Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Hááát, azt leszámítva igaz, hogy a City helyzetig sem jutott mert konkrétan 1-0 után 10 emberrel három nem is kicsi helyzetig jutott.noname írta:Megérdemelt győzelem. A kiállítás jogos volt. A tizi nem. Utána viszont egy teljesen szabályos gólt elvettek tőlünk. A City igazi helyzetig el sem jutott(volt egy távoli lövés+pár veszélyes beívelés).
Teljesen megérdemelt győzelem, nyert a jobbik csapat és bevált a taktika is. Megérdemli mindenki a dicséretet, Martino is!
Hagyjuk már... Valami premium cseh sörrel jön majd a kolléga.visca el barca írta:16167 felhasználó van a fórumon, Csaba drága, ha tescos sörrel számolok, még az is majdnem másfél milla lesz neked...
Nagy makkunk volt... A visszavágón végig 11 emberrel fog játszani a City, ott nem lesz kegyelem... Remélem, azért megállnak tíz alatt.Alcantara írta:Szeretnék olvasni pár mélyreható elemzést itt azoktól, akik szerint gyengék vagyunk, a City 3-4 gólt rúg nekünk.
Szerintem mindenki örül neki Én előzőleg 50-50%-ot írtam, nekünk jött ki jobban a lépés szerencsére. Alves rettenetesen fontos gólt rúgott a végén, lehet ő sem tudja még mennyire fontosat. 1-0-al is nagy esélyünk lett volna, de azért látva a játékot 1-0 után nem lett volna ez lefutott a Nou Campban egyáltalán. Így a City-nek órási kockázatot kell vállalnia, nekünk kell jönniük az elején már lesz ami lesz alapon, sok területünk lesz támadásban.Alcantara írta:Szeretnék olvasni pár mélyreható elemzést itt azoktól, akik szerint gyengék vagyunk, a City 3-4 gólt rúg nekünk.
Én ilyen "ocsmány" győzelemnek is örülök.
16167 felhasználó van a fórumon, Csaba drága, ha tescos sörrel számolok, még az is majdnem másfél milla lesz neked...csababarca írta:na kinek milyen emlék ugrott be Neymar passzánál és Alves góljánál?
egyértelmű Larsson passza, Belletti gólja az Arsenalnak, BL döntőcsababarca írta:na kinek milyen emlék ugrott be Neymar passzánál és Alves góljánál?
belletti?csababarca írta:na kinek milyen emlék ugrott be Neymar passzánál és Alves góljánál?
Vagy a Citynek meg egy kékzola8787 írta:10. percben bekapcsolom a tv-t, látom a Barca mellett 1 piros szín, na mondom piros
Erre az piros-kék
MikeTyson írta:Elalvás környékez... Ettől féltem amùgy kb. PSG meccsen legalább már volt gól.