Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.02.06. 12:56:36

Federer22 írta:Általánosítasz, ami sohasem szerencsés.
Érdemes lenne minden gyerekes sz.rrágás nélkül szimplán csak gratulálni egyszer az ellenfélnek.

Nyilván az nem lenne olyan menő. mint az állandó puffogás. :|
Mihez gratuláljak,nem ellenünk játszott a madrid.
Egyébként meg leírtam azt is,hogy jól játszottak,és hogy az atleticonak semmi esélye nem volt. Ez szerintem dícséret.
De amikor másnap délelőtt már csak azzal van tele a fórum, egy győztes meccs után, hogy így a szemét Costa,most jól megkapta (mit is?),az kicsit fura nekem.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Federer22
Barça B

2014.02.06. 12:24:55

Általánosítasz, ami sohasem szerencsés.
Érdemes lenne minden gyerekes sz.rrágás nélkül szimplán csak gratulálni egyszer az ellenfélnek.

Nyilván az nem lenne olyan menő. mint az állandó puffogás. :|
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.02.06. 11:34:59

Charlie írta:"A spanyol labdarúgó Király-kupa elődöntőjének első mérkőzésén a Real Madrid a bajnoki éllovas Atlético Madridot fogadta, és megnyugtató, három nullás győzelmet aratott. A találkozón a „királyiak” védője, Pepe újra megmutatta arca csúnyábbik felét, s egy szögletnél egyszerűen Diego Costára fújta az orrát."

klikk

Videó nincs egyelőre, kiváncsi vagyok majd madridista kolléga mit lát bele az esetbe, hogy tahópepe taknyát ürítette D. Costára.

szerk.: taknyóca
C.
Mit látnak bele? :D Legyőzték 3-0ra az atmát, de erről senki nem beszél,csak hogy mekkora jampik voltak,hogy Costával ezeket csinálták :lol: Se veszíteni,se győzni nem tudnak tisztességesen.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
visca el barca
Presidente del Barça

2014.02.06. 11:32:31

jaj hát nem is ráfujta, csak megbuherálták a videót!
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Charlie
Öreg Harcos

2014.02.06. 11:12:28

"A spanyol labdarúgó Király-kupa elődöntőjének első mérkőzésén a Real Madrid a bajnoki éllovas Atlético Madridot fogadta, és megnyugtató, három nullás győzelmet aratott. A találkozón a „királyiak” védője, Pepe újra megmutatta arca csúnyábbik felét, s egy szögletnél egyszerűen Diego Costára fújta az orrát."

klikk

Videó nincs egyelőre, kiváncsi vagyok majd madridista kolléga mit lát bele az esetbe, hogy tahópepe taknyát ürítette D. Costára.

szerk.: taknyóca
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
Deus
Boixos Nois

2014.02.06. 09:11:23

Barcaman1993 írta:A meccset nem láttam, de belekukkantottam a gólokba. Egyszerűen nem tudom felfogni... #-o

Szerintem ezt nagyon nem kellett volna beírni, s ez többieknek is szól :!:

Mi is lövünk érdekes gólokat...
KépKép
FarkasAttila
Barça C

2014.02.06. 08:14:21

Barcaman1993 írta:A meccset nem láttam, de belekukkantottam a gólokba. Egyszerűen nem tudom felfogni... #-o
Ott legalabb abbol szuletett a gol, hogy mind2x Real játékos probalta kapura rugni a labdat. (az hogy megpattant benne van a jatekban)
Ellenben a Barca meccsen, a vedo senkitol sem zavartatva, szetrugta a kapusat, akirol aztan bepattant a labda.

Ez erdekes mar feltudod fogni... #-o
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.02.06. 07:18:52

A meccset nem láttam, de belekukkantottam a gólokba. Egyszerűen nem tudom felfogni... #-o
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
ferninho
Madridista

2014.02.06. 02:56:51

Chino írta: Costa sem játszott túl szimpatikusan, de Arbeloa még őt is túlszárnyalta.
http://www.youtube.com/watch?v=2o0YatuIWJw" target="_blank

ez kérlek egy nagy semmi volt, ahhoz képest, amit folyamat leművelt Costa meg úgy az egész Real védelem... :lol:

