag. Rafinhában én nem látok sokat, eladhatjuk a Celtának, viszont Roberto lesz az új Iniesta, ő maradhat. Busquetset eladnám, középkategóriás játékos, jöhet a helyére Vidal. A védelemmel tökéletesen elégedett vagyok, főleg a Piqué-Mascherano párossal, remélem, még sokáig egymás mellett játszanak majd a védelem tengelyében. Viszont Alba kevés, adjuk el, jöhetne a helyére Alaba, Danny Rose, Clichy, Marcelo vagy Evra. Kapusposzton nincs kérdés, jön Ter Stegen második számú kapusnak, elé meg az évtized talán legjobb kapusa, Reina.
Reina, Ter Stegen
Piqué, Mascherano, Alaba, Alves, Bartra, Adriano, Montoya
Vidal, Xavi, Iniesta, Song, Fabregas, Sergi Roberto
Messi, Suárez, Agüero, Reus, Griezmann

Komolyra fordítva a szót, Halilovicnak nagyon örülök, remélem, beválik majd. Tetszik ez a fiatalítási irányvonal, Rafinha, Halilovic, Denis Suárez, Deulofeu, jó lesz ez.
Vertonghenről egyáltalán nem hallani, róla le is mondtam már, Hummels szerintem szintén esélytelen... Úgyhogy nem sok lehetőség marad, Mangalát párszor láttam játszani csak, de akkor tetszett, Musacchio szintén, kettejük közül az egyiket szívesen látnám Barcelonában.
Vidalt hagyjuk is, felesleges lenne. Halilovic érkezésével és Rafinha visszahozatalával én Gündogant sem erőltetném.
Ter Stegen, Vertonghen/Hummels/Mangala/Musacchio, Rafinha, Deulofeu, és oké.
- visca el barca
- Presidente del Barça
-
- Llegenda del Barça
Martino akar egy középcsatárt ugye elvileg. az +1fő. Neymar-Messi alapkezdők, a Pedro-Sanchez-új csatár hármasból 1 játszhat. Pedrot nem fogják eladni, mert saját kölyök, és meggyőzőbb, mint Sanchez.S.Agüero írta:Montoya védekezésben is hadilábon áll, mint támadásban. Bizonytalan.Sanama írta:Monotyával nem tudom mi a bajotok. Sokkal megbízhatóbb már most, mint Dani Alves az elmúlt 2 évben. Rendre visszaér védekezni, nem kolbászol elől, mint Alves, vagy éppen Adriano.(Sociedad ellen 2.gólról inkább ne is beszéljünk) Az más kérdés, hogy még bátortalan, és mintha kicsit önbizalom hiánya lenne, de szerintem teljesen korrekt meccseket hoz le. Hibázni persze hibázik ő is, de semmivel sem többet és nagyobbakat, mint Adriano vagy Alves, így nem értem mi a baj vele. Sőt, azt nem tudom észrevettétek-e, hogy a beadásai rendre pontosak, és mondjuk Messi egyenlítő góljánál a Sociedad ellen nyakig benne volt az akcióban.
Alexis meg szerintem amúgy lassan csomagolhat. Ha nyáron tényleg kell Martinonak 1 támadó, akkor hamarabb fog menni Sanchez, mint Pedro, ebben biztos vagyok.
Utolsó két sort kifejtenéd?
- MatyiG
- Adminisztrátor
Montoya védekezésben is hadilábon áll, mint támadásban. Bizonytalan.Sanama írta:Monotyával nem tudom mi a bajotok. Sokkal megbízhatóbb már most, mint Dani Alves az elmúlt 2 évben. Rendre visszaér védekezni, nem kolbászol elől, mint Alves, vagy éppen Adriano.(Sociedad ellen 2.gólról inkább ne is beszéljünk) Az más kérdés, hogy még bátortalan, és mintha kicsit önbizalom hiánya lenne, de szerintem teljesen korrekt meccseket hoz le. Hibázni persze hibázik ő is, de semmivel sem többet és nagyobbakat, mint Adriano vagy Alves, így nem értem mi a baj vele. Sőt, azt nem tudom észrevettétek-e, hogy a beadásai rendre pontosak, és mondjuk Messi egyenlítő góljánál a Sociedad ellen nyakig benne volt az akcióban.
