Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
hank1ee
Director del Fútbol

2014.02.28. 09:25:03

SuperMessi írta:
S.Agüero írta:Ez biztos, hogy az ő hivatalos Facebook-oldala?
Nem tudom, én is most látom először. De 37K tag van. Gyanús.

P
Szerintem most már biztosra vehetjük az érkezését. Egyébként nagyon tetszik nekem ez a fiatalítósdi, Rafinha, Denis Suarez, Deulofeu, Halilovic, Manquillo (?), Neymar, Bartra. Félelmetes névsor, remélem gyorsan beépítjük őket a csapatba az elfásult, mindent megnyert "öregek" helyére szépen, fokozatosan, 1-2 év alatt mindegyiket. Ne haragudjatok, muszáj egy kicsit fifáznom.

FCBarcelona 2016-17:

Ter Stegen - Manquillo, Bartra, Inigo Martinez, Jordi Alba - (vkp), Fábregas/Suarez, Rafinha - Neymar, Messi, Halilovic/Deulofeu

:mrgreen:

szerk.: persze ehhez nagyon sok mindennek össze kéne jönni 8)
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
visca el barca
Presidente del Barça

2014.02.28. 08:17:24

Capon írta:
visca el barca írta:hét, ha ez a dölöfu, rafinha, halilovic, suarez vonal (meg a sok lekötött tini a santosból, atleticobol) csak fele annyit el fog érni mint xaviékj én már boldogan halok meg.
:D kb.
Mi ez a Suarez vonal pontosabban? Valamiről lemaradtam.
tavaly vettünk vmi megagiga tehetséget a citytől.
http://www.transfermarkt.de/de/denis-su ... 65007.html" target="_blank

meg ha jol emlékszem a santosos lurkók mellett, rá is van elővásárlási jogunk
http://www.transfermarkt.de/de/javier-m ... 62029.html" target="_blank
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Capon
Llegenda del Barça

2014.02.28. 08:02:05

visca el barca írta:hét, ha ez a dölöfu, rafinha, halilovic, suarez vonal (meg a sok lekötött tini a santosból, atleticobol) csak fele annyit el fog érni mint xaviékj én már boldogan halok meg.
:D kb.
Mi ez a Suarez vonal pontosabban? Valamiről lemaradtam.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
visca el barca
Presidente del Barça

2014.02.28. 07:57:31

ha ez a dölöfu, rafinha, halilovic, suarez vonal (meg a sok lekötött tini a santosból, atleticobol) csak fele annyit el fog érni mint xaviék én már boldogan halok meg.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2014.02.28. 08:09:24-kor.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
diagonal
Jugador d'estrella

2014.02.28. 07:23:46

La Pulga írta:
SuperMessi írta:SportHirado.hu megosztotta Alen Halilović fényképét.

BRÉKING

A Barcelona a jelek szerint csütörtökön megállapodott Alen Halilovic, vagyis "a horvát Messi" nyári leigazolásáról, akiért 15 millió eurót fizet majd a Dinamo Zágrábnak.
Kicsit erős nekem ez a 15 millió, főleg úgy, hogy még csak egy nagy ígéret. De remélem majd a játékával rám cáfol, ha egyáltalán igaz ez a hír :D
Ha nem mi akkor elvitte volna más annyiért és rövid időn belül. A fél világ figyelte. Egyből nem lesz csapatba állítható, főleg komoly meccsen nem, fizikailag még a Dinamóban is gondjai voltak, lövőereje is nagyon gyenge egy Barca szinthez most még, de ezek változni fognak.
Az alternatíva az lett volna, hogy várunk vele még 2 évet mondjuk, de akkora lehet be is fut már és valószínűleg soha nem lett volna a Barcáé. Akkorra került volna 25-30 millióba és megvette volna egy PSG vagy valamelyik angol pénzeszsák, mondjuk a City.
SuperMessi
Capitá del Barça

2014.02.27. 23:47:48

S.Agüero írta:Ez biztos, hogy az ő hivatalos Facebook-oldala?
Nem tudom, én is most látom először. De 37K tag van. Gyanús.

