Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
ferninho
Madridista

2014.02.03. 00:01:30

amúgy ebben a piros lapban nem az idegesített, hogy nagyon befolyásolta a mérkőzést, meg emiatt vesztett pontokat a Real, mert az X bőven kijárt a Bilbaonak, hanem ez...
Cristiano Ronaldo piros lapot kapott a Bilbao elleni bajnokin, amivel 1 meccses eltiltást kap, és ki kell hagynia a Villarreal elleni bajnokit. Ám amennyiben a versenybizottság agresszivitásnak minősíti az esetet, ez azonnali 3 mérkőzéses eltiltást vonhat maga után, így ki kellene hagynia a kupa elődöntőjének mindkét mérkőzését az Atlético Madrid ellen.
és lehet emiatt a retard spori miatt a Kupát is elbukja a Real... azért Ronaldo nélkül az Atleti ellen... és a Villarreal se egy könnyű ellenfél...
és ez a legidegesítőbb, hogy ezzel nem csak ebbe a meccsbe nyúlt bele a bíró...
de voltak még szép dolgai a meccsen, nem ez volt az egyetlen dolog, amit nem igazán értettem, láthatjátok ezt a videót is róla.... :lol:
madridista
connor
Jugador d'estrella

2014.02.02. 23:58:30

Érdekesen alakul a bajnokság, a mi szempontunkból korántsem jól. Az utóbbi 3 fordulóban haza pályán játszottunk a Málaga, majd a Valencia ellen, idegenben a Levante ellen. Nem mondhatjuk, hogy a jelenlegi kereteket és formákat nézve hozhatatlan meccsek lettek volna, a 3 győzelemmel pedig most 2 ponttal az Atletico és 5 ponttal a Real előtt állnánk. De a futballban nincsen "ha".
Így ha megnézzük a 3 nagyot, akkor elmondhatjuk, hogy a Real Madrid áll a legjobban, ugyanis a kicsik ellen ők bukták a legkevesebb pontot, 3 döntetlennel, 6 elveszített ponttal, mindet idegenben. Ezzel szemben az Atletico 2 döntetlen mellett 1 vereséget is beszedett a "kicsik" ellen, ami 7 elbukott pontot jelent. Ellenben mi 2 döntetlennel és 2 vereséggel állunk, 10 elveszített ponttal. Az Atleti egy döntetlent, mi pedig egy vereséget szívtunk be hazai környezetben.
És akkor ez miért fontos: az őszi rangadókon a Real mindkét vetélytársa ellen esélyesként fog pályára lépni, ellenünk a hazai pálya, az Atelti ellen pedig az utóbbi 10 év eredményei miatt (az utóbbi 10 szezonban az Atletico hazai környezetben 9 vereség mellett egy döntetlenre volt csupán képes a Reallal szemben). Az Atletico ellen hazai környezetben mi is esélyesként fogunk pályára lépni. Ha ezt nézzük, akkor csakis akkor lehet esélyünk a Real ellen, ha az Ateltico-t megverjük és egy döntetlent ki tudunk bekkelni a Bernabeú-ban.
Döntő fontosságú lesz a szezon végkifejlettjére nézve a BL. Szerintem nagy valószínűséggel az győz, aki hamarabb zúg ki a BL-ből. "Szerencsére" erre most nekünk van a legnagyobb sanszunk... :roll:
hank1ee
Director del Fútbol

2014.02.02. 23:37:45

ferninho írta: ja és a bíró úr még az első félidőben
Ez amúgy itt mit szeretett volna?
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
hank1ee
Director del Fútbol