Costa az elején elkezdte ezt, ahogy szokta, aztán a madridi védők meg nem hagyták és ez ment egész meccsen, oda-vissza, nagyon durva volt.... :lol: olyanok voltak bakker.... :lol:
a bíró nem akart beleszólni, hagyta őket birkózni, a nagyon egyértelműeket lefújta, a többinél meg ment a nagy harc, aztán a 24. percben Pepének kioszott egy sárgát.

ott kicsit lenyugodtak egy időre, de aztán folytatódtak a dolgok, de a végére már azért a többi játékos is elkezdett itt-ott durvulni, nem csak Costa vs. védők voltak.
amúgy Costa az embereire talált elég rendesen, nem véletlenül kezdett Arbeloa és nem Carvajal és nagyon szépen levédekezték Costát és a Real védői is higgadtak tudtak maradni végig.
nagyon kemény csata volt ez Costával, ez tényleg látni kellett volna, hogy mik voltak, ez a saroktaposás egy semmi volt, oda-vissza mentek ezek, sőt ennél sokkal durvábbak is.
madridista
Chino
Llegenda del Barça

2014.02.06. 02:07:11

Lehet hogy egyedül vagy ezzel, de én nem látok olyan nagy fejlődést a Reallal kapcsolatban. Ez a meccsük sem volt túl meggyőző és lehet, hogy ez az Atletico most olyaan bivaly csapat, de ez egy kabaré volt amit leadtak. Egy minimális vereséggel, döntetlennel le akarták tudni. Amellett a Realnak se volt olyan hú de sok helyzete, sőt! 2 góljuk is hatalmas potya volt. A hétvégén pedig szintén nem volt túl meggyőző a produkciójuk San Mames ide vagy oda. Nagyon erősek, de nincs túl sok elképzelés a játékukban egyelőre.
Aztán lehet, hogy nagyon kemények lesznek, de közel sem biztos.
Costa sem játszott túl szimpatikusan, de Arbeloa még őt is túlszárnyalta.
http://www.youtube.com/watch?v=2o0YatuIWJw" target="_blank
Forca Barca!!!!
Szuszimester
Jugador del Barça

2014.02.06. 00:23:08

csabooo írta:Most nem ternek ki a ket csapat kozti viszonyra(RMD-ATMA) viszont olyan deja vu erzesem volt, a 3,4 evvel ezelott Barca-Real meccsekrol.. Kb ugyanaz a faragas, aljas faultolasok, csak most az ATMA is partiba volt..

Egyre jobban erzem h Carlo papa tavaszra osszekaphatja a Realt, ami nem biztos hogy jo reank nezve. Valamelyest feludules volt nezni a meccset olyan teren, hogy nem ment az alibi, a tutyiputyi, hanem kemeny, jo iram volt, a Real ugy ment mint a mergezett eger, harcoltak minden labdaert, kemenyek voltak, s en azt lattam rajtuk hogy iden akarnak kupat/kupakat(?) nyerni :/ Es ilyen teren biztos jobbak mint mi, mert nem tudom mi mikor mentunk igy a labdaker, mikor akartunk igy mint ok ahogyan.

Persze voltak negativumok is amikbe nem nagyon mennek bele, gondolom mindenki eszrevette naggyabol aki nezte a figyelte is a meccset, nem csak nezte, de en szerintem komolyan kell veluk szamolni, mar ha eddig nem szamoltunk volna veluk :D

Az ATMA meg csalodas volt, egy ket igeretes ziccer, helyzet, de semmi tobb, nem ertem hogy vezethetik a tabellat(persze nem akarom vitatni az erdemeket, de most nem mutattak sokat szvsz..).
Én szinte biztos vagyok benne, h a Real sajnos csak egyre jobb lesz. Tavasszal mindig nagyon erősek, ráadásul találtak egy igen jó játékost Jesé személyében. Na még Bale és Varane is felgyógyul, és akkor aztán... . Mindegy. Az biztos, hogy nagyon látszik rajtuk az akarat, még ha a játékuk nem is állt össze teljesen. Mi pedig remélem, túléljük ezt a hónapot!
Szuszimester
Kovbal88
Entrenador del Barça

2014.02.05. 22:09:37

Ha valamire nem vágyom az Real- Barca döntő nem jó az senkinek se...
FarkasAttila
Barça C

