Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
miihii írta:Nála ez tényleg nem betegség, hanem vmiért velejárója a meccseknek. Elég rendszeresen előfordulnak nála az ilyen öklendezős, hányós jelenetek, a fene tudja miért. De úm. természetes dolog nála.
Biztos így üríti a szervezetéből a sok soppingot vagy csak nem bírja a gyomra a gumibogyószörpöt

Szerintem csak szimplán lusta vagy nem érdekli, persze mindenki azt lát bele a mozdualataiba amit akar, de legalább kiáltson fel hogy "Ó a francba elment mellettem", hogy ne higyék azt a csapattársai, hogy nem igazán érdekli.atesz1973 írta:Üdvözlök mindenkit!
Régóta figyelem az eurobarcát, de eddig nem regisztráltam a fórumra. Én úgy gondolom, hogy Messitől ebben az évben ne várjatok többet, mert számára a legfontosabb a VB arany ami még hiányzik a kollekciójából, és amire 4 év múlva már sokkal kisebb lesz az esélye. Semmi meggondolatlan, rizikós mozdulatba nem fog belemenni, mert nem szeretne megsérülni, úgyhogy bírjátok ki, jövőre a régi Messit fogjuk látni.
Üdv

az évek során, hatalmasat fejlődött ilyen téren isS.Agüero írta:Lionel Messi All Freekick Goals 2008 - 2013 :
http://youtu.be/UpCAQIdXYtU" target="_blank
Azt nem Perez mondta ... Mendes . Perez nem szokott hülyeségeket nyilatkozni , az másokra igaz.Leon írta:Perez amúgy is megmondta,hogy ha ez a Barca kp lenne mondjuk Ronaldo mögött akkor ő minden évbe átlag 100 gólt rúgna,szóval elég gyenge ez így Leótól!visca el barca írta:persze. de ez annyira alap, hogy már le sem írtamChino írta:de ez nem az ő érdeme, hanem, hogy ilyen kp volt mögötte.
Teljesen felesleges lenne, van mar a padra egy Tello-Pedro-Affellay triónk, minek oda negyediknek egy tamado ??MQuC írta:Perez akkor küldje át Ronaldot egy szezonra kölcsönbe
Perez amúgy is megmondta,hogy ha ez a Barca kp lenne mondjuk Ronaldo mögött akkor ő minden évbe átlag 100 gólt rúgna,szóval elég gyenge ez így Leótól!visca el barca írta:persze. de ez annyira alap, hogy már le sem írtamChino írta:de ez nem az ő érdeme, hanem, hogy ilyen kp volt mögötte.
Csak azt felejted el, ha nézed a meccseket, hogy az a 4 ember amúgy se helyezkedne előrébb, mert 90 százalékban felhúznak egy falat a 16-osuk előterébe az ellenfelek és ha szerelik Messit (vagy akárkit) egyből indulnak kontrázni.eimenis1212 írta:és emlékszem 2 éve ment a fórumon, hogy meredek a minden idők legjobbjai közé sorolni még. Mára az már nem vita, hogy minden idők legjobbjai között van. Viszont még ma is vannak olyanok ( barcások is)akik nem látják be, hogy a világ legjobbját nézhetik hétről-hétre. Ha lesz VB cím ha nem. És sokan azt látják meg, hogy belevezeti 4 emberbe és sétál. Az fel sem tűník, hogy azért zár rá 4 ember mert képes elvinni 4 között. Meg az sem tűnik fel, hogy az a 4 aki odazár, az addig ki van véve a játékból ( nem helyezkedik ellentámadáshoz, nem áll ott szorosan más barca játékos mellet stb.). Én nem is értem a kritizálokat a tekintetben, hogy nem látják meg azt, hogy szimplán mekkora hozadéka van annak, ha Messi a pályán van ( és még csak jól sem játszik). Hogy mennyire máshogy rendeződik az ellenfél védelme ha ő hozza fel a labdát, hogy folyamatosan mennyi figyelmet éls energiát köt le az ellenfél tekintetében stb.
és emlékszem 2 éve ment a fórumon, hogy meredek a minden idők legjobbjai közé sorolni még. Mára az már nem vita, hogy minden idők legjobbjai között van. Viszont még ma is vannak olyanok ( barcások is)akik nem látják be, hogy a világ legjobbját nézhetik hétről-hétre. Ha lesz VB cím ha nem. És sokan azt látják meg, hogy belevezeti 4 emberbe és sétál. Az fel sem tűník, hogy azért zár rá 4 ember mert képes elvinni 4 között. Meg az sem tűnik fel, hogy az a 4 aki odazár, az addig ki van véve a játékból ( nem helyezkedik ellentámadáshoz, nem áll ott szorosan más barca játékos mellet stb.). Én nem is értem a kritizálokat a tekintetben, hogy nem látják meg azt, hogy szimplán mekkora hozadéka van annak, ha Messi a pályán van ( és még csak jól sem játszik). Hogy mennyire máshogy rendeződik az ellenfél védelme ha ő hozza fel a labdát, hogy folyamatosan mennyi figyelmet éls energiát köt le az ellenfél tekintetében stb.
persze. de ez annyira alap, hogy már le sem írtamChino írta:de ez nem az ő érdeme, hanem, hogy ilyen kp volt mögötte.

visca el barca írta:fú ez nagyon komoly. nem. a komoly az, h mindezt 26 éves korára elérte. ha 34-35 éves koráig focizik, simán rátolhat minden statra +50-60 %-ot. őszintén megmondom, nem hiszem h lesz valaha még egy ilyen eredményes és ennyi rekordot felállító pali a futball történelmében.