Chino írta:
Ellenben Xabiról mi a véleményed a Bilbao ellen?
Lehet, hogy van bennem egy kis elfogultság, de amilyen páros lábas, elkésett becsúszásai, durvaságai voltak sárgásan, nem tudom hogy engedték már ki a második félidőre.
és lehet szidni a bírót, hogy kiállotta Cr-t, mert tényleg jogtalan (bár ahogy közbe meg utána vigyorgott lekeverhettek volna neki egy fülest nevelő szándékból), de odaát sem nagyon beszélnek erről. Vagy én látom rosszul és tiszta belépői voltak?
a meccs után itt is megjegyeztem, hogy
hihetetlen, hogy itt már semmi nem fér bele és ha valaki csúnyán néz az ellenre már megy a piros, de Xabi esetében is nagyon homályban volt a spori....
nagyon narancs volt már nála, mondjuk amire az első sárgát kapta, ott pont a labdát rúgta el.
és lehet jobban járt volna, ha kiszórják Xabit, mert utána jött egyből a gól, az ő szabálytalanságából lett az a szabad és akkor lehet nem egyenlít a Bilbao
szóval Xabi határeset volt már nagyon, de attól még persze, hogy arról beszélnek többen, hogy erre az egészre 3 meccs ment CRnek, miközben egy sárga lett volna sztem a reális...
amúgy Xabinál is látszott, hogy nem bírja, már ezer éve le kellett volna hoznia Ancelottinak...
de amúgy páran megemlítették Xabit, csak rögtön utána jött a gól, majd a piros, amiről természetes, hogy több szó esik.
Necces volt Xabi, nagyon, de azért ez a hogy engedhették ki a második félidőre enyhe túlzás, de ott a gól előtt senki nem szólt volna egy szót sem, ha kiállítja Alonsot, de megoldotta a spori ezt máshogy...
a meccs jogosan lett 1:1, ha nincs CR kiállítás sztem akkor is maradt volna, ebből a Xabis esetből is csak az jön le, hogy a bíró nagyon homály volt... és ez a 3 meccs....
Ne kezdjen "hevesen" reklamálni a semmire és akkor a felspanolt , tesztoszterontól túlpörgött védő nem ugrik neki....mííííegyszerűnem?
ja értem.... akkor jó sok felspanolt , tesztoszterontól túlpörgött védő ugrál a másiknak minden meccsen, mert ezek a reklamálások elég gyakoriak, de ezek szerint ezt így kell csinálni és ez rá a természetes reakció