Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Megérdemelte már Selby a VB címet nagyon. Neki szurkoltam ezért is, meg Ronnie-val valahogy sose szimpatizáltam. De az biztos, hogy ha fejben ott van Ronnie akkor kevés játékosnak van esélye ellene. Selby talán az egyik. Ma is visszajött -5 ről (még ha kellettek is hozzá az ellenfél hibái), és nem először támadt fel nagy hátrányból, erős fejben.ferninho írta: na vége, nincs miről beszélni, elképesztőt játszott itt a végén Selby és az utolsó frameben is nagyot játszott, megérdemelte...
de ugye ha nem esik szét Ronnie, akkor megnyeri, bár ezt minden verseny előtt el lehet mondani... kár, nagyon kár ezért, de Selbynél is jó helyen lesz a VB-cím
én az elődöntőket szinte végig láttam (Real meccs idejét kivéve) és a Döntő végig eddig...ozsimiki írta:Most fog kezdődni az eurosporton a snooker vb döntő utolsó, esti szakasza.
Ronnie vezetett már 5 frame-el is,de most sajna Selby vezet 12-11re...a mai nappali szakaszt elbukta a rakéta 5-1 repedig azelőtt simán kézben volt a meccs, volt már 10-5 is.
Tessék szurkolni Ronnie fanok! A döntő 18 nyert frameig tart,szóval van még esély bőven, ha nem úgy jön ki ahogy ma reggel tette azt.
GO THE ROCKET!
így van, teljesen egyértelmű volt a meccs, csak úgy látszik, jól esett a szpíkereknek manny bátyót rúgdosni...csababarca írta:PacMan-Bradleyt nem nézte valaki?
Vélemények?
Sport 1 kommentátorai kiröhöték az eredményt,egész végig Bradleyt méltatták,hogy mennyire veri Manyt. De miről beszéltek? az első,meg a 4. menet volt amit simán odalehetett adni Bradleynek, a többi tök szoros volt,vagy Pac-é,erre kompenzálásról beszéltek...teljesen vakon voltak.
PacMant szeretem,de Bradleyvel sincs bajom,de ez egy egy sima meccs volt. két bírónál 4el nyert, teljesen reális, 3.nál 8al,az pedig túlzó. Mikor vége lett,mondtam,hogy 4el nyer a pontozóknál,egyhangúan.
Így is lett, kommentátorok nem tudom mit szívtak.
Ráadásul Djokovic ellen, Mayer is feladta. Nyilatkozta is a szerb, hogy még nem fordult elő, hogy egy tornán kétszer is visszalépjenek ellene.S.Agüero írta:Az szép. Most van a Miami ATP 1000-es Masters torna. Ma lett volna a Nishikori-Djokovic és Berdych-Nadal elődöntő, de végül egyik sem lett lejátszva, mert Nishikori és Berdych is feladta a meccset sérülés miatt.
Tehát Nadal - Djokovic döntő vasárnap fél nyolctól a DIGI2-n.
Elképesztő...Mihu írta:Nincsenek szavak erre az emberre (?) ...........
http://uk.eurosport.yahoo.com/video/wat" target="_blank ... 27049.html
dilettáns-horda.bence-barca írta: (Ami viszont felszabta az agyam, h amíg nem vtam itthon telóról próbáltam lecsekkolni az eredményt és nso kommenteknél próbáltam infóhoz jutni és hát nso kommentek.... eredményt azt nem írtak, de azt igen, h Nadal színészkedik, mert tudja, h kikap stb. Hogy lehetnek ilyen hülyék? Mondom, nem láttam a meccset, de feltételezem, h amekkora sportember Nadal nem csinálna ilyet soha....