Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Köszönöm! Adriano góljaira visszagondolva, ezt akár ki is találhattam volna.csababarca írta:
Balról befelé húzott kettőt, 16os sarkáról laposan kilőtte a hosszút.
Balról befelé húzott kettőt, 16os sarkáról laposan kilőtte a hosszút.Alcantara írta:Valaki legyen olyan segítőkész, mondja el, hogy volt a gól! A kádban hemperegtem, lemaradtam.
Kicsit sem érzem tudatosnak a dolgot. Inkább jó nagy szerencsénk volt eddig mint sem tudatos játék. Azt a töketlenkedést amit bemutattunk nem lehet tudatosan csinálniconnor írta:Lehet tudatos a kontrajátékunk? Alapvetően nem lenne hülyeség, főleg azt alapul véve, hogy a rövidpasszos tiki-taka már nem megy olyan gördülékenyen. Mourinho 2.0. Ami nálam nem gond, ha nyerjük a meccset. Ha nem játszunk jól akkor sem.Capon írta:A Sevilla alakítja ki a nagy gólhelyzeteket, és Messi lövi a gólokat a semmiből.
Lehet tudatos a kontrajátékunk? Alapvetően nem lenne hülyeség, főleg azt alapul véve, hogy a rövidpasszos tiki-taka már nem megy olyan gördülékenyen. Mourinho 2.0. Ami nálam nem gond, ha nyerjük a meccset. Ha nem játszunk jól akkor sem.Capon írta:A Sevilla alakítja ki a nagy gólhelyzeteket, és Messi lövi a gólokat a semmiből.