Egyéb Sportok

Minden ami nem foci, de sport
ozsimiki
Adminisztrátor

2014.01.26. 09:57:54

Nah,elég magas szinten kezdett mindkettő, az első szett nagyon fontos,főleg ha Rafa nyeri :)

oda kell figyelni,élesnek lenni,és akkor meg kell lennie a 14.nek:)

VAMOS RAFA!!!

Zseniálisan játszott 5-3ig a svájci,aztán szerválnia kellett a szettért,Rafa is előhúzott pár dolgot 0-40e volt, erre nem ütött vissza zsinórban 3db 2.szervát...bele is került így a szettbe.

1-0 Wawrinkának, a 2.szettet mindenképp nyernie kell Nadalnak,és be is fogja húzni,remélhetőleg elég volt ez a szett,h lássa mi kell, nah meg nem az az összeomlós fajta :)

VAMOS!!!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
MatyiG
Adminisztrátor

2014.01.26. 09:43:27

Valaki tud valami jó linket adni a meccshez? :)
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.01.24. 17:11:20

ferninho írta:
S.Agüero írta: A döntő komolyan éjjel kettőkor lesz? A livescore ezt írja. Valaki mondja már meg mikor lesz.
Azt hittem itteni idő szerint fél tízkor kezdődik... :roll:
használd at eredmenyek.com-ot, sokkal jobb, mint a livescore.
ott 9:30 van írva, gondolom ekkor is lesz :)
vagy két kattintással beállítod a livescore.com-on,hogy milyen időzónát használjon,és kész is. nekem 9:30at ír a livescore is.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
ferninho
Madridista

2014.01.24. 16:41:52

S.Agüero írta: A döntő komolyan éjjel kettőkor lesz? A livescore ezt írja. Valaki mondja már meg mikor lesz.
használd at eredmenyek.com-ot, sokkal jobb, mint a livescore.
ott 9:30 van írva, gondolom ekkor is lesz :)
madridista
MatyiG
Adminisztrátor

2014.01.24. 16:21:37

Bent van Nadal! 8)

A döntő komolyan éjjel kettőkor lesz? A livescore ezt írja. Valaki mondja már meg mikor lesz.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.01.24. 12:18:56

Rafa nyagyon simán elintézte Federert.
7-6,6-3,6-3.

Be kell húzni a döntőt Wavrinka ellen 8)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
MatyiG
Adminisztrátor

2014.01.23. 13:57:17

Wawrinka ott van a döntőben! 3-1-re verte Berdych-et.
Kár, hogy a holnapi meccset nem látom. :(
A döntőre asszem, mindenféleképpen felkelek, ha Nadal bejut. :)
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2014.01.22. 19:32:10

Na akkor Nadal- Federer előrehozott döntő!

Nadal akkora küzdő, hogy a tenyere nem fogja szerintem zavarni, Federer meg sokadjára bizonyitja, hogy sose lehet leirni.

Nadalt mondanám esélyesnek, de ha Federer előveszi a zsenijét akár behúzhatja 3-4 szettben, ha maratoni meccs lesz akkor egyértelmű Nadal.

Győzzön a jobbik :!:
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.01.22. 19:18:51

Rafa tenyeréről van valami képed? nem láttam idén meccsét még...de Fed ellen megnézem :)
ozsimiki
Adminisztrátor

2014.01.22. 18:53:23

Federer amikor csúcsformában volt, akkor is általában Rafa nyert. Most is ebben bízok!

Sajnos Nadal tenyere elég rondán néz ki, nem lehet kellemes ilyen vízhólyagos tenyérrel 3+órákat magas szinten ütni,de meg fogja oldani.

Nagy meccs lesz, már rég volt Nadal-Federer meccs, hiányolta mindenki,és most egyik sincs rossz formában, szóval előre egy újbóli legendás meccsért! A végén ha lehet Rafa sikerrel!

Azt meg biztosra veszem,h ezen ág döntőse lesz a bajnok,de ez már Djoker kizúgása után kb biztos volt.

VAMOS RAFA!

Nőknél meg már rossz kimenetel nem lehet, remélem a tini nyeri =P~
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2014.01.22. 17:14:50

Gareth Tello írta: Elődöntőben hajrá Federer! 8)
Baromi jól tolta ma Fed, de ez az egész tornán jellemző rá, nagyon érzi most a játékot, ezért is bízom benne, hogy meg tudja lepni majd Nadalt. (Persze nem akarok elkiabálni semmit. :D )
Mindenesetre ha kikap rád fogom, mert most kiabáltad el. :mrgreen:
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.01.22. 13:59:01

bence-barca írta:Federer –Murray 6:3, 6:4, 6:7, 6:3

Ezzel Federer bejutott az elődöntőbe ott Nadal lesz a játszótársa.
Másik elődöntőt meg Berdich-Wawrinka páros vívja majd.

