A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
A jelenlegi madridos maki helyett mindenesetre jobb lenne...Ha nem a real lenne az ellenfél, azt mondanám kapjunk ki. Nem szolgálja az újjáépítést egyetlen trófea sem.Gareth Tello írta:Ha ezek után nem állunk fel a padlóról és nem verjük meg a Madridot a kupadöntőben, akkor, amellett, hogy nagyon-nagyon szomorú leszek, fél évig Mourinho lesz az avám.
(Nem vicc.)
visca el barca írta:Az As információi szerint Cristiano Ronaldo, a Real Madrid labdarúgója kihagyja a szerdai, Barcelona elleni Király-kupa-döntőt. A portugál aranylabdás combizomszakadást szenvedett, ami miatt 15 napig nem lesz bevethető.

Akkor is Horti a legjobb.MikeTyson írta:Knézyt én is birom, de néha neki is vannak stiklijei. Én Méhes Gábort birom ilyen téren
Knézyt én is birom, de néha neki is vannak stiklijei. Én Méhes Gábort birom ilyen térenBarcaman1993 írta:Mondjuk mindenkinek más fajta kommentátor hozzáállása tetszik. Nekem Knézy és Hajdú B. a kedvenceim, mert olyan beleéléssel csinálják a munkájukat, hogy sokkal jobban bele tudja élni magát az ember a játékba, mint mondjuk a szerdai meccsen.
Mondjuk mindenkinek más fajta kommentátor hozzáállása tetszik. Nekem Knézy és Hajdú B. a kedvenceim, mert olyan beleéléssel csinálják a munkájukat, hogy sokkal jobban bele tudja élni magát az ember a játékba, mint mondjuk a szerdai meccsen.MikeTyson írta:Ez igaz! De amikor beszél, legalább nem beszék akkora hülyeségeket mint a sporttv kommentátorai, vagy "szakértői" ( na azok különösen tudatlanok, főleg a Hegyi ùr...), bár most is bevágta a csávó, hogy Varane nem kap elég bizalmat Carlótól... Az min1, hogy rossz gyerek sérült volt... Sporttv-t akkor szeretem amikor BL van mert akkor van egy jó közvetítő, de a diginél több van, csak ezt a spanyol kupát közvetíti egy retard...
Ez igaz! De amikor beszél, legalább nem beszék akkora hülyeségeket mint a sporttv kommentátorai, vagy "szakértői" ( na azok különösen tudatlanok, főleg a Hegyi ùr...), bár most is bevágta a csávó, hogy Varane nem kap elég bizalmat Carlótól... Az min1, hogy rossz gyerek sérült volt... Sporttv-t akkor szeretem amikor BL van mert akkor van egy jó közvetítő, de a diginél több van, csak ezt a spanyol kupát közvetíti egy retard...Barcaman1993 írta:Én meg pont nem ezt vettem észre. A kommentátor csöndben ülte végig majdnem a meccset...TT írta:a digi már kezd értelmesebb lenni, mint a sport12m bánatság, örülök hogy ott adják
Én meg pont nem ezt vettem észre. A kommentátor csöndben ülte végig majdnem a meccset...TT írta:a digi már kezd értelmesebb lenni, mint a sport12m bánatság, örülök hogy ott adják
Ezt a meccset nem lehet összehasonlítani egy BL-párharccal. A biztos továbbjutás tudatában hidd el a Real se szakadt volna meg. Inkább örüljünk, hogy megúsztuk eltiltások és sérülések nélkül (Xavi?).Yokozuna írta:Megint elaltatták magukat a meccs végére. Ezzel a tili-toli játékkal sok gólt nem lövünk az MC-nek, viszont könnyen kaphatunk.
Hát az baj.S.Agüero írta:Tavaly ők adták, gondolom most is ők fogják.
tök mindegy h clasico vagy almeria-murcia döntő lesz, a közvetítési jog az övék, így ők adják.Csbal írta:Van már arról valami infó, hogy melyik csatorna fogja adni a kupadöntőt? Remélem nem a digi. Azért ez mégis csak egy el clásico.

Tavaly ők adták, gondolom most is ők fogják.Csbal írta:Van már arról valami infó, hogy melyik csatorna fogja adni a kupadöntőt? Remélem nem a digi. Azért ez mégis csak egy el clásico.