2014.02.05. 22:02:33

bence-barca írta:Visszavágón Costa 3, Villa 1 és a döntőben Atmával találkozunk. :mrgreen:

Villa serult, Costa pedig eltiltott lesz :D

Tuti hogy megfogadom egy 1000 -el hogy 0-0 lesz :oops:
csabooo
Capitá del Barça

2014.02.05. 21:58:36

Most nem ternek ki a ket csapat kozti viszonyra(RMD-ATMA) viszont olyan deja vu erzesem volt, a 3,4 evvel ezelott Barca-Real meccsekrol.. Kb ugyanaz a faragas, aljas faultolasok, csak most az ATMA is partiba volt..

Egyre jobban erzem h Carlo papa tavaszra osszekaphatja a Realt, ami nem biztos hogy jo reank nezve. Valamelyest feludules volt nezni a meccset olyan teren, hogy nem ment az alibi, a tutyiputyi, hanem kemeny, jo iram volt, a Real ugy ment mint a mergezett eger, harcoltak minden labdaert, kemenyek voltak, s en azt lattam rajtuk hogy iden akarnak kupat/kupakat(?) nyerni :/ Es ilyen teren biztos jobbak mint mi, mert nem tudom mi mikor mentunk igy a labdaker, mikor akartunk igy mint ok ahogyan.

Persze voltak negativumok is amikbe nem nagyon mennek bele, gondolom mindenki eszrevette naggyabol aki nezte a figyelte is a meccset, nem csak nezte, de en szerintem komolyan kell veluk szamolni, mar ha eddig nem szamoltunk volna veluk :D

Az ATMA meg csalodas volt, egy ket igeretes ziccer, helyzet, de semmi tobb, nem ertem hogy vezethetik a tabellat(persze nem akarom vitatni az erdemeket, de most nem mutattak sokat szvsz..).
Barça,Barça,Baaarça!!!
torotam
Jugador d'estrella

2014.02.05. 21:51:24

Athletico nem tudom mit akart ma ezzel a teljesítménnyel elérni.
Az biztos, hogy nincs 3 gól különbség a két csapat között.
Visca el BARCA!
bence-barca
Llegenda del Barça

2014.02.05. 21:48:39

Visszavágón Costa 3, Villa 1 és a döntőben Atmával találkozunk. :mrgreen:
petyka55
Jugador del Barça

2014.02.05. 21:46:04

S.Agüero írta:Azért vicces, hogy 2 megpattanó labda, meg egy potya, és döntősök... :|

Attól függetlenül, hogy totál mákos gólokkal nyertek, sokkal többet tettek a győzelemért (/közhely off) az Atleti a félpályát nem nagyon lépte át, a teljesítményük szvsz a valahol a végtelenben közelíti a nullát :D
torotam
Jugador d'estrella

2014.02.05. 21:44:17

És már nyomják a "ki az úr madridban" dumát, meg "helyreállt a rend". =D>
Nem különösebben jó a Real, semmi extra, Athletico meg hozza a szokásos balek formáját a Big Brother ellen, ennyi.
Visca el BARCA!
shutterisland
Director del Fútbol

2014.02.05. 21:39:37

S.Agüero írta:Azért vicces, hogy 2 megpattanó labda, meg egy potya, és döntősök... :|
szerintem courtois ma úgy mászkált, hogy egy viharfelhő volt a kis feje felett, és ömlött rá az eső végig...mint a mesékben :lol:
MatyiG
Adminisztrátor

2014.02.05. 21:37:46

Azért vicces, hogy 2 megpattanó labda, meg egy potya, és döntősök... :|
takeover
Barça C

2014.02.05. 21:36:44

Már 3:0 ..... #-o
JOseppe
Jugador d'estrella

2014.02.05. 21:14:50

2:0 :?
Tata:" Fontos hogy magabiztosak legyünk. Nem kérek sokat a csapattól csak azt hogy egész évben játszunk jól és nyerjünk meg mindent.".
FCB: Ter Stegen, Mário Fernandes, Hummels, Piqué, Alba, Cesc Fabregas, Busquets, Iniesta, Neymar, Messi, Griezmann. Edző: G.Tata Martino
Chino
Llegenda del Barça

2014.02.05. 20:28:13

JOseppe írta:
Ir3NiCuS írta:[url]http://www.fourfourtwo.hu/regio-hirek/s ... rcelonaban

Korrekt cikk aztán csodálkoznak ha utolja a két tábor egymást....

