Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
MatyiG
Adminisztrátor

2014.02.26. 20:34:10

A 'Sport' szerint a Barca nem tervezi a nyáron valamelyik nagynevű középső védő leigazolását. A célkitűzés egy tehetséges fiatal játékos, maximum 30 millió euró vételárig.

Ott van Bartra... :?
Ez a Mangala gyerek amúgy jó?
visca el barca
Presidente del Barça

2014.02.26. 13:57:42

Bob_Marley írta:
Deus írta: Örülök neki nagyon, látok benne potenciált. Remélem, hogy nálunk be fog válni. Német kapusiskola köztudottan híresen jó.
Robert Enke, ráadásul ha jól rémlik ő is volt a Mönchengladbachban, s hatalmas reményekkel jött hozzánk, aztán....

Persze ez lehet véletlen is, az biztos ennyi pénzért remek igazolás, de nagyon nehéz dolga lesz. Fiatal, teljesen más kultúra, teljesen más elvárások, hatalmas nyomás, nehéz lesz a beilleszkedése. Én jobban örültem volna egy spanyol ajkú kapusnak, de a bizalmat természetesen megkapja, s sok sikert neki.
nyugi Bob, csak második számu kapus lesz reina mögött :lol:

amugyén sokkal jobban örültem vola kurtoának vagy vmi rutinos rókának, de ez van, reméljük kahni magasságokban fog tündökölni évek multán :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.02.26. 13:28:28

Bob_Marley írta: Én jobban örültem volna egy spanyol ajkú kapusnak, de a bizalmat természetesen megkapja, s sok sikert neki.
Nem nagyon van olyan spanyol ajkú kapus,aki ezen a szinten mozog. Plusz egy kapus 40 szóból max elél egész páyafutása alatt,ennyit meg egy focista/kapus is elsajátít hamar.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.02.26. 13:21:40

Deus írta: Örülök neki nagyon, látok benne potenciált. Remélem, hogy nálunk be fog válni. Német kapusiskola köztudottan híresen jó.
Robert Enke, ráadásul ha jól rémlik ő is volt a Mönchengladbachban, s hatalmas reményekkel jött hozzánk, aztán....

Persze ez lehet véletlen is, az biztos ennyi pénzért remek igazolás, de nagyon nehéz dolga lesz. Fiatal, teljesen más kultúra, teljesen más elvárások, hatalmas nyomás, nehéz lesz a beilleszkedése. Én jobban örültem volna egy spanyol ajkú kapusnak, de a bizalmat természetesen megkapja, s sok sikert neki.
Kép
Kép
Kép
Leon
Director del Fútbol

2014.02.26. 12:14:45

Én is nagyon örülök neki.
Ter Stegen fiatal,motivált,erélyes,tehetséges és 6 cm magasabb(189cm a német) Valdesnél is. :)
Remélem ez az ügy most tiszta lesz és nem az derül ki majd jövő télen,hogy 30 millió volt,csak a Barca elfelejtett róla szólni a hatóságoknak.. :?
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
Deus
Boixos Nois

2014.02.26. 10:34:36

Na, úgy tűnik, hogy 95% hogy jön Ter Stegen 8)

Örülök neki nagyon, látok benne potenciált. Remélem, hogy nálunk be fog válni. Német kapusiskola köztudottan híresen jó.
KépKép
Chino
Llegenda del Barça

2014.02.25. 00:00:21

Nyáron is akartunk már védőt venni, de a Neymar transzfer miatt nem volt lehetséges, pedig bepróbálkoztunk Hummelsnél és Ts-nél is. Az utóbbit kergettük is, de rohadt drága volt és ő sem akart feltétlen váltani. Akkor Neymar volt a prioritás. Most a kapuskérdés félig le is van zsírozva, úgyhogy valószínűleg a nyáron a védőkérdés lesz a középpontban.

