Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ugyan erre gondoltam,és figyeldd meg az lesz...Pavel írta:Én akkor leszek nagyon morcos, hogyha szerdán könnyedén gurítunk nekik vagy négyet.
Jah azért rúgtunk 100gólt mióta itt van Tata...Ma rossz napjuk volt ennyi...Sokszor jó volt...Kovbal88 írta:Nagyon gyenge ez a csapat... nincs tűz,de már az Atletico ellen se volt... kiégtek a fiúk
1.1 lett...Initom írta:Két szó : dupla nulla.
Ma meccs van?S.Agüero írta:Látom sokakat érdekli a mai meccsünk.![]()
Possible line-up (vs Levante): Valdes - Montoya Pique Mascherano Alba - Xavi Busquets Cesc - Alexis Messi Pedro #fcblive [rac1]
Remélem, kezd Bartra.
mess2009 írta:csak azért mert sokat polemizáltunk - többnyire negatív kicsengéssel - a VÉDELMÜNKRŐL: a legjobb csapatrészünk volt!!
még Busquets ordító ökörségeit is elviselték, sőt ott voltak a támadásokban is! nem állandóan(!?) de éppen amennyit lehetett.
valaki alább jól fogalmazott: Sanchez kvalitása sajnos itt mérettetett meg igazán, az viszont kellemes tény : Pedro jó formában van.
Fabregas: hasonló a csíleihez: egyszerűen gyenge egy ilyen közegben.(masszív, jól mozgó védelem)
Sergi R. egy szürke átlagos adottságú rutintalan tucat ember, amint lehet (én is) kicserélném a kis Thiagóra.
természetesen tudom, hogy a Messi, Neymar duó világsztár, de azt is láttam, hogy tegnap ebből semmit a világon nem mutattak! azért ha én fizetnék súlyos milliárdokat ennek a két csávónak, lehet hogy kissé türelmetlenebb lennék az ellenszolgáltatások miatt. az a libikóka ugyanis, hogy sérült vagyok (gyomorrontott?!) aztán lábadozok, aztán aggódom, nehogy lerúgjanak, aztán meccshiányom van,......?! csak remélni tudom, hogy nem ez jön a VB.-ig.
azt, hogy az Espanyol meszorítja a Realt ..? hiú ábránd.
Valami komolyabb gond van Messivel az biztos, majd idővel kiderül valószínűleg hogy mi. Nincsenek nagyon jó érzéseim valahogy vele kapcsolatban, de hátha tévedek, visszajön és újra a régi lesz.mess2009 írta:nem igazán akarjátok megérteni, hogy mit is "pedzegettem".nem vagyok(sajna) amolyan kigyüjtögetős fajta, de holtbiztos, hogy Messin nem ez az utóbbi két hónap kérhető számon ami az elvárható teljesítményt illeti, hanem ennél jóval több. a karácsonyi szünetben alkalmam volt két könyvet is elolvasni a Barca vagy éppen Messi múltjából és bizony a dolgok mögött gyakorta egészen más húzódik mint amit nekünk beadnak.nem hallottatok olyasmit, hogy egy "ételmérgezés" valójában egy átmulatott éjszaka - kommunikációs - fordítása?! vagy, annak hogy egy "értékes" játékos visszaesően sérülget nem lehetne felelőse?