Elődöntőben hajrá Federer! 8)
Baromi jól tolta ma Fed, de ez az egész tornán jellemző rá, nagyon érzi most a játékot, ezért is bízom benne, hogy meg tudja lepni majd Nadalt. (Persze nem akarok elkiabálni semmit. :D )

Wawrinka szerintem veri a cseh srácot.

Szurkolok majd a két svájcinak. 8)

A nőknél meg Azarenka is kizúgott... :lol: Úgyhogy az Ivanovic-verő Bouchard, Na Li, Radwanska és Cibulková van most a legjobb négy között.
bence-barca
Llegenda del Barça

2014.01.22. 13:56:15

Federer –Murray 6:3, 6:4, 6:7, 6:3

Ezzel Federer bejutott az elődöntőbe ott Nadal lesz a játszótársa.
Másik elődöntőt meg Berdich-Wawrinka páros vívja majd.

Elődöntőben hajrá Federer! 8)
shutterisland
Director del Fútbol

2014.01.21. 14:54:01

Így is szerencsésnek mondhatja magát,h van egy kiöregedő Federer, meg a legnagyobb ellenfele (Nadal) pedig sérülések miatt kihagyott pár GS-t.
és egy murray, aki fel tud hozzájuk ám nőni, de neki is volt ez a hátsérülése.
szóval ebből a szempontból valóban jó időszaka van novaknak.
ozsimiki
Adminisztrátor

2014.01.21. 13:43:16

BarcafanTomee írta:
Gareth Tello írta:Érdemes nézni a Djokovic-Wawrinka meccset, már a döntő szettet játsszák, parázs mérkőzés. :)
És nem hiszel el, mit veszitett el Djoko. Beüt két jó szervát és csak páyára kellett volna ütni.
De 2:1 nél is odaadta az adogatójátékát, már ott megtörhette volna a svájcit...
a végén még kiderül,h valójában peches szegény Djoko :cry: az akinek majdnem két évig minden kicseszett labdája a vonalra esett,úgy,h csak bele-bele kapott csomóba azok közül. Kb 3GS győzelmét megelőzően eshetett volna ki ha 1-1 ilyen laszti nincs bent. Legemlékezetesebb a 11es Federer elleni Us Open elődöntő. Most meg végre nem malacozott akkorát, kijárt már nagyon neki.

Így is szerencsésnek mondhatja magát,h van egy kiöregedő Federer, meg a legnagyobb ellenfele (Nadal) pedig sérülések miatt kihagyott pár GS-t. Ettől sajnos még nagyon jó játékos,azt elismerem,de rengeteg utálatos dolga van a pályán, ráfért az arcára ez már.

(ha a karrierje kezdetétől követed,akkor talán tudod mikre gondolok,de mostanában sem vetkőzött le minden olyat még sajna)
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.01.21. 13:40:20

WAW!!!! =D> =D> =D>

Szép volt, nagyon megérdemelte!

Mondjuk Djokóval valami nem stimmelt... Mentálisan gyengének éreztem ma, pedig ez általában nem jellemző rá.

Mindegy, Waw hatalmasat küzdött! :)

Jó lesz ez, Berdychet verni kell a négy között, a másik ágon Federer szétaláz mindenkit, aztán jöhet egy jó kis svájci házidöntő. :mrgreen:
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.01.21. 13:36:14

EZAAZ!!!

Azt hittem bemakkolja ezt is...
Mikor láttam 6-6 az utolsó szett,na mondom ezeket nem szokta bírni a svájci sose, erre tessék!

Azért kemény mennyivel erősebb Nadal-ék ága. :shock:
Federer,Nadal,Murrey,Tsonga,Berdych...

Innen Nadalnak kéne húznia, bár nekem mostmár mindegy,így hogy a szerb kiesett :mrgreen:
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2014.01.21. 13:30:41

Gareth Tello írta:Érdemes nézni a Djokovic-Wawrinka meccset, már a döntő szettet játsszák, parázs mérkőzés. :)
És nem hiszel el, mit veszitett el Djoko. Beüt két jó szervát és csak páyára kellett volna ütni.
De 2:1 nél is odaadta az adogatójátékát, már ott megtörhette volna a svájcit...
ozsimiki
Adminisztrátor

2014.01.21. 13:29:42

Háhhááá-HááááHááá HAAAA!

Kiesett ez a "szimpi" szerb, innentől rossz végkifejlett nem lehet. Még ezt az ágat se tudta ezúttal kihasználni, bemákolni.

Rafanak jön Dimitrow,utána Federer/Murray, aztán szntem Berdych.

Tutira veszem,h Rafa ágáról kerül így ki a győztes,remélem Nadal behúzza,de nagyon nehéz lesz még :)

VAMOS!
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.01.21. 12:34:03

Érdemes nézni a Djokovic-Wawrinka meccset, már a döntő szettet játsszák, parázs mérkőzés. :)
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2014.01.20. 17:56:22

Igen, szépen elintézte Federer Tsongát. Úgy tünik jó formában van a svájci, esélyesebbnek is tartom Murray ellen, habár Murray is bármikor képes megverni bárkit. Mindesetre szerintem Egyiküknek se lesz keresnivalója Nadal ellen. (habár énis remélem, hogy kiesik) :D

Nole ágán, azért nem irnám le Wawrinkát és Berdychet/Ferrer, törtek már borsot a szerb orra alá. De kétségtelen hogy Djokovic az esélyes.