P
MatyiG
Adminisztrátor

2014.02.27. 23:43:39

BRÉKING

A Barcelona a jelek szerint csütörtökön megállapodott Alen Halilovic, vagyis "a horvát Messi" nyári leigazolásáról, akiért 15 millió eurót fizet majd a Dinamo Zágrábnak. A horvát sajtó értesülését egyelőre nem követte hivatalos megerősítés, de a futballista az alábbi fotót posztolta nem sokkal ezelőtt Facebook-oldalán.

https://www.facebook.com/ALEN.HALILOVIC.OFFICIAL.PAGE" target="_blank

Halilovic 16 évesen debütált a Bajnokok Ligájában és a horvát válogatottban, korosztályának egyik, ha nem a legnagyobb tehetségének számít.
Ez biztos, hogy az ő hivatalos Facebook-oldala?
La Pulga
Atomico
Kapcsolat:

2014.02.27. 23:42:38

BRÉKING

A Barcelona a jelek szerint csütörtökön megállapodott Alen Halilovic, vagyis "a horvát Messi" nyári leigazolásáról, akiért 15 millió eurót fizet majd a Dinamo Zágrábnak.
Kicsit erős nekem ez a 15 millió, főleg úgy, hogy még csak egy nagy ígéret. De remélem majd a játékával rám cáfol, ha egyáltalán igaz ez a hír :D
SuperMessi
Capitá del Barça

2014.02.27. 23:39:37

S.Agüero írta:Messi-Modric-ötvözetnek tűnik. :)
http://youtu.be/TuXE8VH_8q8" target="_blank
Inkább csak Messi. Nagy igazolás!
SuperMessi
Capitá del Barça

2014.02.27. 23:32:43

SportHirado.hu megosztotta Alen Halilović fényképét.

BRÉKING

A Barcelona a jelek szerint csütörtökön megállapodott Alen Halilovic, vagyis "a horvát Messi" nyári leigazolásáról, akiért 15 millió eurót fizet majd a Dinamo Zágrábnak. A horvát sajtó értesülését egyelőre nem követte hivatalos megerősítés, de a futballista az alábbi fotót posztolta nem sokkal ezelőtt Facebook-oldalán.

https://www.facebook.com/ALEN.HALILOVIC.OFFICIAL.PAGE" target="_blank

Halilovic 16 évesen debütált a Bajnokok Ligájában és a horvát válogatottban, korosztályának egyik, ha nem a legnagyobb tehetségének számít.
MatyiG
Adminisztrátor

2014.02.27. 21:33:14

Messi-Modric-ötvözetnek tűnik. :)
http://youtu.be/TuXE8VH_8q8" target="_blank
Erxy
Entrenador del Barça

2014.02.27. 21:26:17

Chino írta:Halilovic-ra visszatérve. Szerintem semmi gond nincs azzal, hogy 170 cm. Azon a poszton nem szoktak égimeszelők járkálni. Én arra lennék kíváncsi, hogy kb. mennyibe fájhatna. 5-10 vagy 10-20 millió között? Valaki hallott erről valamit?
Állítólag megszületett a megállapodás, a horvátok 9-10 millió euróról, továbbá 5m euró bónuszról írnak(amennyiben felkerül az első csapathoz). A RAC1 visszont 3+2m euróról adott hírt.. Kitudja.
Az viszont szinte bizonyos, hogy hamarosan lezárul az üzlet. Ha Sanllehi utazik, akkor már konkrét számokról van szó, van egy-két kép is. :D
https://pbs.twimg.com/media/BhfL4cDCIAAIvum.jpg" target="_blank
https://pbs.twimg.com/media/BhgVshHCcAAy4tE.jpg" target="_blank
https://pbs.twimg.com/media/BhgO6NOCYAAmTi3.jpg" target="_blank

Igen, befotóztak a kulcslyukon is :lol:
Kép
hank1ee
Director del Fútbol

2014.02.27. 21:10:48

Chino írta:Halilovic-ra visszatérve. Szerintem semmi gond nincs azzal, hogy 170 cm. Azon a poszton nem szoktak égimeszelők járkálni. Én arra lennék kíváncsi, hogy kb. mennyibe fájhatna. 5-10 vagy 10-20 millió között? Valaki hallott erről valamit?
Vidalról kár is beszélni. Egyrészt az a poszt közel sem létszükséglet, másrészt benne lenne vagy 50 millióba alsó hangon.
A City pl. már vagy egy éve kinézte magának Halilovicot, akkor tárgyaltak is állítólag a Zágrábbal. A gond csak az volt, hogy 15 millát kértek érte a horvátok, ezt pedig nem akarta kifizetni a City. (hangsúlyozva állítólag, de ha igaz, akkor 10-20 között lesz)
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

