Egyéb Sportok

Minden ami nem foci, de sport
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2014.05.06. 00:57:45

ferninho írta: na vége, nincs miről beszélni, elképesztőt játszott itt a végén Selby és az utolsó frameben is nagyot játszott, megérdemelte...
de ugye ha nem esik szét Ronnie, akkor megnyeri, bár ezt minden verseny előtt el lehet mondani... kár, nagyon kár ezért, de Selbynél is jó helyen lesz a VB-cím
Megérdemelte már Selby a VB címet nagyon. Neki szurkoltam ezért is, meg Ronnie-val valahogy sose szimpatizáltam. De az biztos, hogy ha fejben ott van Ronnie akkor kevés játékosnak van esélye ellene. Selby talán az egyik. Ma is visszajött -5 ről (még ha kellettek is hozzá az ellenfél hibái), és nem először támadt fel nagy hátrányból, erős fejben.

Grat Selbynek =D>

http://www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni ... an-2333787" target="_blank

korrekt nyilatkozatok.
ferninho
Madridista

2014.05.05. 22:48:18

bocs a dupláért, de Ronnie hatalmas gázban van.... hatalmasban.... ezt idáig nagyon csúnyán elcseszte.... nagy csodára lenne szüksége O'Sullivannek, de vhogy nem látom rajta, hogy sikerülhet neki, de cáfoljon rám....
tegnapi napban is ott hagyott pár framet ,amit hozhatott volna, de a maiban... hibák hibák hátán, így nem lehet VB döntőt nyerni
szerk: Selby gyakorlatilag megnyerte, Ronnie, így elcseszni... bár ő sajnos ilyen, akármikor előjöhet nála... hiába javult vmelyest a helyzet e szempontból, de pont a döntőben a legvégén...

na vége, nincs miről beszélni, elképesztőt játszott itt a végén Selby és az utolsó frameben is nagyot játszott, megérdemelte...
de ugye ha nem esik szét Ronnie, akkor megnyeri, bár ezt minden verseny előtt el lehet mondani... kár, nagyon kár ezért, de Selbynél is jó helyen lesz a VB-cím
madridista
ferninho
Madridista

2014.05.05. 20:12:48

ozsimiki írta:Most fog kezdődni az eurosporton a snooker vb döntő utolsó, esti szakasza.

Ronnie vezetett már 5 frame-el is,de most sajna Selby vezet 12-11re...a mai nappali szakaszt elbukta a rakéta 5-1 re :? pedig azelőtt simán kézben volt a meccs, volt már 10-5 is.

Tessék szurkolni Ronnie fanok! A döntő 18 nyert frameig tart,szóval van még esély bőven, ha nem úgy jön ki ahogy ma reggel tette azt.

GO THE ROCKET!
én az elődöntőket szinte végig láttam (Real meccs idejét kivéve) és a Döntő végig eddig...
Ronnie siralmasan játszott most délután, fejben totál máshol járt... a legutolsó frameben látszott ez tökéletesen... 11-11... 2 golyó az asztalon, ha belöki Ronnie a rózsát nyeri a framet, erre elkezdett pozíciónálni a feketére, ezért kőkeményen lökte meg a rózsát, ami persze kimaradt, miközben, ha szépen belöki finoman meg van a frame...
remélem ezalatt a másfél óra alatt visszaszállt a Földre, mert kb a Holdon lehetett fejben és megnyeri...
madridista
ozsimiki
Adminisztrátor

2014.05.05. 20:04:24

Most fog kezdődni az eurosporton a snooker vb döntő utolsó, esti szakasza.

Ronnie vezetett már 5 frame-el is,de most sajna Selby vezet 12-11re...a mai nappali szakaszt elbukta a rakéta 5-1 re :? pedig azelőtt simán kézben volt a meccs, volt már 10-5 is.

Tessék szurkolni Ronnie fanok! A döntő 18 nyert frameig tart,szóval van még esély bőven, ha nem úgy jön ki ahogy ma reggel tette azt.

GO THE ROCKET!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
ozsimiki
Adminisztrátor

2014.04.21. 08:36:58

Wawrinka azért enyhe löketett kapott az Aus Openen :shock: már a döntőre is úgy állt, ki,h kicsit se félt, nyert is.

