Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ja ertem! Koszi!mahitoo írta:Szünetben csinálhatott valamit. Mondjuk szóvátette, hogy Neymart 4 percig nem engedte vissza a bíró?
Azért azt sem szabad elfelejteni, hogy lesz még egy visszavágó, ahol nagyon kell majd az erő és a frissesség, a fizikai fölény ugyanis a viszavágón is a City-nél lesz. Másrészt a hétvégén egy nagyon nehéz bajnoki vár a csapatra, ahol szintén szükség lesz némi frissességre. A mai meccsre bőven elég volt ennyi, semmi értelme megszakadni és esetlegesen sérüléseket kockáztatni. A sikeres csapat titka nem csak az 1-2 meccses brillírozásokban rejlik, de a hosszú távú okos erőbeosztásban is. A mai lazább tempó talán pont hétvégén érhet majd 3 értékes plusz pontot.Andris írta:Erdekes, bennem epp most fogalmazodott meg hogy mennyire nem ert el semmit abbol amit elmeletileg kituzott maga ele.
Bar az eredmeny megvan, es szerencsere megjott a masodik az egyenlites helyett, amire a jatek kepe alapjan szegyenszemre ugyanannyi esely volt, megsem vagyok elegedett azzal amit lattam. Tudatosan megalltunk pedig emberelonyben ennek a citynek atkellett volna harapni a torkat, nem eselyt adni neki. Nem tudok masra gondolni csak hogy edzoi utasitasra fordulunk mindig a sajat terfelunk fele, meg letszam es teruletfolenyben is.
Ne ertsetek felre, az eredmeny remek, es nem allitanam h mentalis PROBLEMA van, inkabb azzal lehet problema h adott helyzetekben milyen jatekot var el Martino.
En allitom h ilyen felfogassal iden semmit nem nyerunk, akarmennyire jol koncentralt is az osszes sztarunk, akik egyedtelmuen a legjobbak a vilagon.
És vigye magával a tarajost is, nevetséges, hogy már január van és még mindig nem nyerték meg nekünk a BL-t.... Nem ezt vártuk Tata.... Húzz vissza ahonnan jötté !Kovbal88 írta:Szerintem, ha ma nem nyer a csapat, akár le is mondhat...
innentől már annyi, a szezonnak. BL-re ez a társaság kevés, a spanyol kupa meg kevés magában...
Remélem csak ironizáltál.Kovbal88 írta:Szerintem, ha ma nem nyer a csapat, akár le is mondhat...
innentől már annyi, a szezonnak. BL-re ez a társaság kevés, a spanyol kupa meg kevés magában...
Barcaman14 írta:A tegnapi cseréit nem igazán értettem, leszámítva Tello-t. Egészében nézve a csapatból senkiben nem volt meg az a váratlan húzás, amivel megnyerhettük volna a meccset, de mégis kitől várjuk el ezt mostanság, ha nem Fabregastól? Erre behozza Sergi Robertot, akiben egyelőre nincs meg az a potenciál, hogy eldöntsön egy ilyen kiélezett meccset. Abszolút súlytalan volt.
Dongout talán Alexis helyett kellett volna behozni, így Messi mehetett volna a szélre, hátha onnan jobban meg tudja bontani a védelmet, mert középen ez láthatóan nem ment neki tegnap, csak vergődött.
Tello még feldobhatta volna a a bal oldalt, de nem volt területe, amit befusson, az pedig világos, hogy enélkül az ő játéka halott.
Nem ezen ment el a meccs elsősorban, de tény, hogy okosabban is variálhatta volna a dolgokat.
De, igen az annyi. Viszont Neymar, Tello és Messi, az három, és ezentúl még kilenc másik játékos volt a pályán az Atma elleni meccshez képest. De lényegtelen...MQuC írta:9+2 nem 11?