Chino
Llegenda del Barça

2014.02.27. 20:29:19

Mangala és martinez is nagyon tehetséges játékosok, főleg az utóbbit kedvelem, de most nem erre van szüksége a csapatnak. Nem hiszem, hogy mindössze 30 millió állna rendelkezésére a klubnak, mikor tavaly a méregdrága Neymar-transzfer után még próbálkoztunk több védővel, ha minden igaz David luis-ért 32-őt be is dobtunk. A francia meg nagyon népszerű lett, iszonyatosan felvernék az árát.
Nem arról van szó, hogy rosszak lennének a védőink, hanem, hogy egy klasszis, tapasztalt, magabiztos játékos kell mind Piqué, mind Bartra mellé. (bár ez pont nem a brazil) Nem véletlen játszott Piqué is kirobbanóan Puyol mellett, és a válogatottban is jobban nyomja.

Halilovic-ra visszatérve. Szerintem semmi gond nincs azzal, hogy 170 cm. Azon a poszton nem szoktak égimeszelők járkálni. Én arra lennék kíváncsi, hogy kb. mennyibe fájhatna. 5-10 vagy 10-20 millió között? Valaki hallott erről valamit?
Vidalról kár is beszélni. Egyrészt az a poszt közel sem létszükséglet, másrészt benne lenne vagy 50 millióba alsó hangon.
Forca Barca!!!!
hank1ee
Director del Fútbol

2014.02.27. 16:03:18

Petr írta: Barcelona don't plan to sign a big name at centre back this summer. The objective is a young player who should cost maximum 30M. [sport]
Ebből én többek közt azt szűrtem le, hogy nem valószínű Hummels leigazolása nyáron. Na meg azt, hogy az ő árából 2 fiatal, tehetséges védőt is vehetnénk, ami kelleni is fog (fiatal alatt nem 18 évest értek, hanem azért egy kicsit tapasztaltabb játékost). Ilyen lehet pl. Mangala, Inigo Martinez, esetleg Musacchio, akik közül bármelyiket szívesen látnám, főleg az első 2-t. Az ő árukra lehet, hogy futná is 30 millióból.

Alcantara
Director del Fútbol

2014.02.27. 15:56:16

Ezekhez a előhalászott átigazolási hírekhez a következőt tenném hozzá:
Vidal és Müller! Két olyan játékos, akiknek a posztján van megfelelő játékos nálunk. Áruk kettőjüknek vagy külön-külön annyi, hogy másra nem tellene.

Mindenki tudja, hogy jön kapus, jön középhátvéd (lehet mindkettőből kettő is).
Minőségi játékos nem két forintba kerül, belső védőre most már, tetszik nem tetszik áldozni kell. Honnan lenne a klubnak felesleges plusz pénze ilyen bulváros felvetésű igazolásokra, amikor a poszton van megfelelő játékos?

Sületlenség az egész.
La Pulga
Atomico
Kapcsolat:

2014.02.27. 15:48:19

Petr írta: Gondoltam megosztom veletek, hátha valaki nem olvasta és érdekli. Ha nem vagytok vevőek az ilyen infokra akkor nem osztok meg többet, nem akarom szennyezni a fórumot.
Engem érdekel, szerintem mehet simán. Amúgy ezzel a Halilovics gyerekkel egyetlen egy bajom van, hogy 170 centiméter. Megint a szögleteknél egy súlytalan ember. Vidalra szerintem semmi esély, Juventus csak nagyon drágán adná el, annyi meg sajnos nekünk nem fér bele :?
LG
Az Év fórumozója 2016

2014.02.27. 14:16:07

Bob_Marley írta:
Deus írta: Örülök neki nagyon, látok benne potenciált. Remélem, hogy nálunk be fog válni. Német kapusiskola köztudottan híresen jó.
Robert Enke, ráadásul ha jól rémlik ő is volt a Mönchengladbachban, s hatalmas reményekkel jött hozzánk, aztán....

Persze ez lehet véletlen is, az biztos ennyi pénzért remek igazolás, de nagyon nehéz dolga lesz. Fiatal, teljesen más kultúra, teljesen más elvárások, hatalmas nyomás, nehéz lesz a beilleszkedése. Én jobban örültem volna egy spanyol ajkú kapusnak, de a bizalmat természetesen megkapja, s sok sikert neki.
Amennyire én emlékszem, Enke nagyon sok lehetőséget sem kapott, tehát nem igazán jó hasonlat.
Chino
Llegenda del Barça

2014.02.27. 14:00:02

érdekes ez a Halilovic ügy. A gond számomra az, hogy egy körülbelüli árat sem hoztak még nyilvánosságra. Talán, a Dinamo is hajlamosabb lenne az egyezségre, ha mondjuk egy évig még ott maradna és csak utána csatlakozna a B-hez. Addig akár a válogatottban is szerepet kaphatna.
Valaki amúgy látta már youtube videokon kívül is játszani a srácot.