A horvát srác biztos jó, ha ennyire fel van kapva és a felnőtt válogatottban is bemutatkozott, nagyobb összeget viszont nem kellene beáldozni. A Dinamo vezetősége úgyis még marasztalni akarja, akár az is megoldható lenne, hogy most vennénk meg de 1-2 évig még maradna Zágrábban kölcsönben, ahol folyamatosan játszana és fejlődhetne.
Persze ez sok mindentől függ, főleg az árától és hogy a vezetőséget igazán érdekli-e.
Forca Barca!!!!
JOseppe
Jugador d'estrella

2014.02.24. 19:44:45

Amíg ez a Rosell féle "utód" bagázs marad addig sztem nagy dolgokra nem nagyon lehet számitani.Jön Ter Stergen és egy Song féle igazolás oszt jó napot. :) :idea: Eddig is látták a problémákat még sem tettek semmit sem, akkor most miért tennének???Ja mert Puyol visszavonul, nem nagy dolog majd a B-ből hoznak valakit ahogyan tették azt eddig is. :!: Ezzel az elnökséggel szemben nagy csodákat én nem várnék.
Tata:" Fontos hogy magabiztosak legyünk. Nem kérek sokat a csapattól csak azt hogy egész évben játszunk jól és nyerjünk meg mindent.".
FCB: Ter Stegen, Mário Fernandes, Hummels, Piqué, Alba, Cesc Fabregas, Busquets, Iniesta, Neymar, Messi, Griezmann. Edző: G.Tata Martino
diagonal
Jugador d'estrella

2014.02.24. 18:20:16

Gareth Tello írta:Martino is already planning for next season. Besides Ter Stegen, he wants 3 more transfers: centre back, midfielder and forward. [sport]

Halilovicnak egyébként örülnék, ha tényleg akkora tehetség, amekkorának mondják, akkor megér egy próbát. (Mondjuk aki tiniként már a horvát első osztályban szerepel rendszeresen, az nem lehet rossz.)
Halilovic tényleg nagyon jó lehet idővel. És ami még érdekes lehet, a játékstílusa nagyon-nagyon Barcás hogy így mondjam:-) Persze, vannak még hiányosságai, fizikailag, de még inkább lövőerőben gyenge még a Dinamóban is, nemhogy egy Barcelona szintű csapathoz mérten, de csak 17 éves, ezekben sokat fog fejlődni. Ami a lényeg, a kombinációs készsége rendkívüli már most, olyan labdákat oszt le néha a többieknek hogy csak na. Az tuti hogy a fél világ figyeli, szóval nem tudom milyen esélyekkel indulunk érte majd mikor a Dinamo tényleg eladja, de az biztos, hogy illene ide. Nagy szükség lenne egy ilyen játékosra a középpályán már most is mert Xavi már jelenleg sem képes a korábban nyújtott teljesítményre, Iniesta meg szintén ezen az úton indult el.
És persze mindenképpen kellene egy klasszis középső védő is + egy kapus. Kérdés kire lesz pénz. Tartok tőle mindenkire nem. Az a nagy gond, hogy igazából aki nekünk valós, azonnali erősítést jelent az baromi sokba kerül ( lásd Thiago Silva esete ). Ez van. Most Tata mondja, hogy kapus+középpályás+védő kell nyáron, mondjuk nem jövő nyáron hanem most kellett volna ezt már intézni ezen a nyáron, de mindegy, ez már így esett hogy jött Neymar és slussz. Hogy csatárt kit hozna Tata nem tudom, de én ezt érzem legkevésbé problémásnak az összes poszt közül ahova felmerült, hogy igazolni kellene. Megkockáztatom ha dönteni kell, hogy hova igazolunk egy másik poszt rovására ahova meg nem akkor ezt a posztot hanyagoljuk.
visca el barca
Presidente del Barça

2014.02.24. 18:16:00

Petr írta:sajtóhír:

Liverpool goalkeeper Pepe Reina (31) will join Barcelona next season. His loan to Napoli won't be renewed. [gazzetta dello sport]
nem tudom mennyire igaz, de már tavaly nyáron ezt szajkóztam. napoliban csak 1 évig van kölcsönben, poolba nem fog vissza menni. akkor lesz majd itt nagy megdöbbenés ha kiderül h őt hozzuk valdes helyére.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2014.02.24. 17:29:56

Liverpool goalkeeper Pepe Reina (31) will join Barcelona next season. His loan to Napoli won't be renewed. [gazzetta dello sport]
Ha Ter Stegen-t leigazoljuk, akkor teljesen fölöslegesnek tartom továbbra is, hogy Reinát megszerezzük. Pinto nem kacérkodik a visszavonulással, legalábbis nem hallani ilyen híreket és eddig is tökéletesen ellátta a feladatát. Megérdemelné, hogy hosszabbítsunk vele.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
hank1ee
Director del Fútbol

2014.02.24. 15:22:54

Nem lesz csendes jövőre a Barca-öltöző:

http://www.youtube.com/watch?v=vLMedpU9bA4

:mrgreen:
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.02.24. 15:16:17

S.Agüero írta:Nagyon remélem, hogy ettől függetlenül ugyanúgy jön ter Stegen is a csapathoz. :) Lesz két egész jó kapusunk. 8) Viszont abban már nem vagyok biztos, hogy az első néhány meccsen nem Reina fog kezdeni... :roll:
Egyáltalán nem lepődnék meg rajta, ha idejönne. Sőt, azon sem, ha ő maradna a kapuban. Nyilván ez kevésbe tetszene, de nem lepődnek meg rajta.

