Teljesen egyértelmű, hogy mi is a csapat problémája.
Először is, hogy a védőink nem védők. Masch középpályás, Alves és Alba támadók (védekezni nem tudnak, ezt be kell látni), Bartra + Montoya még fiatalok nem lehet folyamatos terhelést rájuk tenni (itt nem az erőnlétre értem, hanem a lelki teherre, ha hibáznak akkor 80.000 ember ordítja egy balf.sznak őket), Puyol kiöregedett felesleges erőltetni, + van egy Piquénk, aki szerintem túlságosan rágörcsöl és nem képes klasszis teljesítményre folyamatosan (előtte viszont le a kalappal támadás szempontjából, szögleteknél egyedüli veszélyforrás az ellenfél kapujára).
A másik nagy égető probléma, hogy ennek a tiki-takának lejárt az ideje. Ha játékosaink olyan napot fognak ki, akkor bejönnek a passzok, jönnek a gólok, de tavaly óta ez folyamatosan romlik. Azt nem tudom elképzelni, hogy motiválatlanok a játékosok, mert olyan nincs, hogy nem győzni mennek ki a pályára. Messin kívül nincs olyan ember a csapatban, aki merne nagyot húzni. Oké ott van Pedro meg Alexis, de ők is inkább csak futnak, kreativitás kevés, leszámítva azokat a meccseket amiket már említettem, hogy minden lépés kijön. (Kihagytam Neymart, oké ő is kreatív)
A harmadik pedig az, hogy mikor ég a ház, (lásd tegnap Valencia ellen) a legjobb megoldás a padról az Tello volt. Be kell látni, hogy Tello-t egy Besic-Kádár féle gyerek is 10ből 8szor leszerelné.
Ami szerintem a legfontosabb, hogy el kell felejteni a tiki-takát és behozni egy teljesen új koncepciót. Annó a Real-nál annyi volt, hogy védekeztek, volt két kontrájuk és nyertek 2-1re. (Fúúúj, de gyűzöllek Mourinho

) Csúnya játék, oké, de mégis hasznos és mondhatnátok, hogy akkor is elvertük őket. Oké, mert a tiki-taka annó fantasztikusan ment, legyőzhetetlenek voltunk.
Játékosokat kell venni, Rafinhát visszahozni, Delöfut is ha tényleg akkora tehetség a srác, illetve a padra is erősíteni!!! Elfelejteni Maschot védőnek, Busi mögé ott lesz vkp cserének, stb... Illetve hozni középre 1 csatárt, Messit meg betenni mögé. Tudom nálunk nincsen olyan poszt, hogy ék/center, de be kell hozni, nincs mese, tiki-taka pedig már csak tutyi-mutyi, az edzőnek tökösnek lenni és húzni 1 nagyon újat. Ha besül vele na bumm, kirúgják, megkapja a végkielégítését, de akkor is próbálkozni kell az újítással.
Barney Stinson-t idézve: "Az új mindig jobb."