Ha igaz ez a hír Bojanról, nem kérdés mit kell tenni. Nagyon kedveltem mindig, de egyértelmű, hogy itt már nincs esélye. Telloval együtt akkor már összejöhetne olyan 15 millió + ha a JDS-Cuenca-Afellay trióból is távozna 1-2 legalább befolyna végre valami eladásból is, még ha minimálisnak tűnik is. De lehet, hogy pont ennyi fog kelleni egy klasszis igazoláshoz.
Forca Barca!!!!
Petr
Entrenador del Barça

2014.02.27. 12:51:14

A Liverpool hajlandó lenne 6 millióért megvenni Bojant a hírek szerint.
Ezen felül: Barcelona coach Tata Martino has asked the club to sign Juventus midfielder Arturo Vidal (26). The Chilean would cost at least 50M. [sport]
Sammer (sports director Bayern): "Muller-Barça rumour? We won't accept any offer for him or for anyone else. He's a key player for us." [sb]
Barcelona don't plan to sign a big name at centre back this summer. The objective is a young player who should cost maximum 30M. [sport]

Gondoltam megosztom veletek, hátha valaki nem olvasta és érdekli. Ha nem vagytok vevőek az ilyen infokra akkor nem osztok meg többet, nem akarom szennyezni a fórumot.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.02.26. 22:41:02

Petr írta:Barcelona are interested in Bayern Munich attacker Thomas Muller (24) and will make an attempt to sign him this summer. [sportbild via md]

Valószínűleg kacsa, nehezen tudom elképzelni. Mindenesetre érdekes lenne.

Hagyjuk már az ilyen játékosokat, erre a szerepkörre,amit tud a német,már van egy Pedronk.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Petr
Entrenador del Barça

2014.02.26. 20:55:51

Barcelona are interested in Bayern Munich attacker Thomas Muller (24) and will make an attempt to sign him this summer. [sportbild via md]

Valószínűleg kacsa, nehezen tudom elképzelni. Mindenesetre érdekes lenne.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.02.26. 20:40:51

S.Agüero írta:A 'Sport' szerint a Barca nem tervezi a nyáron valamelyik nagynevű középső védő leigazolását. A célkitűzés egy tehetséges fiatal játékos, maximum 30 millió euró vételárig.

Ott van Bartra... :?
Ez a Mangala gyerek amúgy jó?
Nem is ismerek nagynevű középső védőt aki elérhető.
Verthongent szerintem pl nem számolják annak.
Mangala elég jól mozog a Portoban,ráálltam,hogy figyelem,magabiztos,jól fejel, nem is lassú!
Szóval a mostaniakhoz képest fix,hogy erősítést jelentene.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
MatyiG
Adminisztrátor

2014.02.26. 20:34:10

A 'Sport' szerint a Barca nem tervezi a nyáron valamelyik nagynevű középső védő leigazolását. A célkitűzés egy tehetséges fiatal játékos, maximum 30 millió euró vételárig.

Ott van Bartra... :?
Ez a Mangala gyerek amúgy jó?
visca el barca
Presidente del Barça

2014.02.26. 13:57:42

Bob_Marley írta:
Deus írta: Örülök neki nagyon, látok benne potenciált. Remélem, hogy nálunk be fog válni. Német kapusiskola köztudottan híresen jó.
Robert Enke, ráadásul ha jól rémlik ő is volt a Mönchengladbachban, s hatalmas reményekkel jött hozzánk, aztán....

Persze ez lehet véletlen is, az biztos ennyi pénzért remek igazolás, de nagyon nehéz dolga lesz. Fiatal, teljesen más kultúra, teljesen más elvárások, hatalmas nyomás, nehéz lesz a beilleszkedése. Én jobban örültem volna egy spanyol ajkú kapusnak, de a bizalmat természetesen megkapja, s sok sikert neki.
nyugi Bob, csak második számu kapus lesz reina mögött :lol:

amugyén sokkal jobban örültem vola kurtoának vagy vmi rutinos rókának, de ez van, reméljük kahni magasságokban fog tündökölni évek multán :lol:
Kép
Válasz küldése