Most nem ternek ki a ket csapat kozti viszonyra(RMD-ATMA) viszont olyan deja vu erzesem volt, a 3,4 evvel ezelott Barca-Real meccsekrol.. Kb ugyanaz a faragas, aljas faultolasok, csak most az ATMA is partiba volt..
Egyre jobban erzem h Carlo papa tavaszra osszekaphatja a Realt, ami nem biztos hogy jo reank nezve. Valamelyest feludules volt nezni a meccset olyan teren, hogy nem ment az alibi, a tutyiputyi, hanem kemeny, jo iram volt, a Real ugy ment mint a mergezett eger, harcoltak minden labdaert, kemenyek voltak, s en azt lattam rajtuk hogy iden akarnak kupat/kupakat(?) nyerni :/ Es ilyen teren biztos jobbak mint mi, mert nem tudom mi mikor mentunk igy a labdaker, mikor akartunk igy mint ok ahogyan.
Persze voltak negativumok is amikbe nem nagyon mennek bele, gondolom mindenki eszrevette naggyabol aki nezte a figyelte is a meccset, nem csak nezte, de en szerintem komolyan kell veluk szamolni, mar ha eddig nem szamoltunk volna veluk
Az ATMA meg csalodas volt, egy ket igeretes ziccer, helyzet, de semmi tobb, nem ertem hogy vezethetik a tabellat(persze nem akarom vitatni az erdemeket, de most nem mutattak sokat szvsz..).