Alexis meg szerintem amúgy lassan csomagolhat. Ha nyáron tényleg kell Martinonak 1 támadó, akkor hamarabb fog menni Sanchez, mint Pedro, ebben biztos vagyok.
Utolsó két sort kifejtenéd?
Monotyával nem tudom mi a bajotok. Sokkal megbízhatóbb már most, mint Dani Alves az elmúlt 2 évben. Rendre visszaér védekezni, nem kolbászol elől, mint Alves, vagy éppen Adriano.(Sociedad ellen 2.gólról inkább ne is beszéljünk) Az más kérdés, hogy még bátortalan, és mintha kicsit önbizalom hiánya lenne, de szerintem teljesen korrekt meccseket hoz le. Hibázni persze hibázik ő is, de semmivel sem többet és nagyobbakat, mint Adriano vagy Alves, így nem értem mi a baj vele. Sőt, azt nem tudom észrevettétek-e, hogy a beadásai rendre pontosak, és mondjuk Messi egyenlítő góljánál a Sociedad ellen nyakig benne volt az akcióban.
Azért érdekes, hogy JdS mennyire be van ide betonozva már ezer éve úgy, hogy nem játszik semmit. Mit tett le itt az asztalra?
Vagy csak én tartom fölöslegesnek, hogy ezért a szerepkörért fizetik? Biztos ő a mexikói drogkartell összekötője, amivel Messi, Alves meg a többi drogbáró és csaló gengszter tisztára mosatta a pénzt egy jótékonysági meccs keretében. De komolyan. ő még mit keres itt? 

"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Teljesen egyetértek minden szóval. Montoya édeskevés ide, talán még cserének is. Ha arra gondolok, hogy Adriano milyen szintet képvisel a baloson, akkor még tőle is nagyon messze van. Sajnos az utóbbi 1-2 napban arról szól a média, hogy 4 éves kontraktust akarnak vele aláfirkantani. Ennek nem örülök. Gazdaságilag talán jobban járnánk, de sportszakmailag semmiképp.S.Agüero írta:Év gyökérsége lenne...Petr írta:Barcelona are considering to include Chilean forward Alexis Sanchez (25) in their bid for Juventus midfielder Arturo Vidal (26). [md]
Egyébként Montoyában csak én nem látok semmit? Kiegészítőembernek jó maximum, és ezt adom Sergi Robertónál is.
Bartraval kapcsolatban ugyanezt érzem. Kezdetben jól indult, de manapság egyre kevesebbet játszik, akkor se vmi jól. Nem tudom, hogy ez átmeneti állapot, vagy csak szimplán ennyit tud? Nagy kérdés.
Sergi Roberto is fölösleges ide. Az alap 3-as előtte van, Rafinha minden bizonnyal visszatér, Halilovic hamarosan itt lesz, Denis Suárezzel is úgy néz ki, hogy hosszabb távon akarnak tervezni... Nem látnám sok értelmét a maradásának. JDS hasonló...
Vidal szintén teljesen fölösleges a fentebb megnevezett okokból. Ráadásul az ő posztja nálunk nem is létezik, Sergio helyére meg fölösleges lenne idehozni, főleg ennyi pénzért. Ha már nagy nevű középpályást akarunk hozni (aminek értelmét nem látom), akkor az inkább Gündogan legyen. Sokkal jobban beleillik ebbe a csapatba. Alexist meg fölösleges lenne eladni ebben a szituációban. Ha a nyáron Deulofeu esetleg beválna, akkor igen, de ez még nagyon messze van, és egyelőre nem realitás.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
-
- Entrenador del Barça
Vidal felesleges, Alexis pedig kell előre. Másban kellene gondolkozni.S.Agüero írta:Év gyökérsége lenne...Petr írta:Barcelona are considering to include Chilean forward Alexis Sanchez (25) in their bid for Juventus midfielder Arturo Vidal (26). [md]
Egyébként Montoyában csak én nem látok semmit? Kiegészítőembernek jó maximum, és ezt adom Sergi Robertónál is.
Barcelona and Martin Montoya (22) have a pre-deal on a renewal until 2018. The right back will sign his new contract in coming days. [sport]
Annyira nem látom benne a jövő jobb bekkjét.. Nem tartom megfelelőnek a képességeit, nagyon nem.. Robertonál szvsz csak bele van magyarázva, hogy a jövő középpályása. Semmi extrát nem látok benne, csak igyekezetet.. Néhol azt sem.
