Barça vs. Real - El Clásico
Valaki hahó
hogy van pontosan az a mondás hogy két csapatnak szurkolok az egyik a barcelona a másik a reál madrid aktuális ellenfele.
és kitől származik
hogy van pontosan az a mondás hogy két csapatnak szurkolok az egyik a barcelona a másik a reál madrid aktuális ellenfele.
és kitől származik
-
- Az Év fórumozója 2013
Zolee-ról mindig is tudtuk, hogy olyan, amilyen, inkább az a szégyen, hogy a Sport TV pár hasonló incidens után is meghívja ebbe a műsorba... Csak gratulálni tudok nekik.
Nem véletlen, hogy nem nézek magyar sportcsatornákat szinte egyáltalán.

Nem véletlen, hogy nem nézek magyar sportcsatornákat szinte egyáltalán.
Azt nem értem, hogy ezek a barmok mit keresnek egy ilyen műsorban? Világ szégyene.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
-
- Llegenda del Barça
Te jó ég...
Azért ez már inkább a szánalmas kategória, h ilyet megengedhet magának a legnagyobb sportadón és ők is csak röhögnek rajta. Sőt, nem is Ganxstára értem , hanem inkább a Sport1re...
Azért ez már inkább a szánalmas kategória, h ilyet megengedhet magának a legnagyobb sportadón és ők is csak röhögnek rajta. Sőt, nem is Ganxstára értem , hanem inkább a Sport1re...
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Ronaldo lakáshitele még vicces volt, de szerintem ez nem az, főleg, hogy ott hagyták a földön.

- shutterisland
- Director del Fútbol
Szerintem jó lesz az ezüst nekik, menni fog az érmeikhezvisca el barca írta:nézem a reál uj staionját. biztos h ez lesz? ilyen ezüst szinű pláza? huh valami nagyon csunya. a bernabeu tök szép, nem értem minek kell neki ez a förmedvény

-
- Llegenda del Barça
Nekem sem igazán tetszik, olyan 'bádogdoboz' feeling. Nem vtam még Madridban, de szerintem ez egy városban sem néz ki jól, legyen akármilyen modern is.visca el barca írta:nézem a reál uj staionját. biztos h ez lesz? ilyen ezüst szinű pláza? huh valami nagyon csunya. a bernabeu tök szép, nem értem minek kell neki ez a förmedvény
Aztán lehet élőben vmivel jobban fog kinézni, mint látványterven, de annyira nem fog meg.
- visca el barca
- Presidente del Barça
nézem a reál uj staionját. biztos h ez lesz? ilyen ezüst szinű pláza? huh valami nagyon csunya. a bernabeu tök szép, nem értem minek kell neki ez a förmedvény 

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- shutterisland
- Director del Fútbol
ha ennyire szeretnétek, hát tessék, máris magára öltötte kedvenc csapatunk mezét.

- Chino
- Llegenda del Barça
Isco nem tudná szerintem átvenni Ini helyét. Ő igazán azon a poszton érzi jól magát, ahol mostanában Messi játszott. Amolyan irányító-fals 9-es pozíció.StickyFingaz írta:Bizony..Isco jó lenne itt Iniesta helyén.1-2 évet padozna,de utána a kezdő meghatározó tagja lehetne.
Persze meg lehetne próbálni, rosszul biztos nem járnánk vele.

Forca Barca!!!!
-
- Capitá del Barça
Bizony..Isco jó lenne itt Iniesta helyén.1-2 évet padozna,de utána a kezdő meghatározó tagja lehetne.
-
- Jugador del Barça
Ez az Isco gyerek elegge szenved a madridban. Egy probat megerne a barcaban. Tobb jatek lehetoseget nem hiszem hogy kapna, de talan ertelme tobb lenne.
Kicsit azért aggasztó, ami a két klub között a háttérben zajlik. Mostanában mi vagyunk gázos helyzetben, a Rosell körül kialakult huzavona meg még akkor is magas labda Péreznek, ha egyébként semmi köze hozzá. Ugyanakkor néha hallgatni kéne egy-két embernek, legyen az vezető vagy újságíró, mert ezekkel megint csak feldobjuk a labdákat. Ha alapvetően képesek is lennének bizonyítást nyerni ezeknek a vádaknak Pérezzel szemben, már csak elvarrt szálakat fognak tudni felhasználni, az meg nyilvánvalóan nem elég. Ebben a helyzetben szerintem senkit nem kell félteni, se Rosellt és a vezetőséget, se Pérezt, ez itt sajnos kőkemény politika, mindnyájan tudjuk, hogy működik. Ugyanakkor ez sport, labdarúgás, aminek szerintem ez elég magas szintű lejáratása. Ideje lenne foglalkozni már azokkal az emberekkel, akik kifutnak a pályára azért, hogy csak miattuk menjenek ki az emberek a meccsekre, és legyen a jóarcoknak ott felül valamire pénzt zsebbe rakni. Egy szóval: hányinger.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
- shutterisland
- Director del Fútbol
felesleges nézni a meccseiket, én is mindig odakapcsolok kíváncsiságból, de mindig megbánom.
valahogy le kell majd őket nyomni a bernabeuban, másképp nem fog menni.
valahogy le kell majd őket nyomni a bernabeuban, másképp nem fog menni.

