Slither írta:Game90 írta:Gondolkodtam ezen a Bob - neo cserén, mert Bob azért csak ad egy keeper-t, de végül úgy döntöttem, hogy vétózok.
Megint megkérdezem, ezzel a rendszerrel most mi van?
Az utóbbi pár csere/vétó és a hozzászólások alapján javaslom a következő új rendszer bevezetését:
- Ha megköttetik egy csere, akkor a benne résztvevő 2 félnek meg kell indokolnia, hogy ő mi miatt ment bele a dologba.
- Ezután a maradék 10 ember beírhatja hogy neki megfelel-e a dolog vagy sem. Ha vki nemre szavaz, annak érvekkel kell alátámasztania a vétóját (ha vki statisztikákra hivatkozik, azt írja be a pontos számokat).
- A többségi szavazat fog dönteni, azaz 10-ből 6-nak kell elfogadnia/vétóznia a cserét hogy az átmehessen.
Ma aztan gyorsak dolgoztak a vetozok. Nem is lattam hogy volt csere, mire elolvastam ezt a hsz-t es felneztem yahoo-ra, mar csak a vetot lattam.
Ezt veto rendszert ugy latom senkit sem erdekel igazan. A szavazasban eddig csak 9 ember vett reszt (6-3 az allas), ha be akarjuk vezetni akkor kell meg egy beleegyezo szavazat.
Nekem tetszene ha változtatnánk, csak a változtatások nem tetszenek:D Ennyire szerintem nem kéne bonyolítani, meg húzni sem a dolgot. Nekem a javaslatom, hogy a csere menjen le úgy ahogy eddig, csak az ingame vétót vegyük ki, helyette aki vétózni akar, az ide írja be hogy vétó és 1-2 sorban indokolja meg, hogy miért vétózik.(Illetve nem lenne rossz, ha 1-2 percet rászánna és javaslatot tenne, hogy mit kellene változtatni.) Ne kelljen már azt is beírni, hogy nem vétózok, mert akkor sosem jön össze 1 csere. Illetve a csere résztvevői részéről a kötelező indoklás is fölös szerintem,(igazságos cserénél fölösleges billentyűkoptatás) de pl az teljesen jó, hogy ha valaki gondolkozik a vétón az beírja, hogy necces a dolog és kér egy indoklást. A játékon belüli vétó kivételével remélhetőleg csökkennének a vétók, mert ott nyomogatni a gombot nonstop könnyű, de szerintem sokszor annyira már nem cseszné az emberek csőrét 1-1 csere, hogy időt szánjanak rá, hogy ide írjanak. + az indoklás segítene egy újabb cserét összerakni. Pl. a múltkori cserém megvétózásával semmit nem tudok kezdeni, mert 1-2 ember írt csak, de azok is ilyen tök általános dolgok voltak, 1 javaslatot nem kaptunk, hogy hogyan lehetne igazságosabb, úgyhogy mehetett is a kukába az egész. Ha csak rá kell nyomni egy gombra, akkor senki sem veszi a fáradtságot, hogy jobban átgondolja miért is vétózik.
Ja, a másik kérdés, hogy hány ember kelljen a vétóhoz. Nekem az 50% tetszene leginkább, de az gyanítom, hogy nem lesz, szóval részemről akár még az 5-6 ember is belefér.
szerk.: Egyébként Andersonnal akkor most mi a helyzet? Ő most sima keeper szint? Vagy mi? Mert idén már nem nagyon fog valszeg játszani, szóval az értéke eléggé közelít a nulla felé.