Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Én is most olvastam. Megnézném a Newcastle kispadján... (Egyébként Pardew-val sincs különösebb bajom, csak zavar h pl meccsen belül nem tud változtatni ha vesztésre állunk...)bence-barca írta:http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... re-2313047
Laudrupot menesztették a Swansea éléről!
Nem igazán értek egyet a döntéssel. Persze nagyon rossz mérleg az, h utóbbi 10 meccsből csak egyet nyertek meg, de szerintem hosszútávon azért nem lett volna rossz.
Szerintem a Puma első dolga az lesz, hogy egy normális kabátot csináljon Wenger-nek.Gareth Tello írta: Wenger meg szenvedett kicsit a kabátjával.
KATT

Én viszont hosszú hetek, hónapok óta minden meccsét láttam. "Valóban ilyen jó, meg olyan jó".corol írta:A Chelsea rúghatott volna simán 6-7 gólt is, ha csak a kapufák és a kontrák bemennek, nekem a City nagy csalódás volt, otthon ennyire szétesően játszani. Mondjuk korábbi meccseit nem láttam, csak olvastam hogy ilyen jó, meg olyan jó - háááát.......
Szokásos Mourinho forgatókönyv: 1 gól, majd az ellenfél megfojtása taktikailag.BarcafanTomee írta:Milyen a meccs?
Csak az eredményt tudom. De nem birom nézni.
Remélem azért fordit a City
Énis azon a véleményen vagyok, hogy ez a meccs után essenek szét
Már egy jó ideje játszik bal oldalon is a spanyol..bence-barca írta:Én inkább azon lepődtem meg, Azpi bhv?Gareth Tello írta:TEAM NEWS: Hart, Zabaleta, Kompany (c), Nastasic, Kolarov, Navas, Demichelis, Toure, Silva, Dzeko, Negredo.
Team v Man City: Cech; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; David Luiz, Matic; Ramires, Willian, Hazard; Eto'o.
Demichelis vékápé?![]()
Én inkább azon lepődtem meg, Azpi bhv?Gareth Tello írta:TEAM NEWS: Hart, Zabaleta, Kompany (c), Nastasic, Kolarov, Navas, Demichelis, Toure, Silva, Dzeko, Negredo.
Team v Man City: Cech; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; David Luiz, Matic; Ramires, Willian, Hazard; Eto'o.
Demichelis vékápé?![]()
Szeritnem valószínűbb hogy Kolarov lesz valahogy középpályán nem?Gareth Tello írta:TEAM NEWS: Hart, Zabaleta, Kompany (c), Nastasic, Kolarov, Navas, Demichelis, Toure, Silva, Dzeko, Negredo.
Demichelis vékápé?![]()
Remélem, jó meccs lesz...

Majdnem összejött.bence-barca írta:Fejeljük meg egy holnapi OM vereséggel és tökéletes hétvégét tudhatunk magunk mögött.
Cazorla gólpassza nem volt rossz.Game90 írta:Ox dupla![]()
Szerintem most fogok életemben először a Citynek drukkolni.Game90 írta:Holnap ManCity - Chelsea döntetlen és tökéletes ez a forduló.
Fejeljük meg egy holnapi OM vereséggel és tökéletes hétvégét tudhatunk magunk mögött.Gareth Tello írta: Jó nap ez a mai, az a lényeg. Spurs-döntetlen és Barça-vereség...
Sorry...Piquenbauer írta:Köszi a bő elemzést, akkor húzom is őket.
Azért kíváncsi lennék, hogy az ágyúsok mit csinálnak edzésen, kamiont húznak?ab1daL írta:Most mondjam azt, hogy meglepő?!
Kim Källström az első arsenalos edzésén sérülést szenvedett – írja az Aftonbladet svéd újság, amely az „ágyúsok" sajtófőnökétől tudta meg az információt.
A 31 éves svéd középpályás hátsérülést szenvedett a londoniak mai edzésén. Egyelőre nem lehet tudni, hogy mennyit hagy ki a játékos, de az biztos, hogy az Arsenal holnapi, Crystal Palace elleni mérkőzésén nem lép pályára.
Hát sajna nagyon le lettünk alázva. A legfájóbb az egészben, hogy a játékosaink az utolsó negyed órában rátettek erre egy lapáttal arra is, hogy csak sétáltak. Legalább szakad volna meg, és kaptak volna ki úgy... Egyébként Pardewt sem értettem, minek hozta le Samyt a félidőben, egyedül ő volt értékelhető...Gareth Tello írta:
szerk.: Holtby kezd a Soton ellen, a Newcastle-t meg éppen alázza a Szunderland.