2014.02.02. 23:23:40

Mihu írta:Szerintem meg oda lehetett adni érte a pirost, amolyan halmozati büntetésként. Ütés, fejelés, pofon. Ez a hármas ért így egy pirosat. Persze azért egyik se volt olyan, hogy felszakadjon a feje az ellennek, vagy KO legyen, de ahogy szokás mondani, a szándékot is büntetni kell. Leállt hisztizni azért, mert a védő két combja között pattogott a labda, és ő szokás szerint elkezdte verni magát. Majd egy apró lökés volt, amit baromira túlreagált. Nézze meg mindenki az AtMa-Sevilla meccset...amit ott Diego Costával leművelt a védője 90 percen keresztül, azt én még nem láttam focipályán. Costa mégse tépte szét, még akkor sem, amikor a Sevilla egyenlített a meccs vége felé, pedig mindenki tudja, hogy a spanyol-brazil mekkora egy tapló gyökér...Szerintem oda lehetett adni érte a pirosat. Ha csak az ütő mozdulat lett volna, akkor nem, de így ez a hármas megért egy piroskát.
Azért ha egy nálad 2 fejjel kisebb gyerek fejelgetne, szerintem te sem vennéd jó néven. Én is visszabólintottam volna neki, hogy azért térjen már magához... De a pirosban szerintem ez nem játszott szerepet.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

bence-barca
Llegenda del Barça

2014.02.02. 23:23:40

ferninho írta: ja és a bíró úr még az első félidőben
:lol:
Hát, gondolom azért kapott egyik pirosat, másik sárgát, mert CR 'többet' követett el. Először az első legyintette meg, utána meg neki ment a másodiknak. Míg a második 'csak' egyszer ment neki Cének. Kizárólag ezen logika mentén tudom megérteni a különböző színű lapokat. :-k

Amúgy az Alba sárga azért megérdemelt vt a videóból látva. :)

Előre kijelentem továbbra is kb 3%-ot adok az Atleti végső győzelmére, de...
azért valljuk be, meglenne a bája, ha hoppon maradna a 2 nagy és Madrid piros-fehér része ünnepelhetne év végén. :D
Mihu
Director del Fútbol

2014.02.02. 23:18:31

Szerintem meg oda lehetett adni érte a pirost, amolyan halmozati büntetésként. Ütés, fejelés, pofon. Ez a hármas ért így egy pirosat. Persze azért egyik se volt olyan, hogy felszakadjon a feje az ellennek, vagy KO legyen, de ahogy szokás mondani, a szándékot is büntetni kell. Leállt hisztizni azért, mert a védő két combja között pattogott a labda, és ő szokás szerint elkezdte verni magát. Majd egy apró lökés volt, amit baromira túlreagált. Nézze meg mindenki az AtMa-Sevilla meccset...amit ott Diego Costával leművelt a védője 90 percen keresztül, azt én még nem láttam focipályán. Costa mégse tépte szét, még akkor sem, amikor a Sevilla egyenlített a meccs vége felé, pedig mindenki tudja, hogy a spanyol-brazil mekkora egy tapló gyökér...Szerintem oda lehetett adni érte a pirosat. Ha csak az ütő mozdulat lett volna, akkor nem, de így ez a hármas megért egy piroskát.
Kép
torotam
Jugador d'estrella

2014.02.02. 23:14:13

Számomra tegnap Jordi Alba 2. sárga lapja is "könnyű síp" esete volt: bőven az ellenfél térfelén történt, a valencia játékosa meg mintha méterekről szándékosan ugrana bele Albaba...
Itt a videó:
http://www.youtube.com/watch?v=jys3UnNyFFI" target="_blank

Utána Messi visszarántásánál a spori 5 méterről sem fütyült...
Persze teljesen más, mint Ronaldo mai esete, csak ha már feljött a spanyol játékvezetés...
Visca el BARCA!
Chino
Llegenda del Barça

2014.02.02. 23:08:22

Köze nem volt a piroshoz. Viszont azt nem értem, hogy Alonso, hogyan maradhatott fent a pályán. Alba kiállítása is kb. ilyen vicckategória volt.
A Real is vezsít pontokat és játszik iszonyatosan gázul. Ezért nem kell annyira kongatni a vészharangokat. Sok munka van nálunk és változtatni kell, de látszik hogy másnál sincs aranyélet. Ha ezt megnyeri a Bilbao egy szava se lehetett volna a Madridnak, és ez nem a kiállításon múlott.
Forca Barca!!!!
hank1ee
Director del Fútbol

