Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Úgy látom, hogy az akarás és kedv egyenes arányban áll Messi teljesítményével. Ha formában van, és hagyják játszani, a csapatnak sincsenek gondjai. Abban bízhatunk, hogy nem fogják tudni kikapcsolni, mert akkor megbénul az egész gépezet. Talán Neymarban lehet olyan képesség, hogy ez esetben vezérré váljon.Chino írta:Ha ilyen akarással és kedvvel játszanak ez nem túlzottan nagy kívánság.Yokozuna írta:Ideális, formába hozó ellenfél volt. A City más kategória. Ott egy gólnak is örülnék, és megúszni vereség nélkül.

Az idióta taktikát választó edzőről annyit, h ők nem csak ellenünk játszanak így, mindig, minden meccsen megpróbálják ráerőltetni az akaratukat az ellenfélre, még ellenünk is relatíve sokat birtokolták a labdát (igaz ez most nem jelentett semmit), de tiszteletre méltó, h focizni próbálnak mindig, ha most kiesésre is állnak, de roppant jó meccseket játszanak a szintben hozzájuk közelebb álló csapatokkal, hasonlóan a Celtához és Villareálhoz kezdeményezőek. Egyszerűen ennyire képes ez a keret, ehhez a focihoz technikailag és taktikailag is magas szinten kell lenni mindenkinek (ebben le is mérhetjük, h mért vagyunk ilyen piszok szerencsések, h ezt Barca-generációt láthatjuk), és ezért is próbálják meg kevesen ezt a játékot játszani. Kezdeményezni mindig nehezebb, mint reagálni:)mess2009 írta:a földön maradva: örülni kell a három pontnak, a Liga most már erről szól, az más kérdés, hogy ennél csak nehezebbek jönnek.
ami a gálát illeti, rég vártam már egy ilyen meccset, még akkor is ha tudom: ezúttal nem csak egy gyenge csapat ellen brillíroztunk, hanem egy (elnézést!) ostoba taktikát választó edző "teljesítményét" élvezhettük!
azt már nehezebb eldönteni, hogy a BL. meccset illetően hasznos volt e? ami az egészséges önbizalmat illeti : igen, de ha esetleg hamis illúziókat táplál akkor nem. a felszabadult átmozgató játékot illetően igen a könnyelműsködésre való hajlamot illetően nem.
a többi hamarosan kiderül.
Ha ilyen akarással és kedvvel játszanak ez nem túlzottan nagy kívánság.Yokozuna írta:Ideális, formába hozó ellenfél volt. A City más kategória. Ott egy gólnak is örülnék, és megúszni vereség nélkül.
Szerintem is, Xavi meg inkább padozzon már.Chino írta: Cesc is nagyot játszott. Nagyon érzi a társakat, a passzai pedig élményszámba mennek. Inin végre látszott rajta az a könnyedség, elegancia ami jellemezte. Ez a tengely kettejükkel nagyon jól muzsikál, többet kéne együtt fent lenniük
.
Nem értem miért nem lehet más meccsnek is így nekiállni. Ez pedig "csak" egy Rayo volt, mégis mentek mint a mérgezett egerek, hajtottak, letámadtak.neobarca írta:Ezt a lelkesedés kell majd a City ellen is! Csak így tovább! Visca!

Kimondtad a nevét annak, akinek nem mondjuk ki???MikeTyson írta:nyugi nem vagyok RMCF)
Nagyon korrekt és objektív hsz, grat!Fölöslegesen azon lovagolni, hogy odaát pár ember szerint a les gól miatt nyert a barca, mert ez nem igaz... Szimplán vannak emberek akik nem kezelik rendesen helyén a dolgokat. Nekünk is voltak ilyen góljaink, nekünk is voltak szerencsés góljaink amivel pontokat szereztünk. Egy bizonyos szerencse faktor mindig kell akár a bajnoksághoz vagy akár egy BL-hez, de minden máshoz.
Minden egyes sorral egyet tudok érteni!kristop írta:szóval a szélső védelem kuka, középen kuka, a középpályás védekezés kuka, mégis kevesebb gólt kapunk, mint a jó védőkkel rendelkező real, egyel többet csak a nagyon összerakott, stabil atleticonál, kevesebbet a special one, a buszok királya, a stabilitás mindenekelőtt mourinho csapatnál és sokkal kevesebbet kapunk, annál a csapatnál, aki bayern szinten fog elintézni minket a blben és esélyünk sincs ellenük ilyen játékkal. hogy a védelmek ligáját vezető juventust ne is említsem. az egyetlen csapat, akinek nem érünk a nyomába az a bayern, de ott pep az edző, ő pedig az isten, szóval az nem ér.