Federer22 írta:Ősszel egy teljesen új madrid épülgetett, nem mérvadó.
a katalánok idén képesek bármilyen fontosságú meccsbe belesz.rni.
Fejben nagyon kevesek mostanság. Az impotens bábedzőjük pedig alapcseréken kívül képtelen feltüzelni őket. És csak ez fog dönteni, mert focizni nem felejtettek el
Az első felére nekem hirtelen annyi jut eszembe, hogy az eredmény ugyanaz, csak az egyik oldalon van megnyugtató kifogás, de garancia nincs.
Véleményem szerint Martino talán a legkevésbé Báb edző Rijkaard óta. Persze ez alatt nem értendő, hogy jobb e vagy rosszabb. Pep szerintem a motiváláshoz értett nagyon. Tito meg az ő munkáját vitte tovább. Martinot meg hagyni kell kibontakozni.
Cseréi kifejezetten érdekesek néha. Hosszú ideje ő az első aki taktikai cseréket csinál, és nem csak posztra. (Mondjuk ezek alatt nem ördöngős dolgokat kell érteni, hanem hogy Song meg Busi egyszerre van pályán.)
Én bőven látok potenciát Martinoba. Akkor se történne dráma, ha kupa nélkül fejeznénk be az évet. Ez csak azoknak ekkora dráma akik a Guardiola éra óta nézik a futballt, a másik oldalon meg azok hiszik hogy mekkora renegát dolog Madrid drukkernek lenni, és csak a Barca a divat csapat.