Úgy néz ki, hogy Puyol is elköszön a csapattól.. Egyre nagyobb esély ezek alapján Faziora és Musacchiora. Sokszor nem láttam őket, de azon a pár meccsen egész jól nyomták. Azt se bánnám, ha mindkettő jönne. Piqué is nagyon ingatag, Mascherano szintén, Bartra kérdőjel... És akkor belegondolok abba, hogy Montoya milyen gyenge és a szerződése nyáron lejár, akkor könnyen lehet, hogy ő is megy. A védelmet mindenképpen meg kéne reformálni. Ez a 2 ember akár jó is lehet.

Deulofeu és Rafinha érkezése is egyre reálisabb. Halilovic is egyre közelebb a csapathoz... Érdekes dolgok fognak még itt történni.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
MatyiG
Adminisztrátor

2014.02.24. 15:06:29

Nagyon remélem, hogy ettől függetlenül ugyanúgy jön ter Stegen is a csapathoz. :) Lesz két egész jó kapusunk. 8) Viszont abban már nem vagyok biztos, hogy az első néhány meccsen nem Reina fog kezdeni... :roll:
Petr
Entrenador del Barça

2014.02.24. 12:51:08

sajtóhír:

hank1ee
Director del Fútbol

2014.02.12. 12:02:57

Alcantara írta:
Vakmacska írta:Állítólag valami Puskás Akadémiás 15 éves gyerekre is alkudoznak...
Tegnap volt róla egy cikk. nem akar idejönni, Madridba akar szerződni, már megkeresték ez ügyben az akadémiát. Tajti "akárkicsoda" a neve. Nagypapa a Honvéd sztárja volt anno.
Nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz vele a későbbiekben, követni fogom a pályafutását. Semmi különös, hogy Madridba akar menni, esetleg ő akar lenni az új Puskás, de igazából lehet, hogy nincs is más lehetősége. Gondolj bele, a PFLA együttműködik a Real Madriddal, aminek megtetszett a csapat egyik játékosa, akit szívesen várnának Barcelonában is. Innentől kezdve egyszerű a történet, egyébként Tajti Mátyásnak hívják.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

Chino
Llegenda del Barça

2014.02.12. 01:07:34

connor írta: Sergi Roberto az eddig mutatottak alapján nálam nem üti meg azt a színvonalat, ami ide kell kezdő embernek. Mert most arról van szó. Rafinha idén nagyon meggyőzően játszik, ha jövőre visszajön, akkor szerintem SR mehet máshova, legalább kölcsönbe. A másik három közül Denis-ből még szinte alig láttam valamit, csak pár B-s meccset, ami alapján nem lehet sokat megítélni, míg a horvát srác pedig 3-4 évvel náluk is fiatalabb, mire ő először nyilván csak a B-be érkezne, ott válna el, hogy mi is lesz belőle,róla sem igazán tudok vélemény alkotni.
Xavi 34, Iniesta 30 lesz idén. Fabregás 27. Ők jövőre is biztos a csapat tagjai lesznek, míg nagy valószínűséggel Rafinha is. Xavi-Fabregás lehet egy poszt, Ini-Rafinha a másik, kicsit előretoltabban. Utána viszont Xavi nem biztos, hogy a 36. életévét is a csapat tagjaként fogja megélni (mint játékos). Az ő "megüresedő" helyére léphet be a képbe Denis Suárez. Ha pedig ez a Halilovic tényleg akkora nagy tehetség, akkor akár beelőzheti Suárez-t a rangsorban. De ezek még korai gondok, egyelőre le sem igazoltuk a srácot és akkor még az sem biztos, hogy Rafinha vagy Suárez akkora ászok lesznek, mint most érezzük. Továbbá nagyon meg kell gondolni, hogy kit igazolunk és milyen posztra, mert Rafinha és Suárez is inkább Iniesta posztján tűnnek jónak, ahogy Halilovic-ot sem kifejezetten szervező, középső kp-nak írják le. ÉS akkor még ott tartunk, hogy igazolás is jöhet az első csapatba a kp-ra. Kár előre ezeken gondolkodni, mert végül úgyis más lesz, sajnos ez nem olyan kiszámítható, mint egy FIFA játék.