Pár idézet ,hogy ne nyissátok meg :D
Túlzások vannak benne természetesen, de egy két igazság is akad azért, gondolok itt a rendezetlen védelemre példáúl vagy az aggályos komolytalan viselkedésekre. :? Alapjába véve ez egy elfogult cikk ami a csapatot támadja és ami lényegében elfogultságot mutat a reallal szemben, ez így botrányos összeségében.De eltekintve mindentől akadnak apró igazságok is, még egy ilyen elfogult cikkben is mint amilyen ez .:wink:
Mondjuk kíváncsi lennék, hogy így szólt volna ez a cikk a Bilabao-meccs után is.

Ugyan nem olvastam csak kb. a feléig, de a két kedvencem:
"A Valencia elleni meccset persze még így is simán megnyerhette volna a Barcelona, ha a meccs elején legalább kettőt belő öt százszázalékos helyzetéből, ezek a lehetőségek azonban inkább lendületes akciók után alakultak ki, a klasszikus tiki-takát csak a 94. percben lehetett látni, amikor egy mesteri támadás végén Messi nem tudta megszerezni az egyenlítő találatot.

Ki a hibás mindezért? Természetesen az edző."
Tényleg Tata a hibás, hogy hat ziccerből egyet sem lőnek be. =D>

A másik:
"Ha pedig itt lenne mondjuk Thiago Silva és David Luiz, most nagyságrenddel kevesebb gondja lenne Martinónak, és a csapat is sokkal versenyképesebb lenne."
Ezeket bírom legjobban. Totál egyszerű megszerezni a világ legütőképesebb kh-párosát. Amellett annyira bennfentesek, hogy ők tudják mennyibe került Neymar. Azt is szívesen elolvasnám, ha valahogy 100-110 millió körül megszerezzük őket, Pedro meg Alexis ott folytatja, mint tavaly, és a Real elviszi Neymart, mi lett volna a vélemény.
Forca Barca!!!!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.02.05. 20:21:59

Mőár vezet is a madrid, 4-1et tippelek így.
Vicces,beleblokkolt az atleticos egy olyan lövésbe,ami 5-6 méterrel ment volna mellé, okos :lol:

Ez a két csapat pont egymásnak lett teremtve. Mindenki fetreng,reklamál, színészkedik, aljaskodik,semmi játék nincs.
Atletico nagy hibát követ el,ha csak birkózni jött ide, kapnak még az arcukba pár gólt,ha nem állnak le a hülyeséggel,és nem kezdenek el focival foglalkozni.

Egyébként Ronaldoval mi van? nem arról volt szó,hogy ő sosem színészkedik,nem fetreng, a tökéletes sportember? ma nem ezt bizonyítja,de biztos valami félreértés történt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2014.02.05. 20:52:45-kor.
JOseppe
Jugador d'estrella

2014.02.05. 20:06:10

Ir3NiCuS írta:[url]http://www.fourfourtwo.hu/regio-hirek/s ... rcelonaban

Korrekt cikk aztán csodálkoznak ha utolja a két tábor egymást....

Pár idézet ,hogy ne nyissátok meg :D
Túlzások vannak benne természetesen, de egy két igazság is akad azért, gondolok itt a rendezetlen védelemre példáúl vagy az aggályos komolytalan viselkedésekre. :? Alapjába véve ez egy elfogult cikk ami a csapatot támadja és ami lényegében elfogultságot mutat a reallal szemben, ez így botrányos összeségében.De eltekintve mindentől akadnak apró igazságok is, még egy ilyen elfogult cikkben is mint amilyen ez .:wink:
Tata:" Fontos hogy magabiztosak legyünk. Nem kérek sokat a csapattól csak azt hogy egész évben játszunk jól és nyerjünk meg mindent.".
FCB: Ter Stegen, Mário Fernandes, Hummels, Piqué, Alba, Cesc Fabregas, Busquets, Iniesta, Neymar, Messi, Griezmann. Edző: G.Tata Martino
Válasz küldése