De,h salakon is nyerjen,az már valami...főleg a szintén mumusa ellen,Federer ellen. (aus döntőben Nadal ellen még szettet se nyert azelőtt)

érdekes lesz ha úgymond 29évesen berobbant a top 3 ba:D meglátjuk, ettől még a Garrost nem adnám neki oda,de keménypályán már nem sok ellenfél ellen van félnivalója, és ha a feje rendben van, legyőzhet bárkit...kellemes meglepetés, nem árt a vérfrissítés itt sem.
Kép
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2014.04.17. 17:05:40

Megindult a salak szezon!
Monte Carlo-ban eddig, mindenki hozta tükörsimán a meccseit. Nadal-Ferrer, Tsonga-Federer és Djokovic- Berdych (még játszik, 1-1 szettekben) meccsek lesznek a következő fodrulóban.

Az elődöntőkben pedig Nadal- Wawrinka, Federer- Djokovic párosítások jöhetnek össze.
Djokovic a címvédő tehát 1000 pontot véd. A torna után viszont nagyot csappanhat Nadal előnye, mert tavaly (is) szenzációs salak szezont futott és mindent megnyert, Monte Carlót kivéve. A szerb meg alig fog védeni pár pontot.

Ami az egész salak szezont illeti:
Nadal megint a favorit, mint salakon mindig, de szerintem most szorosan ott van vele Djokovic is. Roland Garroson is szorongatja már nagyon. Jó lenne idén most már el is hódítani tőle. Mögöttük ott van Federer is, aki bármikor megverhet bárkit. Wawrinkára kíváncsi leszek, mire jut salakon. Na meg Murray meg Ferrer is veszélyes lehet 1-1 meccsen. Del Potro megint sérült?

szerk.: közben ma Ferrer legyőzte Nadalt nagy meglepetésre 7-6 6-4 arányban. Nadal dekoncentráltan játszott és összesen 44! ki nem kényszerített hibát vétett. Az egyik elődöntőben így Ferrer-Wawrinka meccset játszanak majd.

A Federer Djokovic derbit a svájci nyerte, simán, Nole-t sajnos sérülés is hátráltatta. A svájci házidöntőben pedig Wawrinka diadalmaskodott 0-1 ről fordítva. Szóval meg is kaptam a választ, hogy mire képes Stan salakon :D
MatyiG
Adminisztrátor

2014.04.14. 17:08:04

http://www.atpworldtour.com/News/Tennis ... 4bA1lOUvsE" target="_blank
A videó megnézését ajánlom a Rafa-fanoknak! :wink:
Boixos
Llegenda del Barça

2014.04.13. 22:19:57

csababarca írta:PacMan-Bradleyt nem nézte valaki?
Vélemények?
Sport 1 kommentátorai kiröhöték az eredményt,egész végig Bradleyt méltatták,hogy mennyire veri Manyt. De miről beszéltek? az első,meg a 4. menet volt amit simán odalehetett adni Bradleynek, a többi tök szoros volt,vagy Pac-é,erre kompenzálásról beszéltek...teljesen vakon voltak.
PacMant szeretem,de Bradleyvel sincs bajom,de ez egy egy sima meccs volt. két bírónál 4el nyert, teljesen reális, 3.nál 8al,az pedig túlzó. Mikor vége lett,mondtam,hogy 4el nyer a pontozóknál,egyhangúan.
Így is lett, kommentátorok nem tudom mit szívtak.
így van, teljesen egyértelmű volt a meccs, csak úgy látszik, jól esett a szpíkereknek manny bátyót rúgdosni...
de már nem a régi, az tény, öregszik ő is.
PUYOL-XAVI-INIESTA
ozsimiki
Adminisztrátor

2014.04.13. 20:26:54

Loeb azért nem egyszerű egy tag 8) picit jól kezdett a WTCC-ben, első futamon 2. lett, második futamon 1. :D Norbi sajna másodikon el sem tudott indulni.

Amúgy itt sem lesz sok kérdés, Citroenek olyan fölényben vannak mint a Mercik az F1ben...de azért Loeb teljesítménye több mint szép, főleg,h Müller is ilyen kocsival tolja...
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.04.13. 07:16:56

PacMan-Bradleyt nem nézte valaki?
Vélemények?
Sport 1 kommentátorai kiröhöték az eredményt,egész végig Bradleyt méltatták,hogy mennyire veri Manyt. De miről beszéltek? az első,meg a 4. menet volt amit simán odalehetett adni Bradleynek, a többi tök szoros volt,vagy Pac-é,erre kompenzálásról beszéltek...teljesen vakon voltak.
PacMant szeretem,de Bradleyvel sincs bajom,de ez egy egy sima meccs volt. két bírónál 4el nyert, teljesen reális, 3.nál 8al,az pedig túlzó. Mikor vége lett,mondtam,hogy 4el nyer a pontozóknál,egyhangúan.
Így is lett, kommentátorok nem tudom mit szívtak.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
MatyiG
Adminisztrátor