Ha pedig összejön a Djoko- Nadal döntő bármi lehet.

De elárulom, hogy már a kezdetek óta, nagy Djokovic szurkoló vagyok, szóval remélem meglesz zsinórban a 4. is! :D

Ivanovic pedig, biztatóan játszik, mióta új edzője van. Serenát szépen elintézte, habár állitólag sérülten játszott, de attól az érdemből nem von le semmit. Ha túljut Bouchard-on, az elődöntőben Na LI, jöhet.

De a női teniszt nagyon kiszámithatlan, bármi lehetséges.

Azért Hajrá Ana! :D
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.01.20. 13:05:57

BarcafanTomee írta:Az Australian openen már a negyed-döntők következnek. Eddig könnyedén nyertek a nagyon, Del Potrót leszámitva.
Most viszont már lesz egy Federer- Murray és egy Nole- Wawrinka meccsek, akár nagy csaták is kikerekedhetnek belőlük.

A nőknél sok a meglepetés, Serena után kizuhant Sharapova is. Remélem Ivanovic elég erős lesz fejben, és akkor akár lehetne is esélye a végső győzelemre.
Bautista mekkorát játszott Del Potro ellen, te jó ég... :D Bár sajnáltam nagyon az argentint. Viszont Bautistát most el is verte Dimitrov, aki Nadallal találkozik a következő körben.

Federer is szépen menetel eddig, nem gondoltam volna, hogy képes lesz három szettben megverni Tsongát. =D> A Murray elleni összecsapás epic lesz. 8)

Azt nézem most, hogy Federer Nadal ágán van sajnos, úgyhogy a döntőbe jutáshoz Murray mellett a spanyolt is le kell majd győznie Rogernek (hacsak Dimitrov nem veri ki Nadalt, de ezt nem tartom valószínűnek).

A másik ágon Djokovic egyértelmű esélyes, szerintem biztosan ott lesz a fináléban a szerb.

A nőket annyira nem követem most, de azért szurkolok én is Ivanovicnak. :oops:
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2014.01.20. 12:28:56

Az Australian openen már a negyed-döntők következnek. Eddig könnyedén nyertek a nagyon, Del Potrót leszámitva.
Most viszont már lesz egy Federer- Murray és egy Nole- Wawrinka meccsek, akár nagy csaták is kikerekedhetnek belőlük.

A nőknél sok a meglepetés, Serena után kizuhant Sharapova is. Remélem Ivanovic elég erős lesz fejben, és akkor akár lehetne is esélye a végső győzelemre.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.01.11. 11:05:56

Fucsovicsnak sajnos nem jött össze végül a főtábla... :? Három szettben kikapott a francia gyerektől.
Primitive írta:A felsorolt 4 meccsből Te melyiket akarod megnézni úgy őszintén? :D
Most miért, annyira nem rossz meccsek, főleg annak fényében, hogy ez még csak az első kör. :D

Hewittot bírtam anno, de már rég láttam játszani, kíváncsi vagyok rá, a Cilic-Granollers meccs szerintem baromi jó lesz, Gulbist nagyon kedvelem, és azt is megnézném azért, hogy mire megy Robredo Lukas "Nadal-verő" Rosol ellen. :D De lehet, hogy bennem van a hiba. :mrgreen:
Primitive
Entrenador del Barça

2014.01.10. 23:52:39

Gareth Tello írta:Australian Open-sorsolás:
Férfiak
Nők

Azért lesz egy-két csemege már az első körben is... Nadal-Tomic, Seppi-Hewitt, Cilic-Granollers, Robredo-Rosol, Monaco-Gulbis. :)

Federer az ausztrál Duckworth ellen kezd, aztán a második körben jöhet Stepanek vagy a szlovén Kavcic.

Ja, és Fucsovicsnak tessék szurkolni, de nagyon, ma éjjel fél háromkor játszik a FŐTÁBLÁRA KERÜLÉSÉRT a francia Millot-val!

Nadal vajon kipakol a bőröndjéből? Bernard a.k.a Australian Open Tomic szerintem megfricskázhatja a spanyolt, aki nincs élete formájában. Annak ellenére sem, hogy behúzta azt a felkészülési tornát.
Nadalt nem igazán várom döntő közelébe, és ennek semmi köze ahhoz, hogy nem csipázom Őt. A felső ág brutális...

A felsorolt 4 meccsből Te melyiket akarod megnézni úgy őszintén? :D Hewitt üti Seppit, azon pénzem is lesz majd. :D

Fucsónak meg nagyon szurkolok, simán verhető a francia törpe. Sávolt óta már elmúlt pár és, hogy nem volt főtáblás magyar résztvevő, most igen nagy sansz van rá.

Hajrá Marci!
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Válasz küldése