Egy edzőváltáson átesett, hullámvölgyben lévő csapat most ez a Valencia, akik kb. 4 kezdőjátékosunktól szabadultak meg az elmúlt napokban, és ezektől sikerült kikapni.
A régi Valenciától még megérteném, mert velük mindig is voltak necces meccsek, na de ez a csapat egy éve még egy teljesen más kezdővel állt fel és ritka rossz formában vannak.
Az első félidőben el kellett volna dönteni, ha úgy megy a csapat, mint a Malaga ellen, már legalább 3-mal közötte mehettünk volna a félidőre. A gól után ezek beálltak a kapu elé, Xaviék meg szépen körbeadogatták őket. Amúgy ebből is látszik, hogy az átlövés nem megoldás semmire, volt jó pár, de valódi helyzetünk meg alig.
A középpálya kritikán aluli volt, nem öreg Xavi, csak meg ne lássam még egyszer a kezdő közelében egy ilyen meccsen. Ennyire régen örültem cserének, mint amikor Iniesta beállt helyette.
Mondjuk Fabregas sem fog büszkélkedni a maival, pedig elvileg ő van most a legjobb formában hármuk közül. (Csak nehogy az legyen, hogy megint kukázza a tavaszi félévet.)
Pique helyett szerintem nyugodt szívvel játszhatna Bartra, voltak Gerardnak jó meccsei, de konstans jó teljesítményt egyelőre csak a Bartra-Masch páros nyújtott. Albának annyira durva hibája talán nem volt, de talán az egy kicsit sok lesz, hogy 3-ból 3-szor az ő oldaláról jöttek be.
Messi meg most már gyakorlatilag kerékkötője a játékunknak: azért az teljesítmény, hogy 4en vezetik 3 védőre, és még akkor is egyedül akarja bevinni. De bárcsak ebből lett volna több, mert legalább 15-20 labdát elszórt, amikor egyedül akart volna átvergődni a két négyzetméterre tömörülő 6 emberen. Amúgy szerintem Busquets többször támadta le a kapust, mint ő.

Na de az igazi művészet, amit a bíró meg a két asszisztense művelt, ha minden második döntésük jó volt, akkor túloztam. Szöglet helyett kirúgás, az elején benézték lesre Alexist, rengeteg faltot nem fújtak, a kiállításról meg annyit, hogy bármelyik másik sportágban ezt hívják támadófaltnak.