Egyelőre inkább foglalkoztat a védőkérdés, Verthongen, David Luiz vagy akár más. :wink:
Csakhogy Robertohoz lehet, hogy Tata jövőre is ragaszkodni fog. Habár lehet csak azért játszik relatíve sokat, mert más fiatal a kp-ra nincs.
Denis, Rafinha és Halilovic nagyjából egy korosztály. Az előbbi kettő még csak most töltötte be a húszat, a horvát pedig idén "már" 18.
És igazából mindegyik inkább támadó stílusú, habár Rafinha jó ideig játszott inkább szervező szerepkörben, de Suarez is képes rá.
Mondjuk, ha megvesszük a horvátot és hármukból (négyükből) csak egy igazi klasszis kikerül, már örülni fogok, viszont jövő nyáron valószínűleg kelleni fog egy középpályás igazolás Rafinhatól függetlenül.
Forca Barca!!!!
connor
Jugador d'estrella

2014.02.11. 23:26:58

Chino írta: Azt tartom egy kis "gondnak", hogy ha a horvát is érkezne, lenne a kp-ra, szinte egy posztra 4 tehetséges fiatal játékosunk Rafinha, Denis, SR, Halilovic személyében. Lehet mondani, hogy kellemes gond, és nagyobb ne legyen, de nem lehet mindegyikőjüket annyit játszatni, hogy kijöjjön a valós tudásuk. Itt jöhet a kölcsön, az pedig... Arról nem beszélve, hogy úgy tűnik tata ragaszkodik Robertohoz, Rafinha visszajön, a horvátért pedig pénzt adtunk.
Azért akkora "gond" nincs. :D
Sergi Roberto az eddig mutatottak alapján nálam nem üti meg azt a színvonalat, ami ide kell kezdő embernek. Mert most arról van szó. Rafinha idén nagyon meggyőzően játszik, ha jövőre visszajön, akkor szerintem SR mehet máshova, legalább kölcsönbe. A másik három közül Denis-ből még szinte alig láttam valamit, csak pár B-s meccset, ami alapján nem lehet sokat megítélni, míg a horvát srác pedig 3-4 évvel náluk is fiatalabb, mire ő először nyilván csak a B-be érkezne, ott válna el, hogy mi is lesz belőle,róla sem igazán tudok vélemény alkotni.
Xavi 34, Iniesta 30 lesz idén. Fabregás 27. Ők jövőre is biztos a csapat tagjai lesznek, míg nagy valószínűséggel Rafinha is. Xavi-Fabregás lehet egy poszt, Ini-Rafinha a másik, kicsit előretoltabban. Utána viszont Xavi nem biztos, hogy a 36. életévét is a csapat tagjaként fogja megélni (mint játékos). Az ő "megüresedő" helyére léphet be a képbe Denis Suárez. Ha pedig ez a Halilovic tényleg akkora nagy tehetség, akkor akár beelőzheti Suárez-t a rangsorban. De ezek még korai gondok, egyelőre le sem igazoltuk a srácot és akkor még az sem biztos, hogy Rafinha vagy Suárez akkora ászok lesznek, mint most érezzük. Továbbá nagyon meg kell gondolni, hogy kit igazolunk és milyen posztra, mert Rafinha és Suárez is inkább Iniesta posztján tűnnek jónak, ahogy Halilovic-ot sem kifejezetten szervező, középső kp-nak írják le. ÉS akkor még ott tartunk, hogy igazolás is jöhet az első csapatba a kp-ra. Kár előre ezeken gondolkodni, mert végül úgyis más lesz, sajnos ez nem olyan kiszámítható, mint egy FIFA játék.

