Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Szerintem mindenki örül nekiAlcantara írta:Szeretnék olvasni pár mélyreható elemzést itt azoktól, akik szerint gyengék vagyunk, a City 3-4 gólt rúg nekünk.
Én ilyen "ocsmány" győzelemnek is örülök.
16167 felhasználó van a fórumon, Csaba drága, ha tescos sörrel számolok, még az is majdnem másfél milla lesz neked...csababarca írta:na kinek milyen emlék ugrott be Neymar passzánál és Alves góljánál?

egyértelműcsababarca írta:na kinek milyen emlék ugrott be Neymar passzánál és Alves góljánál?

belletti?csababarca írta:na kinek milyen emlék ugrott be Neymar passzánál és Alves góljánál?![]()
Vagy a Citynek meg egy kékzola8787 írta:10. percben bekapcsolom a tv-t, látom a Barca mellett 1 piros szín, na mondom piros![]()
Erre az piros-kék
MikeTyson írta:Elalvás környékez... Ettől féltem amùgy kb. PSG meccsen legalább már volt gól.

Kék mezt felvetted-e ?visca el barca írta:legalább a meccs végét várd meg a jó ég áldjon megconnor írta:Nálunk meg... már meg sem lepődöm.
legalább a meccs végét várd meg a jó ég áldjon megconnor írta:Nálunk meg... már meg sem lepődöm.

Nem értéket kértem, hanem, hogy mennyire gyorsak. Nem igen nézek City meccset, gondoltam megkérdezem az angol foci nézőketcsababarca írta:Ne kelljen már értéket mondani,ez nem fifa,vagy pes...Zolika10 írta:Negredo-Kolarov páros mennyire erős futásban? Gondolok itt a top speedre?!![]()
Gyorsak mindketten, Negredonak is van sebessége,főleg Piquéhez képest pl.
Inkább aggódnék Silva és Navas miatt,ami a sebességet illeti.
Pocsék, besz.ri kezdő. Nem fogok csodálkozni City győzelem esetén. Mondják, hogy játszani fognak, de ez süket duma. Simán beállnak bekkelni, széleken felfutnak és beadogatják Negredo-nak. A Mourinho által olyan sikeresen (ellenünk) alkalmazott 4-5-1-es rendszer köszön vissza. Nálunk meg... már meg sem lepődöm.Zolika10 írta:Valdés - Alves, Piqué, Mascherano, Alba - Xavi, Busquets, Fabregas - Sánchez, Messi, Iniesta.
Init szélen erőltetni megint bűn...
Hart - Zabaleta, Kompany, Demichelis, Clichy - Fernandinho, Yaya Touré - Navas, Silva, Kolarov - Negredo.
Kolarov nem védő?
Ne kelljen már értéket mondani,ez nem fifa,vagy pes...Zolika10 írta:Negredo-Kolarov páros mennyire erős futásban? Gondolok itt a top speedre?!