Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Gondolom, hogy sajnálják, meg összeszedettebbnek KELLETT VOLNA lenni, jobban oda KELLETT VOLNA figyelni, meg szorgosabbnak KELLETT VOLNA lenni és hasonlók. Vagyis a sok parasztvakító, altató sz.rság, amit minden meccs után elmondanak, amikor pont úgy játszottak, mint egy talicska hadirokkant. Illetve, hogy majd minden szép meg jó lesz, meg hogy tudják mi a dolguk. Ezzel szemben egy hulladék volt az egész teljesítmény - most is - és ami a legfájóbb az egészben, a Sociedad is hasonlóan nullán játszott - mint a Valencia azon a másik szép délutánon.Vakmacska írta:valahol vannak már nyilatkozatok?
ha igen, akkor miket mondtak?
Hát persze, a Sociedad jobb a Citynél négy góllal.Kash írta:Szerintetek az egészséges, hogy egy City-t verünk (Ha nem is simán, de verünk) idegenben 0-2-re, aztán meg egy mezei csapat ellen (Mert a city mellett a Sociedad egy mezei csapat) kapunk 3 golt, és 2-vel vernek. Véget ért a Barca korszaka, ezt ha tetszik, ha nem, be kell látni. 10+ meccsen veretlenek vagyunk, aztán beszedünk egy döntetlent és onnan kampeca a csapatnak, és innentöl már csak lefelé vezet az út...Szerintetek ez így rendben van? Hogy a világ talán egyik legjobb csapatát egy mezei csapat porig alázza? Mindig is tudtam, hogy a védelmünk nem az igazi, de nem értem, hogy Mascherano és Piqué már csak nevek, vagy kiváló képességgel rendelkező játékosok. 2010-ben kifújt a gárda (a legutóbbi BL isker óta) mostmár ellabdázgatnak nyudíjazásukig. Én kitartok a csapat mellett a végsőkig, de, hogy az egész internet, a média, a televizió televan olyasmikkel, hogy a csapatnak lejárt a szavatossági ideje, egyszerűen felidegesít, és erröl egyedül a csapat tehet, és ha ez engem irritál, az azt jelenti, hogy szeretem a csapatomat.
nálam ilyen kategoria nincs. nálam az, aki csak a szép foci miatt ül le barca meccset nézni, és majd lelép ha az uefa kupás helyekért megyünk, az nem szurkoló.eimenis1212 írta:szerintem az, hogy valaki amikor leül este szórakozni és focit szeretne látni a kedvenc csapatától az nem bűn. Sokféle okod lehet rá, hogy leülj a kedvenc csapatod meccsét megnézni: hűség, szórakozás stb. Régen fradista voltam, és bocs, hogy nem akarom már nézni a hurka magyar focit, ami nem szórakoztat. A hűség nevében meg nem kínzom magam heti 1-2 meccsel. Sztem ez a divatdrukkerezős lehúzás fölösleges. Oké, hogy valaki a hűség miatt ül le, és ha 50 év múlva a barca a "megye5"-ben lesz akkor is leül ( sztem a divatdrukkerezősök kb. 5%-a oilyen, ők is egy idő után feladják a hűségüket), de hagy legyen már olyan is aki a szép focit szereti, és jól akarja érezni magát miközben meccset néz.

Martino elismerte, hogy hibázott:Vakmacska írta:valahol vannak már nyilatkozatok?
ha igen, akkor miket mondtak?
szerintem az, hogy valaki amikor leül este szórakozni és focit szeretne látni a kedvenc csapatától az nem bűn. Sokféle okod lehet rá, hogy leülj a kedvenc csapatod meccsét megnézni: hűség, szórakozás stb. Régen fradista voltam, és bocs, hogy nem akarom már nézni a hurka magyar focit, ami nem szórakoztat. A hűség nevében meg nem kínzom magam heti 1-2 meccsel. Sztem ez a divatdrukkerezős lehúzás fölösleges. Oké, hogy valaki a hűség miatt ül le, és ha 50 év múlva a barca a "megye5"-ben lesz akkor is leül ( sztem a divatdrukkerezősök kb. 5%-a oilyen, ők is egy idő után feladják a hűségüket), de hagy legyen már olyan is aki a szép focit szereti, és jól akarja érezni magát miközben meccset néz.visca el barca írta:mennyi gusztustalan ember van itt. mikor nyerünk, mindegyik veri a mellét, meg büszke a csapatára, ha meg kikapunk 20 meccsenként egyszer, itt fröcsög orrba szájba. szánalmas.
remélem idén nem nyerünk semmit és a sok kis hurka divat gyorsan lelép innen és keres magának másik csapatot. :hányós:
ezzel maximálisan vitatkoznék!!! a Roma NEM erre a stílusra "termett" csapat! próbált LE ott is jó focit nyomni és úgy-ahogy sikerült is neki "a stílus", csak hát ugyanúgy, ahogy a mostani Barcának nem megy a Tata stílus, úgy az akkori Romának sem ment az az olasz ligában... itt viszont megnézném, mit tudna tenni a csapat játékával mondjuk egy fél év alatt...visca el barca írta:a romában ugy ahogy megvolt, össze is jött egy bravúros 7. hely.Subinho írta:A Celta nagyon jó stílusban tolja, csak hát nincs meg hozzá a játékos állomány
a romában ugy ahogy megvolt, össze is jött egy bravúros 7. hely.Subinho írta:A Celta nagyon jó stílusban tolja, csak hát nincs meg hozzá a játékos állomány

