Tata túl óvatos volt...A kezdő rendben értem,idegenben city ellen eddig okés...De amikor 10-11 és 0-1 ide,akkor legalább annyit betolhatott volna a a kispadról hogy gyerünk fiúk kicsit előre is...Nem mi továbbra is a biztonságra játszottunk,jó ez,meg se próbáltuk...És ez edzői utasítás kérdése,a gól után nyílván odaszólt vmit hogy hogyan tovább...Lehetett látni a játékosokon hogy nem is pórbálnak előre menni...Csak Alves,aki olyannyira előre ment hogy rendre fent is ragadt,majdnem miatt lett baj...Majd ő lett a hős...De ettől még nem nézem el neki hogy hátul nem egyszer megint miatt volt necces szitu...
Amikor Tata behozta Sergi Robertot Cesc helyett hát akkor majdnem idegbajt kaptam...Szal miért nem lehetett átállni a 10emberrel felálló city ellen az utsó 10percre 4-3-3ra...Sztem rossz döntés volt,mégha utólag jól is jött ki a lépés,de ettől még ez rossz döntés volt,ott meg kellett volna próbálni pörgetni a játékot rúgni egyet...Persze végül bement,mind1,de túl óvatos volt,és ez a nagy passzivitás meg is bosszulhatta volna magát könnyen,általában megszokta...
Összeségében nagyon beszari módon áltunk a meccshez,így nem lehet...Nem mentünk előre menni nehogy hátul baj legyen...Ezúttal bejött,de ezt így nem lehet mindíg a rangadókon Tata...Márpedig ő így képzeli el,mert a Real ellen is inkább hátra csak legyen meg a labda ment,az Atletico ellen kb mintha lemásolnánk ezt a meccset,csak itt elől bement 2...És lehet ez a taktika célra vezető,mertha nálunk a labda nagy baj nem lehet,a védekezés így működik,elől meg majdcsak lesz vmi...De ezzel Barcelonában nem lesz népszerű,mégha meg is nyer mindent akkor sem...Többet kell vállalni,kockáztatni...Aztán az is lehet hogy érzi a keret nincs túl jó formában jelenleg,most játszuk ezt,nyerünk tökéletes...Azt ha elkapjuk a fonalat más lesz...Akkor viszont nagy edző...Csak úgy megjegyezném...És lehet igaza van...Lehet ha nekiesünk a citynek 10emberrel is lekontráznak jelenleg...Szal lehet igaza van,az biztos ez a mentalitás ez a játék kevés lesz,de persze senki nem mondta hogy csak ezt tudjuk,csak ez lesz...Hát kiváncsi leszek...
A 11es kamerával kicentizve nem volt az,piros nem kérdés...Most az hogy előtte Busi szabálytalan volt e vagy nem,elengedtek vagy 20 ilyet ellenünk,most nálunk is egyet ez ilyen...Amúgy meg hallgathanak mert egy szabályos gólt nem adtak meg nekünk...Meg tévedtek nem egyet a másik oldara is csak abból nem lett gól...Amúgy meg amit a meccs előtt írtam bejött,én bíztam De Michelisben...