ferninho írta:csababarca írta:
Értem,hogy beszólt,de kapott ebben a műsorban már más is savazást
belinkelnéd hol dobálták le egy csapat mezét 2szer is, a 2.ra finoman rá is lépkedve miközben
az "Elveszítjük a Real Madrid szurkolókat" mondatra egy laza "Dögöljenek meg" volt válasz...
a hányingerarcúak megjegyzést meg sem említve.
Szerintem is már túl lett egy kicsit reagálva ez az egész,
de egy olyan csatorna, mint a Sport TV, ahol ezeket a meccseket közvetítik és rengetegen nézik ott egy ilyet nem lehetne megengednie magának a csatornának és tényleg azért egy kicsit felháborító volt.
Nem tudom, nekem tetszett
Nem szoktam nézni ezt a műsort (Heti helyzet) de rre én is felkaptam a fejem, amúgy meg egyetértek vele. Ha ellenkező esetben a Barca mezével csinálja ezt, igazábol egy kisseb durcaságon kivül nem lett volna több a részemröl, max azt mondanám, hogy ismét levizsgáztak a Real szurkolók. Véleményem szerint a Madrid szurkolók azért reagálhatnak így egy ilyen esetre, mert még lehet egy szinten említeni őket a Barcával, de pl nem hinném, hogy ha Ganxta egy xerez mezt taposott volna meg, lett volna-e bocsánat kérés. Ez megint csak egy reklám a Madridnak, és tudjuk, hogy van roszz és jó reklám, de a reklám az akkor is reklám. Akik eddig nem kedvelték Zolit, azok ezután sem fogják.