- MatyiG
- Adminisztrátor
Év gyökérsége lenne...Petr írta:Barcelona are considering to include Chilean forward Alexis Sanchez (25) in their bid for Juventus midfielder Arturo Vidal (26). [md]
- JOseppe
- Jugador d'estrella
Őt semmikor, sztem inkább valószínű hogy Bartoék majd maradásra próbálják bírni Puyolt, hogy esetleg ha van kedve akkor maradjon és akár 40 éves koráig próbáljon stabilitást nyújtani Piqué mellett.Game90 írta:És mi van Masi-val? Őt mikor fogjuk leigazolni?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára JOseppe 2014.03.01. 17:19:02-kor.
Tata:" Fontos hogy magabiztosak legyünk. Nem kérek sokat a csapattól csak azt hogy egész évben játszunk jól és nyerjünk meg mindent.".
FCB: Ter Stegen, Mário Fernandes, Hummels, Piqué, Alba, Cesc Fabregas, Busquets, Iniesta, Neymar, Messi, Griezmann. Edző: G.Tata Martino
FCB: Ter Stegen, Mário Fernandes, Hummels, Piqué, Alba, Cesc Fabregas, Busquets, Iniesta, Neymar, Messi, Griezmann. Edző: G.Tata Martino
-
- Jugador del Barça
A jövő nagy kapusa megint mutatott vmit...
Fogjuk mi még szeretni a katalán Kahn-t
Fogjuk mi még szeretni a katalán Kahn-t

Sajnos minden klubnál csoportosul egy maroknyi idióta, aki arra törekszik, hogy bemocskolja más csapatok hírnevét" – Brendan Rodgers.
-
- aka Game90
És mi van Masi-val? Őt mikor fogjuk leigazolni?
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- visca el barca
- Presidente del Barça
látom most musacchio itt az uj sztár
caceres 2.0

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Mascherano-t azért tenném ki, mert jelenleg kaphatnánk érte egy nagyobbnak mondható (nem pitiáner 2-3 milliót) összeget, amit 1-2 év múlva már nem. Másrészt olyan teljesítményt nem nyújt ami miatt marasztalni lehetne. Jelenleg egyértelműen neki kellene irányítani hátul, amit nem tud megfelelően megoldani. Nyilván nem csak rajta múlik a rossz védekezésünk, de azért ez is bőven közrejátszik. Emellett gyakoriak az egyéni hibái is. Helyette érkezhetne mondjuk Musacchio és akkor két középhátvédet "cserélnénk le" a nyáron.diagonal írta: Mascheranót miért kellene elküldeni? Hacsak nem azért mert részben az érte kapott pénzből tudnánk csak igazolni egy új klasszis középső védőt. Ezzel együtt én nem adnám el, hasznos játékosnak tartom több poszton is és vele hozzáállásbeli, motivációs problémák sincsenek. Rafinha, Denis Suarez és Halilovic közül én a horvátot ismerem legjobban igazából, őt nem tudod a kezdőbe tenni jelenleg, főleg nem egy Real ellen mondjuk, de egy BL selejtezőn sem még ( legalábbis ha jövő héten kellene játszani neki ), nem a képességei hanem a kora és fizikai állapota miatt. De az biztos hogy nagyon illene a Barca játékába és hosszú távon kiválthatja Xavit vagy Iniestát. Rafinha nem rossz, de nem biztos hogy kiegészítő embernél több tud lenni majd, ezzel együtt szükség van rá.
Müller én nem tudom mennyire reális hogy a Barcához jönne, meg azt sem hogy mennyiért, én őszintén most hallok erről először, gondolom azért merült fel mert Lewandowski érkezésével nehéz helyzetbe kerülne a Bayernnél, de a németek jó nagy hülyék lennének ha elengednék, mi meg jól járnánk vele. Na nála nem lenne motivációs gond az biztos, kifejezetten örülnék neki ha jönne mert pont ilyen szemléletű játékosokra lesz szükség az újraformált Barcában majd. Ezzel együtt a csatárposzt az ahol a legkisebb gond van, ennél jóval fontosabb a védelem és a középpálya gondjainak megoldása.
Én is érdeklődve várom kit fogunk igazolni a védelembe.
