Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Én is azt figyeltem, hogy Camp Nouban nincs ilyen biztatás, mint ami itt volt. Lehet, hogy kijött egy rakás MU drukker, betanulták a Barca-himnuszt, aztán azért volt hangulat.Chino írta: Nem tudja valaki hány Barca-szurkoló volt kint, mert hangjuk az volt.
Ez annak is volt köszönhető, hogy a spori nem engedte a test a test elleni harcot. Konkrétan amit a city megszokott a pl-ben. Így meg nekik elég nehéz volt... Kicsit visszagondolsz, hogy a bayern ellen, hogy pattantatok le Müllerékről ùgy, hogy a síp csendbe volt rájösz, hogy ez a bíró szétfùjta a meccset. Ez igazából nektek kedvezett. Ettől független ezt a meccset tùltaktikázta Pelle...corol írta:Eddig arról szóltak a hírek, hogy könnyű volt a bajnokságban a Barcának rugdosni a "nevesincs" csapatok ellen a gólokat, majd jön a City, Manchesterben, ahol még sohasem győztünk és ebben a városban még Messike sem rúgott gólt.
Erre mi történt? A Premier abszolút fizikai fölényben lévő top csapatát egyszerűen lefociztuk a pályáról, A középpályánk szétfutotta őket, a meccs nagyobb részében keresték a labdát. Közben a Barca 50-60%-os erőbedobással játszott, az utolsó 20 percben meg 10%-on üzemelt. Persze lehetett volna 4-et rúgni, de szombaton is bajnoki van.
Legyünk elégedettek, a továbbjutás minden bizonnyal a zsebben.
Amúgy jó lenne a Messi-Neymar párost - végre együtt - 90 percig a pályán látni. Tudjatok már örülni egy sikernek!
Na jó megtehetedkristop írta:első pár meccsből ne vonjunk le semmit, ok megvoltCapon írta:Megint egy győzelem amiből semmit nem tudunk és nem is szabad levonni.
majd, ha jön a bl, ok megvolt
a real elleni az igazi felmérő, ok megvolt
az atletico ellen meglátjuk mire megyünk, ok megvolt
a city az igazi értékmérő, ok megvolt
és most itt tartunk és még mindig nem vonhatunk le semmit. hát megőrülök, vonnám már le a következtetéseket, de még mindig nem szabad
Előszőr is gratula!Capon írta:Pellegrini ezt érzésem szerint túlságosan eltaktikázta, túl védekező szellemben küldte fel a csapatát. Még 10 emberrel is veszélyesebb támadásaik voltak mint nekünk!
A büntetőig (ami nem volt az, viszont jogos kiállítás volt) csak passzolgatni tudtunk, komoly helyzetekig nem nagyon jutottunk.
Megint egy győzelem amiből semmit nem tudunk és nem is szabad levonni.
Nagyon értékes győzelem és 2 gól volt, a visszavágón vért fogunk izzadni szerintem mi is nem csak a City.
ez amúgy mennyire meglepetés már, tele vannak magas, izmos arcokkal, erre a kis törpéink 65%ban megnyerték a fejpárbajokat35% Aerial Success 65%
első pár meccsből ne vonjunk le semmit, ok megvoltCapon írta:Megint egy győzelem amiből semmit nem tudunk és nem is szabad levonni.
Hartnak sok köze nem volt ahhoz a gólhoz, csak mondom. Egy az egyben vitte Alves, mit kellett volna csinálnia? Nagy bravúrral talán védhette volna, de nem az ő gólja volt, egyszerűen lenulláztuk ott a védelmüket ő meg kiszolgáltatott helyzetbe került.Tobias88 írta:Amúgy Hart 2 lába között még Lagzi Lajcsi is átfért volna, elképesztő mozdulat volt.
Hozzátéve a panaszomhoz, volt a meccsen vagy 10 olyan lehetőség, hogy Messi és még 1-2 ember 3-4 emberre vihette volna a labdát, de főleg Messi inkább visszafordult. Én nem értem, a Sevilla ellen 5 ember gyűrűjében végigvitte a pályán. Akkor focizik amikor kedve van vagy hogy?
