2014.02.22. 22:28:17
Na szezon végén kell jönnie a vérfrissítésnek. Tello, Pedro, Montoya, Piqué, Masch, Song, Sergi Roberto mehetnek. És akkor finom voltam, mert Albát, Alexist is idevehetném. A 2 öreg, Xavi és Puyol kiegészítő szerepkörbe kerülne. Tudom, hogy soknak tűnik, és nem football manager. De. Kezdőnk és pad lehetne: Ter Stegen - Alves - Bartra/X - X - Adriano - Busi - Ini - Fabre - Messi - Neymar - Alexis. Pad: Alba, Puyol, Rafinha, Dulifuli, Xavi, Pinto/X, X. A pénztárcába 2-3 komolyabb játékosért kéne csak komolyabban nyúlni.
Ez a keret mindent megnyert, nagy részük európa és világbajnok is. Tologathatjuk a keret frissítését, de unom már azt, hogy jól jött a pofon, magunkhoz képest voltunk rosszak, stb. Ez megy kb 3 éve.
Az, hogy ki legyen az elnök, nem az én kategóriám, de kommunikációban és tisztességben lenne hova fejlődni. Edző. Tata ezt ma nagyon benézte, meccs közben is írtam. De neki én még adnék időt. Viszont még egy dolog, ami sokak szemét szúrni fogja. Neymartól ez eddig nagyon-nagyon kevés. Nem érdekel, hogy fiatal, nem érdekel, hogy első éve Európában. Ha már nem megy neki, akkor legalább köpje ki a tüdejét meccs végére, mert neki még a címek sincsenek meg, amire a többiek foghatják az alibizést.
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!"