Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
szerintem Bartra meg Montoya alúl tudta múlni. Piquének volt 3 nagy hibája, de melette azért csinálgatott valamit, de Montoya és Bartra... Hagyjuk Nem Piquét akarom védeni, de attól h Bartranak meg Montoyanak nincs látványos hibája, Bartrat úgy játszák át hogy öröm nézni, Montoya meg gyenge ( arról ne is beszéljünk h támadásban semmit nem tesz hozzá, 0 Alveshez képest)Zolee23 írta:a madrid ellenit kötelező lesz hozni, ha idén még bajnokságot szeretnénk nyerni. 500 forintnál többet erre mondjuk nem tennék.
a védelembe minél előbb igazolni kell két értelmes játékost, ezekkel a bohócokkal mint piqué, kb. az ellenfél összes támadása gólhelyzet.
Valószínű, hogy igen. Volt már erre példa korábban is.StickyFingaz írta:Ez most 2 vkp-s defenzív rendszer lesz,vagy Busi lesz Xavi helyén?
Erre én is kíváncsi vagyok:)StickyFingaz írta:Ez most 2 vkp-s defenzív rendszer lesz,vagy Busi lesz Xavi helyén?
Egész jó a kezdőtök.Game90 írta:Barcelona line-up (official): Valdes - Montoya Bartra Pique Adriano - Song Busquets Iniesta - Pedro Messi Neymar.
Bench Barcelona: Pinto, Alves, Mascherano, Xavi, Cesc, Alexis, Tello.

Az Anoeta-ban van az egyik legrosszabb idegenbeli mutatónk. Pont ezen a meccsen lenne kötelező a 3 pont begyűjtése? Én inkább úgy fogalmaznék, hogy győzelmi kényszerben vagyunk és nagyon kellene a 3 pont, de a sokéves tapasztalat alapján ez bizony korántsem egy fix 2-es meccs. Akármilyen formában is van a Sociedad, hazai pályán különösen fel tudják magukat szívni ellenünk.Barcaman14 írta:A Rayo elleni gála és a City elleni nagyon fontos győzelem után nem egy fáradt, sokkal inkább egy játékkedvtől és önbizalomtól duzzadó játékot várok ma. Nem lesz könnyű dolgunk, de úgy néz ki, sikerült a legjobbkor formába lendülni, így pedig kötelező elhozni a 3 pontot, nagyobb gubancok nélkül. Az utóbbi 2-3 meccsen a Sociedad nincs éppen top formában. A Levante elleni meccsüket láttam is és kissé fásultan játszottak. Itt az ideje, hogy ismét nyerjünk az Anoetában.

Úgy látom, hogy az akarás és kedv egyenes arányban áll Messi teljesítményével. Ha formában van, és hagyják játszani, a csapatnak sincsenek gondjai. Abban bízhatunk, hogy nem fogják tudni kikapcsolni, mert akkor megbénul az egész gépezet. Talán Neymarban lehet olyan képesség, hogy ez esetben vezérré váljon.Chino írta:Ha ilyen akarással és kedvvel játszanak ez nem túlzottan nagy kívánság.Yokozuna írta:Ideális, formába hozó ellenfél volt. A City más kategória. Ott egy gólnak is örülnék, és megúszni vereség nélkül.