Szevasztok! Sztem most 51-49% az esély a továbbjutásra a javunkra. A visszavágó nehezebb lesz, mint az odavágó, annak ellenére is, hogy del horno és essien nem játszhat. Az első félórában nagyon oda kell figyelnünk, koncentrálni kell, s ha megússzuk gól nélkül, akkor a cselszki egyre idegesebb lesz. A bíróval nem szabad foglalkozni, sztem a lélektani előny nálunk van, mert a bírók is emberek, rájuk is hatnak külső impulzusok, s hát a cselszki vezetőinek nyilatkozatai visszahullhatnak a fejükre. Mindenestre a cselszki mindent bele fog adni, terry már nyilatkozta, hogy mindent megtesznek ronnie és messi megállítása érdekében, akár még durvaságok és keménykedések árán is. Nem szabad felülnünk a provokációnak. Puyol és Márquez nehéz helyzetben van 2 sárgája miatt, de lehet hogy most kéne egyet beszednie valamelyiküknek, és ha továbbjutunk a visszavágón már játszhat.
Az első meccs csodálatos volt, jól és szervezetten fociztunk, a cselszki semmit sem tudott kezdeni velünk, alig lőttek kapura, sokszor csak nyomozták a labdát. A visszavágón is ehhez hasonló teljesítményt kell nyújtani, s akkor jöhet a negyeddöntő. Én nagyon bízom a fiúkban.
A bajnokság vége szempontjából a köv. 5-6 meccs létfontosságú lesz, ha 13-15 pontot szerzünk, miénk lehet a bajnoki cím, a deport le kell gyűrni, s utána jön 2-3 könnyebbnek tűnő párharc. Forca Barca, forca Messi! varga tamás