2014.04.05. 22:40:51

Szivós Márton kezdődő szívinfarktussal az intenzíven kezelik a fővárosban. A világbajnok pólóst a Vasas-Szeged meccs után vitték a Semmelweis Klinikára, ahol azonnal szívkatéteres műtétet hajtottak végre a világbajnok szegedi pólóson.
:shock:

Jobbulást! :?
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2014.03.29. 23:01:02

S.Agüero írta:Az szép. Most van a Miami ATP 1000-es Masters torna. Ma lett volna a Nishikori-Djokovic és Berdych-Nadal elődöntő, de végül egyik sem lett lejátszva, mert Nishikori és Berdych is feladta a meccset sérülés miatt.
Tehát Nadal - Djokovic döntő vasárnap fél nyolctól a DIGI2-n. :)
Ráadásul Djokovic ellen, Mayer is feladta. Nyilatkozta is a szerb, hogy még nem fordult elő, hogy egy tornán kétszer is visszalépjenek ellene.
Ami döntőt illeti, bármi lehet szerintem. Érdekes, Federer kiesett, pedig talán ő volt eddig a legjobb formában.
Nadal tavaly nem indult ezen a tornán ugye? Mert Djokovic a negyed-döntőben esett ki tavaly, szal most szerez valamennyit pontot, de a spanyol így is növelheti az előnyét.
MatyiG
Adminisztrátor

2014.03.28. 23:31:42

Az szép. Most van a Miami ATP 1000-es Masters torna. Ma lett volna a Nishikori-Djokovic és Berdych-Nadal elődöntő, de végül egyik sem lett lejátszva, mert Nishikori és Berdych is feladta a meccset sérülés miatt.
Tehát Nadal - Djokovic döntő vasárnap fél nyolctól a DIGI2-n. :)
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2014.03.19. 14:47:44

Murray és Lendl útjai szétváltak. Érdekes, pedig vele érte el a legnagyobb sikereit.

http://www.nemzetisport.hu/tenisz/tenis ... el-2323071

Közben vasárnap Djoković megnyerte az Indian Wells-i tornát. Nagy nehezen gyűrte le Federert, aki nagyon jó formában játszik. Nolenak ez az első trófeája idén, érdekes, hogy pont azon a tornán diadalmaskodott amikor Marjan Vajda ült a páholyban és nem Becker.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.03.03. 19:29:44

Mihu írta:Nincsenek szavak erre az emberre (?) ...........

http://uk.eurosport.yahoo.com/video/wat" target="_blank ... 27049.html
Elképesztő... =D> Szerencsére nagyjából végig tudtam követni a tornát, így Ronnie szinte összes meccsét láttam, hát tényleg nincsenek rá szavak. =D>

Legenda.
Mihu
Director del Fútbol

2014.03.03. 18:50:45

Nincsenek szavak erre az emberre (?) ...........

http://uk.eurosport.yahoo.com/video/wat ... 27049.html" target="_blank
Kép
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2014.03.02. 10:12:20

Federeré lett a Dubai torna. Az elődöntőben és a döntőben is 0-1-ről fordított, Djoković majd Berdych ellen.
Ha jól tudom hatodszor nyerte meg amivel befogta Ivan Lendlt.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.01.26. 12:43:54

bence-barca írta: (Ami viszont felszabta az agyam, h amíg nem vtam itthon telóról próbáltam lecsekkolni az eredményt és nso kommenteknél próbáltam infóhoz jutni és hát nso kommentek.... eredményt azt nem írtak, de azt igen, h Nadal színészkedik, mert tudja, h kikap stb. Hogy lehetnek ilyen hülyék? Mondom, nem láttam a meccset, de feltételezem, h amekkora sportember Nadal nem csinálna ilyet soha....
dilettáns-horda.
Aki nézi a teniszt huzamosabb ideje, az látta,hogy Nadal sérült. Nem így áll bele az ütésekbe, nem így dobja fel a labdát alapesetben.
Nem kell velük foglalkozni..
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
bence-barca
Llegenda del Barça

2014.01.26. 12:31:08

Szép volt Wawrinka! :)

Sajnos a meccset nem láttam, mert későn keltem csak egy részletet, illetve még elkellet ugranm itthonról, aztán a trófeaátadásra értem vissza.