Az aproblémám, hogy a "semmisem jön össze nap" sem húzható rá a mérkőzésre, mert nem volt minek összejönnie. Egyszerűen saját erőből nem tudtunk helyzeteket kialakítani.visca el barca írta:mennyi gusztustalan ember van itt. mikor nyerünk, mindegyik veri a mellét, meg büszke a csapatára, ha meg kikapunk 20 meccsenként egyszer, itt fröcsög orrba szájba. szánalmas.
remélem idén nem nyerünk semmit és a sok kis hurka divat gyorsan lelép innen és keres magának másik csapatot. :hányós:
a meccsről sokat nem lehet írni, abszolut rossz volt a felállás, tata biztos arra ment, h a két szűrő majd szűr, elől meg a két csatár egyike majd csak rúg egy-két gólta vicc az h tata lenyilatkozta most már nem fog rotálni annyit, erre tessék, kihagyja a jelenlegi legjobbat, fabregast
amugy meg az összes játékos flop volt tegnap, piquéstől, songostól, neymarostól. tipikus semmi sem jön össze nap volt.

Nem vagyunk a legjobbak akkor sem mikor verjük a City-t, ne vicceljünk már, örül neki az ember ha siker van, még jó, de akinek van némi realitásérzéke és nézi a meccseinket nem gondolja ezt mostanában az biztos.MichaaBee írta:Ne haragudj, de ezért megérte regisztrálni...Jellemző amúgy a Barcás bagázsra meg úgy a magyarságunkra is en bloc, hogy verjük idegenben a City-t 2-vel, "happy minden", még mindig mi vagyunk a legjobbak, rá négy nappal lealáz a Sociedad és pont az ellenkező véglet jön ki... Meg kéne találni a középutat.
Éppen ezért írtam, hogy sokkal inkábbb "ami" hiányzik a csapatból.Subinho írta:Igen, valóban, csak sajnos Puyol már soha nem lesz ilyen. Vele többre mennénk pl. másodedzöként..Enjoy írta:Aki - de sokkal inkább - ami hiányzik a csapatból:
http://www.youtube.com/watch?v=dRW29AK8 ... re=related
Az igazi kapitány / motivátor.
Sajnos nincs igazi CSK-nk...

Igen, valóban, csak sajnos Puyol már soha nem lesz ilyen. Vele többre mennénk pl. másodedzöként..Enjoy írta:Aki - de sokkal inkább - ami hiányzik a csapatból:
http://www.youtube.com/watch?v=dRW29AK8 ... re=related
Az igazi kapitány / motivátor.
Sajnos nincs igazi CSK-nk...
Ez igen helytálló poszt!mess2009 írta:kedves Iván, ez nem egy sima vereség volt! szétvertek bennünket! lehetett volna hat is! de a meccs összképe is ezt mutatta: a saját fegyverünkkel oktattak bennünket. mi futkostunk a labda után mint pók a falon...
ne áltassuk magunkat: ebben a csapatban nincs tartás! soha nem tudhatod, mit fognak produkálni, lehet, hogy jön még egy két (szerencsés)gála de ki tudja? és ez a legnagyobb baj.
tegnap egy elhibázott összeállítás tehát az edző!!! generálta balfogás volt a kulcs de ebből én azt látom (és persze nem csak ebből!), hogy a mai Barcának egy jó eredményhez a véletlen szerencse a legfontosabb kelléke.
ami a konkrétumokat illeti, ahogy mondtam, lejátszották az egész csapatot, Valdéstől Neymarig, az csak hab a tortán hogy ebből még különösen is ki tűntek néhányan, úgymint: Piqué,Song,Busquets, Neymar,Pedro, Messi és persze maga Tata Martíno.
nem tegnap buktuk a kupákat: ebben a csapatban egyszerűen nincs elég a mai csúcs focihoz.