2014.02.02. 23:07:48

Megnéztem a meccset 15 perc kivételével, azt kell mondjam, nagy esélyt kaptunk a Realtól. Óriási semmilyen focit játszottak megint, de sikerült megszerezni a vezetést Jesének C beadása után a 2. félidőben. Aztán beállt a Bilbaoba Ibai Gómez, aki rögtön elvágezhetett egy szabadrúgást. Becsavarta a 16-oson belülre, majd a kifejelt labdára ő maga startolt rá és vágta be gyönyörűen López kapujába kapásból, és óriási lendületet adott a csapatának. Ronaldo kiállítása aztán erős túlzás volt, de nem ezért nem nyerte meg a meccset a Madrid, hanem azért, mert tudtak olyan gyengén játszani, mint mi tegnap. Az Atletico viszont parádés, nagyon szervezetten, precízen, gyorsan futballoznak, látszik rajtuk, hogy éhesek a sikerre. Egyébként betalált ma David Villa is, az első gólt szerezte. Azt mondom, a Camp Nouban megfoghatjuk majd a matracosokat, és ha nem merülünk le a pályán a szezon hátralévő meccsein 20 perc után, mint tegnap, még a bajnokság is meglehet a végén, bár a Bernabeuban kelleni fog egy döntetlen legalább. Szó mi szó, izgalmas lesz a tavaszi szezon. Visca el Barca

ferninho
Madridista

2014.02.02. 23:03:01

bence-barca írta:Hm.. érdekes eset.
A kezezésnek nyomát sem láttam a kameraállásokból, ha lesz vmi perdöntő nézőpont kellő lassítással többet fogok tudni. VIszont így a videón keresztül még csak fel sem vetődött bennem, h a kezére pattant.
nem az volt a lényeg, ha az is volt se kellett volna 11est adni, CR csak mondta a sporinak, ahogy ilyenkor szokás és őt támadták be és nem hagyta magát... aztán jött egy másik is ott is beleállt és nem kislánykodott... még ha egy Bilbaost is kiszórnak megértem, de ez.... :lol:
a legszebb, hogy a spori azt se látta mi történt.... hihetetlen, hogy itt már semmi nem fér bele és ha valaki csúnyán néz az ellenre már megy a piros, de Xabi esetében is nagyon homályban volt a spori....
az 1 pontot bőven megérdemelte a Bilbao, ez nem is kérdés.

ja és a bíró úr még az első félidőben
madridista
bence-barca
Llegenda del Barça

2014.02.02. 22:52:45

Hm.. érdekes eset.
A kezezésnek nyomát sem láttam a kameraállásokból, ha lesz vmi perdöntő nézőpont kellő lassítással többet fogok tudni. VIszont így a videón keresztül még csak fel sem vetődött bennem, h a kezére pattant.
Azután meg a piros... értem én, h odanyomott egyet a baszknak (aki meglepő mozdulatot tett, először értelemszerűen elterült, majd fel is állt, nem vagyok hozzászokva az ilyen kemény focistákhoz, azt hittem még hemperegni fog perceket) azután meg a másiknak odanyomta a homlokát, de az is kakaskodott...
Értem én, h mindkettőnél ott vt a szándék, de pirosat nem adtam volna, még sem vt súlyos az eset, mert azért vmennyire ő is visszafogta magát. Illetve tudom, ha mieinkkel lenne ez, akkor is mondanám, h véleményes, de nem piros.

Na, de viszont nagy happy van. Real nem tudta kihasználni a botlásunkat, legalább nem előztek.
Zolee23
Capitá del Barça

2014.02.02. 22:46:03

az kritikán aluli, amilyen játékvezetés megy a spanyol bajnokságban, legyen az barca, vagy madrid meccs.

ez a ronaldo kiállítás is a világ vicce volt. nem csinált semmit az ember, aztán még a bilbao-i verébgyerek ment oda fejelgetni, és a portugált szórták ki.

ezek mennek hogy visszahúzzák az embert a sporitól 5 méterre, és nem veszi észre.

ibai gomez hatalmas gólt lőtt, megérdemelnék az ikszet, nagyon küzdenek.
ferninho
Madridista

