sjd írta:
Lehet, hogy én maradtam le valamiről, de nem volt még itt két cég, akik kb. 30%-ot birtokoltak a játékjogból?
Mert hogy ezek úgy időközben eltűntek a színről.
Sanama írta:Nos, én(és nemcsak én szerintem) úgy tudtam, hogy Neymart a Santos és 2-3cég "birtokolta", az apjának nem volt joga rá.
Ahogy tegnap is írtam, sztem ez a 17,1 millió az összes tulajdonosnak ment, csak valószínűleg tőlünk a Santos mint többségi tulajdonos kapta meg az összeget és ők osztották tovább.
Ezért is kapott a Santos még két bari meccset meg 7,9-et elővásárlási jog formájában a nagy semmire (úgysem jön majd onnan senki, de ha jön is, nem fog befutni, tehát ez is kidobott pénz, ezt már most biztosra veszem).
Szerk: Drigo, Neymar szülei nem voltak tulajdonosok. Két befektetői társaságról van szó, vmi DIS meg nem tudom, mi a másik, Daffy írta lejjebb.
Neymar papa viszont elég jó ügynök lehet, remélem van még ügyfele, akit szintén megvehetnénk.
Merthogy úgy tűnik, tényleg ez a fájó igazság:
Rumig írta:Na most teljesen jogosan vetődik fel a kérdés, h ugyan miért kell ennyit egy olyan játékos zsebébe tömni, akiről kb 3 éve tudni lehet, h hozzánk akar jönni

és
daffy írta:ha neymar a barcába akart menni,akkor miért kellett 50milliónak landolni a családnál?
Alcantara írta:Egy dolog biztos: Az a fene nagy Barcelonába vágyódásnak Neymar részéről ennyi volt az ára.
Mivel kifizettük, ide vágyódott.