Nagy gratuláció a svájcinak!

(Ami viszont felszabta az agyam, h amíg nem vtam itthon telóról próbáltam lecsekkolni az eredményt és nso kommenteknél próbáltam infóhoz jutni és hát nso kommentek.... eredményt azt nem írtak, de azt igen, h Nadal színészkedik, mert tudja, h kikap stb. Hogy lehetnek ilyen hülyék? Mondom, nem láttam a meccset, de feltételezem, h amekkora sportember Nadal nem csinálna ilyet soha....
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2014.01.26. 12:18:31

nem tom volt e már, ilyen gyászos hangulat egy grand slam győzelem után :D

Persze egy részről Nadal sérüléseinek szól, de azért csak megnyerte első GS-jét, lehet el sem hiszi még :D

De azért gratula Nadalnak is, rajta kivül lehet, hogy bárki más feladja, vagy 3 szettben bukja el.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.01.26. 12:17:14

WAWRINKAAA!!! =D> =D>

Kicsit felemás így a győzelem, mert Nadal láthatóan nem volt az igazi, ettől függetlenül szerintem abszolút megérdemelte a svájci! Hihetetlen volt, amit művelt az egész tornán, Djokovic ellen, de előtte is, meg most Nadal ellen is, a képességeivel sosem volt baj, ezt tudjuk, és most végre mentálisan is képes volt felnőni a szűk elithez! Igazán megérdemelt egy GS-sikert Waw, nagyon boldog vagyok, hogy összejött neki. :)

Nadalnak pedig respekt, és ne aggódjon, fog még nyerni ő elég Grand Slamet. Wawrinkának meg valószínűleg ez volt az első és egyben az utolsó is.

SZÉP VOLT, WAW! =D>
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.01.26. 12:16:01

Grat Wawrinkának, félresöpörte a nagyképű szerb gyereket, ezért már maximálisan megérdemelte!
Plusz itt is remekül játszott,ha Rafa egészséges, akkor se biztos,hogy nem nyert volna, sőt!

Rafa majd a Garros-on odapörköl megint 8)

Két kommentár egyébként meg elmehet a búsba, az a fajta ellendrukkolás,amit Federer meccsen is csináltak, majd itt is...nem tudom mit képzelnek magukról,hogy ezt hogy engedhetik meg maguknak...felháborító volt.
ozsimiki
Adminisztrátor

2014.01.26. 12:11:57

Grat Wawrinkának! Jól tolta.

Nadalnak meg maximális Respekt, ilyen sérüléssel kb mindenki feladta volna 0-2es szettállásnál...ő mivel GS döntő végigtolta, a szurkolóiért,a nézőkért,és azért mert ő ilyen. Sok degeneráltat meg tudom sajnálni,akik szidják.

Emlékszem bukott el 6-0ra kisebb torna döntőt,úgy,h lépni alig tudott,csak,h ne adja fel...

VAMOS RAFA! Összejön majd máshol a 14.
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2014.01.26. 11:37:22

Hihetetlen ez az ember, bárhonnan képes visszakaparnia magát!
Sérülten is 2-1!
Vamos!
ozsimiki
Adminisztrátor

2014.01.26. 10:52:03

hopp...ennek a hátnak meg döntőnek annyi :S

hihetetlen milyen peches ez az ember :S persze a sérüléséig is jobb volt most az ellenfele,de Nadal vissza tud jönni 0-2ről is, de sérülten nem...

a labdát alig tudja feldobni...mi nem sérül még meg neki? a füle? :(

VAMOS RAFA akkor is...!!

2.szett term elment simám így...majdnem fel is adta lehetett rajta látni, a 3.ban viszont még mindig ott van, és 4-1re vezet Rafa...most szívódhatott be az a cucc amit a hátára kapott...de akkor is rohadt nehéz, nagyon kemény lenne ha innen nyerne,de messze van ettől, becsület szett meglehet, 4.eleje meg eldöntheti a folytatást...
de a 3.megnyerése is még távoli...
VAMOS!

3.at behúzta Nadal, szervagémjeit hozta Waw segítségével is (igaz a 2.szett javarészében meg Nadal adta oda simán neki). De nagyon nincs rendben még, most kezelik két szett között,aztán meglátjuk...hihetetlen lenne ha innen meg tudná nyerni.

VAMOS!
Kép
Válasz küldése