2014.02.02. 22:43:18

Deus írta:Videót a Roncika pirosáról, plííz! 8)
nevetséges volt.
lehet rápattant az ellen kezére a labda, ezt reklamálta a sporinak (nem láttam, tényleg volt-e kezezés vagy sem) és Gurpegi meglökte CR-t, ő nem hagyta magát, de nem volt ez annyira durva...
aztán egy másik is odament keménykedni Ronaldohoz, aki meg kapott sárgát...

vicc volt, de hatalmas...
de ez a Bilbao gól... beáll a csávó csereként egy szabad előtt, beíveli, kipattan visszahozzá és pont most ereszti el élete lövését :P
http://www.youtube.com/watch?v=oghMndCL6xY" target="_blank

nem CR kezdeményezte, szimplán csak nem hagyta, hogy lökdössék a spori meg gyönöyrűen benézte...
nem volt ez szép CRtől, de ne vicceljünk már bakker... mintha valami kis porcelán babákról beszélnénk...
madridista
geridoss
Director del Fútbol

2014.02.02. 22:39:17

Deus írta:Videót a Roncika pirosáról, plííz! 8)

http://lockerdome.com/trollfootball/616 ... 3412336916" target="_blank
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
Deus
Boixos Nois

2014.02.02. 22:38:06

Videót a Roncika pirosáról, plííz! 8)
KépKép
zola8787
Director del Fútbol

2014.02.02. 22:27:35

Initom írta:Annyira tipikus hogy egy meccsen keresztül kb semmit nem csinálnak...de azért vezetnek #-o :roll: :?
A tökéletes védekezés azért nem semmi... Illetve minek a 120 millió passz? 2 passz gól, ennyi.
Initom
Entrenador del Barça

2014.02.02. 22:24:12

Annyira tipikus hogy egy meccsen keresztül kb semmit nem csinálnak...de azért vezetnek #-o :roll: :?
Abi & Tito
bence-barca
Llegenda del Barça

2014.02.02. 22:18:33

Gareth Tello írta:Karim, you made my day.
Guti who?
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.02.02. 22:07:27

Karim, you made my day.
http://www.youtube.com/watch?v=oUeOWxh_dB8" target="_blank

Kép
TT
Capitá del Barça

2014.02.02. 21:53:26

jaj szegény kicsi madriddal hogy bánt a csúnya zolibácsi! :cry: menjetek át még a másik fórumra és sírjatok ott is
Tobias88
Entrenador del Barça

2014.02.02. 21:51:32

Egy idióta és kész. Sose az eszéről volt híres. Két patinás klub, nem számít mennyire szurkolok jelenleg a Bilbaonak a Madrid ellen, ilyent akkor sem csinál egy normális ember.
94:39 6 - 1
Stalkyard
Director del Fútbol

2014.02.02. 21:47:42

Ez egyszerűen felháborító egyébként, már a mezdobálás is gusztustalan adás közben egy kb. országos sportcsatornán, de a "dögöljenek meg" benyögésre nincsenek szavak a jó ízlés határain belül. Én eddig egyébként sok esetben viccesnek tartottam Ganxta Realos szurkálódásait, de ez túlment minden határon.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
MichaaBee
Llegenda del Barça

2014.02.02. 21:36:56

Kovbal88 írta:Valaki hahó
hogy van pontosan az a mondás hogy két csapatnak szurkolok az egyik a barcelona a másik a reál madrid aktuális ellenfele.
és kitől származik
José Carreras - "Két csapatnak szurkolok. Az egyik a Barcelona, a másik a Real Madrid aktuális ellenfele."
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
La Pulga
Atomico
Kapcsolat:

2014.02.02. 21:23:09

Simán mehetne már kettővel a Bilbao bár sajnos úgyis a Madrid fogja megnyerni.
Kovbal88
Entrenador del Barça

2014.02.02. 21:18:59

Valaki hahó
hogy van pontosan az a mondás hogy két csapatnak szurkolok az egyik a barcelona a másik a reál madrid aktuális ellenfele.
és kitől származik
Válasz küldése