Szóljon valaki a Betis kapusának, hogy ha kapura lőnek megpróbálhat vetődni.
Bale góljánál, már akkor széttárta a kezeit, mikor még a labda át se ment a gólvonalon.
Bale góljánál, már akkor széttárta a kezeit, mikor még a labda át se ment a gólvonalon.
De tényleg...pont ezt várja az ilyen idióta.visca el barca írta:hihetelten h le is álltok vele vitatkozni és adjátok alá a lovatpont olyan hülye mint a másik oldalon

El kell fogadni, h 2010-ben megváltozott az Aranylabda, nekem a régi rendszer sokkal pazarabb, elegánsabb, értékkel bíróbb volt, volt egy különleges légköre, eszenciája, ami passzolt a karácsonyi, év végi érzéshez. Azóta engem sem érdekel annyira.
A bajnoksággal kapcsolatban olyan érzésem van, hiába "csak" 3 pont a különbség, abszolút magunkat érzem esélyesnek.
-
- Az Év fórumozója 2013
Én befejeztem, reagáltam pár dologra, téma részemről lezárva.visca el barca írta:hihetelten h le is álltok vele vitatkozni és adjátok alá a lovatpont olyan hülye mint a másik oldalon

Remélem, sörvirsli azért idetéved még ma.

- visca el barca
- Presidente del Barça
hihetelten h le is álltok vele vitatkozni és adjátok alá a lovat
pont olyan hülye mint a másik oldalon 

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Én azt hittem ő RMCF... 
Amúgy van benne igazság is meg gyökérség is, szerintem ebben mind egyetérthetünk.

Amúgy van benne igazság is meg gyökérség is, szerintem ebben mind egyetérthetünk.

Mennyire vártam ,hogy amikor Roncsi megszerzi a 2. bogyót , jönnek majd az " én korrekt vagyok " habcsókok és megmondják a frankót mindenről mindenkiről.
Persze szegények elvannak nyomva ,a nagy királyi klubot elnyomja az UEFA a FIFA A sport tv kommentátora , elnyomja őket ez a fránya felszopott Barca generáció élén Messivel akinek egyik aranylabdája sem jogos.
Olvasgatva a túloldalt amit itt leírtam sajnos helyálló pedig elsőre iróniának tűnhet
Szóval srácok amikor egy ilyen dilettáns berobog ide habcsók lován ne haragudjatok rá/juk nem szabad van elég bajuk
Más:
Várják a 10.et mint a messiás (nem Messi nyugi) aztán idén eddig 4szer játszottak nagy csapattal ebből : Barca és az ATMA elverte őket Juve egy x és győzelem , aztán még hogy mi vagyunk elrugaszkodva az univerzumtól
Persze szegények elvannak nyomva ,a nagy királyi klubot elnyomja az UEFA a FIFA A sport tv kommentátora , elnyomja őket ez a fránya felszopott Barca generáció élén Messivel akinek egyik aranylabdája sem jogos.
Olvasgatva a túloldalt amit itt leírtam sajnos helyálló pedig elsőre iróniának tűnhet

Szóval srácok amikor egy ilyen dilettáns berobog ide habcsók lován ne haragudjatok rá/juk nem szabad van elég bajuk

Más:
Várják a 10.et mint a messiás (nem Messi nyugi) aztán idén eddig 4szer játszottak nagy csapattal ebből : Barca és az ATMA elverte őket Juve egy x és győzelem , aztán még hogy mi vagyunk elrugaszkodva az univerzumtól

96-ban 6 évesen kaptam egy Barcelona sapkát , megoldott minden kérdést 

Ezt az RMCF stílust inkább hagyd meg neki. Neki legalább jól is áll, te meg csak az ő véleményét ollóztad össze.

- Kash
- Entrenador del Barça
A sírós Ronaldo, a hisztis Ribéry, Messi meg...Hát ja, ő a zseni.
http://sport365.hu/files/upload/karikatura.jpg" target="_blank
Szerk...:
Hát amit meg Matyi koléga linkelt face-en...Hatalmas.
https://www.youtube.com/watch?v=0I0fIjX1mIU" target="_blank

http://sport365.hu/files/upload/karikatura.jpg" target="_blank
Szerk...:
Hát amit meg Matyi koléga linkelt face-en...Hatalmas.

https://www.youtube.com/watch?v=0I0fIjX1mIU" target="_blank
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Kash 2014.01.15. 09:32:31-kor.