Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
és lehet emiatt a retard spori miatt a Kupát is elbukja a Real... azért Ronaldo nélkül az Atleti ellen... és a Villarreal se egy könnyű ellenfél...Cristiano Ronaldo piros lapot kapott a Bilbao elleni bajnokin, amivel 1 meccses eltiltást kap, és ki kell hagynia a Villarreal elleni bajnokit. Ám amennyiben a versenybizottság agresszivitásnak minősíti az esetet, ez azonnali 3 mérkőzéses eltiltást vonhat maga után, így ki kellene hagynia a kupa elődöntőjének mindkét mérkőzését az Atlético Madrid ellen.
Azért ha egy nálad 2 fejjel kisebb gyerek fejelgetne, szerintem te sem vennéd jó néven. Én is visszabólintottam volna neki, hogy azért térjen már magához... De a pirosban szerintem ez nem játszott szerepet.Mihu írta:Szerintem meg oda lehetett adni érte a pirost, amolyan halmozati büntetésként. Ütés, fejelés, pofon. Ez a hármas ért így egy pirosat. Persze azért egyik se volt olyan, hogy felszakadjon a feje az ellennek, vagy KO legyen, de ahogy szokás mondani, a szándékot is büntetni kell. Leállt hisztizni azért, mert a védő két combja között pattogott a labda, és ő szokás szerint elkezdte verni magát. Majd egy apró lökés volt, amit baromira túlreagált. Nézze meg mindenki az AtMa-Sevilla meccset...amit ott Diego Costával leművelt a védője 90 percen keresztül, azt én még nem láttam focipályán. Costa mégse tépte szét, még akkor sem, amikor a Sevilla egyenlített a meccs vége felé, pedig mindenki tudja, hogy a spanyol-brazil mekkora egy tapló gyökér...Szerintem oda lehetett adni érte a pirosat. Ha csak az ütő mozdulat lett volna, akkor nem, de így ez a hármas megért egy piroskát.
nem az volt a lényeg, ha az is volt se kellett volna 11est adni, CR csak mondta a sporinak, ahogy ilyenkor szokás és őt támadták be és nem hagyta magát... aztán jött egy másik is ott is beleállt és nem kislánykodott... még ha egy Bilbaost is kiszórnak megértem, de ez....bence-barca írta:Hm.. érdekes eset.
A kezezésnek nyomát sem láttam a kameraállásokból, ha lesz vmi perdöntő nézőpont kellő lassítással többet fogok tudni. VIszont így a videón keresztül még csak fel sem vetődött bennem, h a kezére pattant.
nevetséges volt.Deus írta:Videót a Roncika pirosáról, plííz!
Deus írta:Videót a Roncika pirosáról, plííz!
A tökéletes védekezés azért nem semmi... Illetve minek a 120 millió passz? 2 passz gól, ennyi.Initom írta:Annyira tipikus hogy egy meccsen keresztül kb semmit nem csinálnak...de azért vezetnek![]()
![]()
Guti who?Gareth Tello írta:Karim, you made my day.
José Carreras - "Két csapatnak szurkolok. Az egyik a Barcelona, a másik a Real Madrid aktuális ellenfele."Kovbal88 írta:Valaki hahó
hogy van pontosan az a mondás hogy két csapatnak szurkolok az egyik a barcelona a másik a reál madrid aktuális ellenfele.
és kitől származik