Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Igazából itt szerintem tévedés történt, mert én úgy olvastam, hogy az összes meccset, tehát a 100 %-át... így gyorsan el is határoztam, hogy félévente egyszer megyek át a másik oldalra maximum, azt is csak akkor, ha valami csúfos vereséget szenved a madridi gárda, vagy éppen egy lesgóllal nyernek az utolsó percekbe.visca el barca írta:jo kis meccs volt, mákunk volt a lesgóllal, meg azzal, hogy nem vertek gyorsan 3-at az elején. bár most egy kicsit szomoru vagyok, mert most olvasom, h meccsek 90%-át elcsalják nekünk a bírók és csak azért vagyunk első helyen.

A madrid nem is olyan rég így nyert bajnokságot,szal azt hiszem nem annyira hiteles a madridiaktól ez...visca el barca írta:jo kis meccs volt, mákunk volt a lesgóllal, meg azzal, hogy nem vertek gyorsan 3-at az elején. bár most egy kicsit szomoru vagyok, mert most olvasom, h meccsek 90%-át elcsalják nekünk a bírók és csak azért vagyunk első helyen.

Meg tudlak érteni, én is majdnem nyúltam a távirányítóért, ebben a szezonban először...shutterisland írta:azt hiszem az első meccs idén, amiről elkapcsoltam.
lehet kikapni, döntetlent játszani, rosszul játszani, vagy akármi, de azt a lélektelen alibifocit, amit ezek játszanak, jelenlegi idegállapotomban nem bírom el.
kivisszük a mezt a pályára, mi vagyunk a barcelona, adogatunk, kis labdás edzés, aztán majd lesz valahogy.
majd szóljatok, ha a csapat próbál focizni is, nem csak lötyögni, és nézni, ahogy 5 pontos hátrányból elhalad mellettünk a real pár forduló alatt.
majd akkor visszakapcsolok.
Elég gyenge kezdő, Alves, Fabregás és Busquets simán befért volna Montoya, Song és Xavi kárára.Gareth Tello írta:Barcelona line-up (official): Valdes - Montoya Bartra Pique Adriano - Xavi Song Iniesta - Alexis Messi Pedro
Pedig reménykedtem abban, hogy Fabregas és Iniesta lesz a középpályán. Na mindegy. Be kell húzni így is.
Hajrá!
"Papíron" igen. De ez több összetevős dolog. Kupameccs ide vagy oda ők menni fognak a Calderónba, ráadásul akkor, amikor még az Atma nem hiszem hogy kipukkant lufi lesz és harcolnak a bajnokságért. Nekünk nagy szerencsénk van, hogy mi az utolsó fordulóban játszunk velük, ráadásul otthon. Akkor már nem hiszem, hogy reális esélyük lenne a bajnokságra és a keretük is totál ki lesz facsarva. Ez tegnap is kijött. Hiányzott egy Koke és Villa, nem tudták őket sehogy pótolni. 13 emberrel nem lehet végigvinni egy szezont 3 fronton. Persze bármi lehet, de reméljük nem fognak annyira foggal-körömmel harcolni hogy az ősellenséget bajnokká tegyék.herlius írta:Az sem mellékes, hogy a sorsolást nézegetve abszolút a Real mellett szólnak most az esélyek.
Ez az okfejtés azért még korai,nem sokkal vagyunk túl a bajnokság felén...Majdha 5meccs van hátra akkor azt mondom...De még 15,maival 16 van...herlius írta:Az sem mellékes, hogy a sorsolást nézegetve abszolút a Real mellett szólnak most az esélyek. Nekünk a main kívül még lesz egy menetünk az Anoeta-ban, a Bernabeuban, az Espanolhoz és a Villarreal-hoz megyünk, ráadásul az utolsó fordulóban pont az Atleticot fogadjuk. A Realnak viszont maradt az Atletico elleni idegenbeli meccs, ezen kívül a Sevilla elleni idegenbeli meccs tűnhet komolyabbnak (bár ha az utóbbi évek eredményeit vesszük, akkor ez nekik egy laza menetnek ígérkezik), illetve a Socieded ellen idegenben, plusz a hazai meccsük ellenünk. És még az a kényelmük is megvan, hogy az utolsó fordulóban az Espanyolt fogadják, ahol borítékolható a nekik megfelelő eredmény. Természetesen bárki ellen benne van a botlás lehetősége, de amíg ősszel a Real így vagy úgy behúzta a neccesebb meccseit a kicsik ellen, addig mi az utóbbi időben ugyanerre nem vagyunk képesek, vagyis nem maradt más lehetőségünk, mint a nehezebb pályákon brillírozni.