Egyelőre inkább foglalkoztat a védőkérdés, Verthongen, David Luiz vagy akár más. :wink:
Alcantara
Director del Fútbol

2014.02.11. 22:34:51

Vakmacska írta:Állítólag valami Puskás Akadémiás 15 éves gyerekre is alkudoznak...
Tegnap volt róla egy cikk. nem akar idejönni, Madridba akar szerződni, már megkeresték ez ügyben az akadémiát. Tajti "akárkicsoda" a neve. Nagypapa a Honvéd sztárja volt anno.
Vakmacska
Llegenda del Barça

2014.02.11. 21:36:09

Állítólag valami Puskás Akadémiás 15 éves gyerekre is alkudoznak...
Chino
Llegenda del Barça

2014.02.11. 18:18:50

Gareth Tello írta:Martino is already planning for next season. Besides Ter Stegen, he wants 3 more transfers: centre back, midfielder and forward. [sport]

Halilovicnak egyébként örülnék, ha tényleg akkora tehetség, amekkorának mondják, akkor megér egy próbát. (Mondjuk aki tiniként már a horvát első osztályban szerepel rendszeresen, az nem lehet rossz.)
Én óvatosan fogalmaznék ezzel kapcsolatban.
Szerintem érdemes lenne egy előszerződést vagy valamilyen opciót kötni rá és hagyni még Horvátországban, a Dinamo vezetői űgyis nagyon ott akarják még tartani 2-3 évig.
1-2 év múlva ha folyamatosan jól teljesít, pedig jöhet a "B"-be minimum egy évre még, szokni a La Ligat. Egyre több médium hozza le, szóval komoly lehet a dolog. Az mondjuk tényleg bíztató, hogy egy országos szintű élcsapatban többnyire kezdő és a felnőtt válogatottban is bemutatkozott (ha jól tudom) 16-17 évesen.

Támadó nem tudom miért olyan lényeges, habár nem tudom mire gondol, lehet Deu-ra.
Az a rész szerintem teljesen megfelelő, sőt talán a világ legjobb egysége. Ha visszajön a spanyol akkor elvileg lesz ott Neymar, Messi, alexis, Pedro, Deulofeu, Tello. Ebből, ha távozik az utóbbi, még mindig van egy nagyon erős ötös.Talán egy Larsson 2.0 lehet a cél.

A védő nem kérdés. Azon nem szabad spórolni. Ha a a Bojan, Cuenca, Afellay stb. vonulattal nem számol el lehetne már engedni őket, Telloval együtt kijönne Ter Stegen ára alsó hangon.
Ha Levy tényleg nincs, akkor Vertonghent talán olcsóbban is el lehetne hozni, ha egyáltalán jönni szeretne. Majd GT meggyőzi. :D
Legalábbis nálam a megszerezhetetlen Thiago Silva után ő lenne az első számú opció. Kár, hogy nem én vagyok a vezetőségben! :D
A középpályára mindenképp hozni kellene Rafinhat, méghozzá SR elé. A kis Alcantara akár Iniesta pótlását is elláthatná.
Azt tartom egy kis "gondnak", hogy ha a horvát is érkezne, lenne a kp-ra, szinte egy posztra 4 tehetséges fiatal játékosunk Rafinha, Denis, SR, Halilovic személyében. Lehet mondani, hogy kellemes gond, és nagyobb ne legyen, de nem lehet mindegyikőjüket annyit játszatni, hogy kijöjjön a valós tudásuk. Itt jöhet a kölcsön, az pedig... Arról nem beszélve, hogy úgy tűnik tata ragaszkodik Robertohoz, Rafinha visszajön, a horvátért pedig pénzt adtunk.
Forca Barca!!!!
visca el barca
Presidente del Barça

2014.02.11. 18:11:01

shutter most te ne figyelj :lol:

ez a deulofeu gyerek valami elképesztő önző. igaz csak 10-10 perceket láttam játszani, de egy ilyen játékosnak semmi keresnivalója barcelonában. ha egyéni képességekben olyan lenne mint messi akkora talán, de így... tipikusan önmagárt focizó spíler.
Kép
hank1ee
Director del Fútbol

2014.02.11. 17:56:45

S.Agüero írta:Amúgy komolyra fordítva a szót, ter Stegen, Vertonghen, Rafinha, Deulofeu. 8)
Hogy én is hozzátegyek valamit, ezzel tökéletesen ki lennék békülve, megspékelve egy Benattal. :oops:

MatyiG
Adminisztrátor

2014.02.11. 17:49:19

Amúgy komolyra fordítva a szót, ter Stegen, Vertonghen, Rafinha, Deulofeu. 8)
visca el barca
Presidente del Barça

2014.02.11. 17:22:15

S.Agüero írta:

Vertonghen, Gündogan, S.Agüero. :mrgreen:
igen én is ugy gondolom hogy simán kifizetjük azt a kb 25+40+60 milliót. :D

kapus, védő, rafinha szevasz.
Kép
Válasz küldése