Elképzelhető! Nagyjából egy szezonban többet játszottam, mint ahány éves lehetsz!eimenis1212 írta:
Haver! te láttál már focimeccset valaha? Ha igen tudhatnád, hogy ez nem feltétlenül szokott így lenni...
Tobias88 írta:Hát. Felemás érzéseim vannak. Első félidő taktikailag és teljesítményileg rendben volt. Viszont a 2. a kiállítás és a 11es után iszonyatos. A meccs 0-1 volt, a City megtört, csak támadni kellett volna és 3-4 góllal nyerünk. Erre mit látunk? Messi sétál a labdával pedig tiszta folyosó van előtte. Xavi-Iniesta-Fabregas úgy-szint. Még a meccs se volt eldőlve, nem hogy a párharc. Alves volt az egyedüli akit meg lehetett játszani?
Meg tudom érteni akik utálják a Barca játékát, mert ezt lehet is utálni...
Haver! te láttál már focimeccset valaha? Ha igen tudhatnád, hogy ez nem feltétlenül szokott így lenni...Alcantara írta:Ez egy nagy igazság! Minden focimeccsen így szokott ez lenni általában.eimenis1212 írta:én nem károgtam, de azt látni kell, hogy az első gólig partyban voltak a meccsért.
zola8787 írta:[img]//i.imgflip.com/706kc.jpg[/img]
én is éreztem, hogy lehetne több, lehetne több, aztán akármikor kicsit megpróbáltunk menni előre egész veszélyes helyzeteket hozott össze a city. silva lövés pl, a beadások, szóval talán jobb az, hogy megelégedtünk az 1-0al, így meg főleg.Tobias88 írta:Hát. Felemás érzéseim vannak. Első félidő taktikailag és teljesítményileg rendben volt. Viszont a 2. a kiállítás és a 11es után iszonyatos. A meccs 0-1 volt, a City megtört, csak támadni kellett volna és 3-4 góllal nyerünk. Erre mit látunk? Messi sétál a labdával pedig tiszta folyosó van előtte. Xavi-Iniesta-Fabregas úgy-szint. Még a meccs se volt eldőlve, nem hogy a párharc. Alves volt az egyedüli akit meg lehetett játszani?
Ez egy nagy igazság! Minden focimeccsen így szokott ez lenni általában.eimenis1212 írta:én nem károgtam, de azt látni kell, hogy az első gólig partyban voltak a meccsért.
Ez nem túl gáláns ajánlat!csababarca írta:Az egész fórum vendégem EGY sörre.
Szóval válasszatok egy drágát,és osszátok el,mindenkinek jut egy korty
én nem károgtam, de azt látni kell, hogy az első gólig partyban voltak a meccsért. Nem játszottak jól ahogy mi sem. Beálltak védekeztek, mi meg nem találtuk az ellenszert. A szokásos. Aztán az a gól ( amit akárhogy nézünk Busi szabálytalansága előzőtt meg) és a kiállítás mindent megváltoztatott. Szerintem ebből a meccsből hiba lenne messzemenő következtetéseket levonniAlcantara írta:Szeretnék olvasni pár mélyreható elemzést itt azoktól, akik szerint gyengék vagyunk, a City 3-4 gólt rúg nekünk.
Én ilyen "ocsmány" győzelemnek is örülök.
Ezzel egyet kell értsek, a 60. perc környékén meg kellett volna húzni egy Xavi - Neymar cserét, Iniesta visszaáll középpályára és eldöntjük a meccset. Ehelyett lusta játékkal épphogy tartottuk az 1-0 t. Alves gólja mázli volt, senki nem akart már támadni akkor. Edzői hibának tartom a meccs utolsó 30 percének történéseit, ugyanakkor szerencsésen jöttünk ki belőle, ezt nem vitatom.Tobias88 írta:Hát. Felemás érzéseim vannak. Első félidő taktikailag és teljesítményileg rendben volt. Viszont a 2. a kiállítás és a 11es után iszonyatos. A meccs 0-1 volt, a City megtört, csak támadni kellett volna és 3-4 góllal nyerünk. Erre mit látunk? Messi sétál a labdával pedig tiszta folyosó van előtte. Xavi-Iniesta-Fabregas úgy-szint. Még a meccs se volt eldőlve, nem hogy a párharc. Alves volt az egyedüli akit meg lehetett játszani?