Másrészt a csatárposzt mindig is kulcskérdés, ide mindig "éhes" emberek kellenek. Ha valaki befásul, belassul, akkor az egész támadógépezet hatékonysága visszaeshet. Nem véletlenül hozott Pep minden évben új csatárt a csapathoz. A Bayern-nél pedig elég nagy a választék a középpályán, pláne most, hogy Lahm is középpályást játszik. Nem lepődnék meg, ha Kroos vagy Müller távozna. Thiago-tól biztos nem fog megválni Guardiola, a széleken pedig Robben-é és Ribery-é az elsőbbség. Így középre marad egyetlen kiadó hely, amire ott van Schweinsteiger, Kroos, Müller és Götze is. Müller pedig középcsatárt biztos nem fog játszani, mert Lewandovski és Pizarro mellett nem lesz rá szükség. Egyelőre tényleg csak pletyka szintű a dolog, de nem hülyeség.
A középpályán pedig Suáreznek, de főleg Halilovic-nak nem a következő szezonban nyílik meg majd az út, hanem inkább az után. Ha pedig esélyt akarunk nekik adni, akkor jelenleg a középpálya az, ahová a legkevésbé kell az igazolás, mert a Cesc-Iniesta kettős mellett még Xavi is bevethető, aki bár nem a régi, de a ligában még jó és ha Rafinha-t visszahozzuk, akkor játszatni is kellene, mert amit idén a Celta-ban csinál az biztató. A pénzt inkább középhátvédre(középhátvédekre) és egy csatárra kellene költeni.
- JOseppe
- Jugador d'estrella
Jöhetne: Griezmann, Hummels, Stegen.
Menne: Tello, Masch, Váldés.
Nem volna rossz.
Menne: Tello, Masch, Váldés.
Nem volna rossz.

Tata:" Fontos hogy magabiztosak legyünk. Nem kérek sokat a csapattól csak azt hogy egész évben játszunk jól és nyerjünk meg mindent.".
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Fantasztikus lenne, ha a klubnak lenne kidobásra szánt 200 milliója, akkor talán még bele is férne, hogy Agüero-t is idehozzuk. De fölösleges köröket futnak itt sokan újra és újra. Pár pletyka lap mindig bedob pár nagyobb nevet a vakvilágba minden féle racionalitás nélkül. Világos, hogy sem Müller, sem Agüero nem fog jönni, főleg azután nem, hogy a múlt nyáron egy vagyont költöttünk Neymarra. Nem a támadószekciónk az elsődleges, amit meg kell erősíteni.bennike123 írta:Egyrészt Reus nagyon drága ahhoz képes hogy a dortmundi játékosok nem villognak más csapatokban...És Neymar posztjára? Minek? Elismerem tehetségét de itt nem lenne jó...Úgy vélem Agüero-ra lenne szükségünk elől és gondoljatok bele: Neymar-Aguero-Messi. A csapatban ott is nagy probléma van hogy nem tud befejezni Messin kívül
senki úgy igazán. De egy Agueroval a támadó szekció fantasztikus lenne.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- bennike123
- Jugador del Barça
Egyrészt Reus nagyon drága ahhoz képes hogy a dortmundi játékosok nem villognak más csapatokban...És Neymar posztjára? Minek? Elismerem tehetségét de itt nem lenne jó...Úgy vélem Agüero-ra lenne szükségünk elől és gondoljatok bele: Neymar-Aguero-Messi. A csapatban ott is nagy probléma van hogy nem tud befejezni Messin kívülRivaldo11 írta:Nagy zsugásnak tűnik a srác, örülök hogy hozzánk jön, Ter Stegen pedig a jövő egyik legjobb kapusa. De azt gondolom, hogy nyáron így is ki kell nyitni a tárcánkat. Személy szerint a támadószekcióval sem vagyok elégedett, mindenképp hoznám az itt sokak által poszt nélkülinak tartott Reust-Tello kárára mondjuk, mégpedig azért, hogy igenis Messit is le lehessen hozni a 25. percben, ha olyan arcpirítóan nem mozog, mint tette azt a sociedad ellen is. Középre egy, és hátra két új arc kellene még, bár tudom, erre így nem lesz pénz...
Ja, és még annyi: ez itt off ugyan, de Bartrában a jövőt illetően továbbra sem gondolkodnék...nem elég ide a gyerek.
senki úgy igazán. De egy Agueroval a támadó szekció fantasztikus lenne.
Ac dc - Aerosmith - Def Leppard - Guns n Roses - Led Zeppelin - Nirvana - The Doors - Queen. ~the REAL music~