Gareth Tello írta:Martino is already planning for next season. Besides Ter Stegen, he wants 3 more transfers: centre back, midfielder and forward. [sport]
Halilovicnak egyébként örülnék, ha tényleg akkora tehetség, amekkorának mondják, akkor megér egy próbát. (Mondjuk aki tiniként már a horvát első osztályban szerepel rendszeresen, az nem lehet rossz.)
Én óvatosan fogalmaznék ezzel kapcsolatban.
Szerintem érdemes lenne egy előszerződést vagy valamilyen opciót kötni rá és hagyni még Horvátországban, a Dinamo vezetői űgyis nagyon ott akarják még tartani 2-3 évig.
1-2 év múlva ha folyamatosan jól teljesít, pedig jöhet a "B"-be minimum egy évre még, szokni a La Ligat. Egyre több médium hozza le, szóval komoly lehet a dolog. Az mondjuk tényleg bíztató, hogy egy országos szintű élcsapatban többnyire kezdő és a felnőtt válogatottban is bemutatkozott (ha jól tudom) 16-17 évesen.
Támadó nem tudom miért olyan lényeges, habár nem tudom mire gondol, lehet Deu-ra.
Az a rész szerintem teljesen megfelelő, sőt talán a világ legjobb egysége. Ha visszajön a spanyol akkor elvileg lesz ott Neymar, Messi, alexis, Pedro, Deulofeu, Tello. Ebből, ha távozik az utóbbi, még mindig van egy nagyon erős ötös.Talán egy Larsson 2.0 lehet a cél.
A védő nem kérdés. Azon nem szabad spórolni. Ha a a Bojan, Cuenca, Afellay stb. vonulattal nem számol el lehetne már engedni őket, Telloval együtt kijönne Ter Stegen ára alsó hangon.
Ha Levy tényleg nincs, akkor Vertonghent talán olcsóbban is el lehetne hozni, ha egyáltalán jönni szeretne. Majd GT meggyőzi.

Legalábbis nálam a megszerezhetetlen Thiago Silva után ő lenne az első számú opció. Kár, hogy nem én vagyok a vezetőségben!
A középpályára mindenképp hozni kellene Rafinhat, méghozzá SR elé. A kis Alcantara akár Iniesta pótlását is elláthatná.
Azt tartom egy kis "gondnak", hogy ha a horvát is érkezne, lenne a kp-ra, szinte egy posztra 4 tehetséges fiatal játékosunk Rafinha, Denis, SR, Halilovic személyében. Lehet mondani, hogy kellemes gond, és nagyobb ne legyen, de nem lehet mindegyikőjüket annyit játszatni, hogy kijöjjön a valós tudásuk. Itt jöhet a kölcsön, az pedig... Arról nem beszélve, hogy úgy tűnik tata ragaszkodik Robertohoz, Rafinha visszajön, a horvátért pedig pénzt adtunk.