Hát ha európai elitről beszélnük,azért nem értek egyet,a cityt nem lehet kihagyni jelenleg,mint a Pl tavaly előtti győztesét,és legfőbb várományosát...Az elitnek mondható rajtunk kívül jelenleg a Bayern,Real,City,Chelsea,esetleg még Psg...A Dortmund oda érhet,de mostanság nem a legjobb napjait éli,és a keretük azért gyengébb az előbbiekhez képest...Az Atletico esetleg csatlakozhat idén,ahogy játszik...De kb ennyi...Az Arsenal már gyengébb szint...A Milan,Juve,a Mu jelenleg közel nem elit...
Az city viszont lazán benne van a top5ben,hiába a kisebb múltja...Pont ezért nem lesz egyszerű...Jobbak vagyunk,ez nem kérdés...Ha tudjuk hozni amit tudunk akkor érdemben csak a Bayern vagy a Real tudja velünk felvenni a harcot,kb ennyi...A Real is csak azért mert egy classico mindíg egy külön világ...De ez nem a city kritikája,a mi dicséretünk...Közel nem vagyunk még csúcsformában,most úgy 75-80%on lehetünk kb...De hát láthattuk parádé ahogy játszunk az utóbbi meccseken...És most igazából okés ez meg az az ellenfél,de ahogy jár a labda, az ötletesség, a játékkedv,ez nem ellenfél függő...Úgy néz ki jókor kaptuk el a fonalat,de nem akarom elkiabálni...Messi újra lélegzetelállító,de még ő sem 100,ez nála takarékláng kb...

Mindesetre bíztató,sokkal bizakodóbb vagyok mint 2hete...Sztem el fogunk tudni érni egy jó eredményt manchesterben,aztán hogy mennyire jót majd elválik,sok mindenen múlik ez...
Sztem úgy fogunk felállni hogy VV-Alves-Pique-Mascherano-Alba-Busi-Xavi-Ini-Cesc-Messi-Alexis
Ezt szint biztosra veszem...Hátul sok kérdés nincs,ez a legjobb felállás,középpályán hogy még nagyobb stabilitás legyen a csapatnak kezdeni fog a 3 zseni,Elől meg Alexist ki nem hagyja Tata egy verekedős fizikális meccsen,pláne hogy minden meccsen lő egyet újabban...A kérdés hogy lesz megoldva elől Messi meg Cesc...Talán vhogy így:
---------------------------Alexis-----
---------------Messi-------------------
Alba---------Cesc--------------Alves
---------Ini------------Xavi-----------
-----------Busi------------------------
Tulajdonképp balszélső nélkül,akinek a helyre jöhet az "Alba vonat",mögötte második hullámban Ini, cselezhet Messi bal felé,a helyre befuthat Cesc centerbe,így nem zavarja egymást a 3 középpályás,Alexis meg settenkedhet előre,megtarthatja majd az érkezőknek visszapassz,abban a legjobb úgyis...Alves pedig nem futna el az alapvonalig hanem csak a 16os ig kb...Zárásnál meg Alba mögött ha van is terület,azt Ini Mascherano hamarabb befutja mint a másik oldalon az öregecske Xavi vagy a lomha Pique...És a középpályán egyel több ember van letámadni...Idegenben,nehéz ellenfél ellen,első meccsen, sztem ideális lenne,a lényeg hogy rúgjunk gólt,és ne kapjunk ki, onnantól már nem rossz eredmény semmi...
Sztem egy 1-2t el lehet érni túl nagy kockázat nélkül is, ha hozzuk amit tudunk...Ha meg elkapják a fiúk a fonalat,és menni fog a zsuga, akkor sztem még mi Barca fanek is tágra nyílt szemmekkel fogunk tapsolni...Mert olyan középpályás játékra vagyunk képesek ami ellen nincs ellenszer,csak a saját enerváltságunk...