A mozgásra írtam ugyanúgy, hogy zavaró, sőt másabb mozgás kell, mert intenzívebb a játék, fociban meg nagyobb sprintek vannak. De egy bokasérülésnél meg fájdalomnál kapsz egy kis morfiumot aztán hadd szóljon.

Fociban is persze fájdalomcsillapítók stb, csak ott szerintem zavaróbb, hogy lábbal nyomod. Remélem érhető, nem összehasonlítható a kettő.
Bradleynek max 8 milliót adnék, de ez a jövő zenéje. Rossz nyomvonalon gondolkoztok érzésem szerint. Crawfordot most lehetett elcserélni, nyáron úgyse tartottuk volna meg, s cserébe kaptunk egy lehetséges első körös cetlit. Írj Game egy verziót, amiben jobban kijöhettünk volna???? Talán ha Decemberben cseréljük, akkor is a Miami került szóba és egy második körös jog tőlük. Most meg még ezt is megfejeltük, mert legrosszabb esetben is 2 második köröst kapunk, de nem a Miamitól hanem a Phillytől. Abszolút jó csere volt ez, s teljesen látható az út nálunk. Ezt lejjebb leírtam. Idén top draft megszerzése, nyáron helyet csinálni Bradley szerződésének, jövőre egyet fejlődni, majd 2015-16ra hozni egy igazi szupersztárt. Egy rebuild folyamat 4-5 év szokott lenni, Ainge ezt megfogja oldani 2-3 év alatt, ebben biztos vagyok. Lőtéri kutyát nem érdekli Joel Anthony szerződése, Lee-t el kellett passzolni, mert hosszú szerződése volt, Wallace-szal is ez a baj meg Bass-szel. Anthony szerződése még jövőre van, de az nem gáz. Továbbra is tartom remek csere volt tőlünk, egy esetleges első körös cetli is lehet ebből, de a lényeg olyan emberből csináltunk értéket, akikből többet nem lehetett volna kihozni. De mondom, Game írj egy variációt, amit jobbnak ítélsz meg. Úgy tankolunk, hogy közben cetliket gyűjtünk, ráadásul a mag megmarad, nagyon jól forgatja a lapokat Danny. És nem azt kell nézni, hogy második kör, meg majd kit húzunk??2015-16ban odafogunk kopogtatni nem egy csapathoz úgy, ahogy KG-nél tettük pl, hogy adunk egy rahedli cetlit. Ezért kellenek a második körösök is akár. Garnettért anno adtunk 5 játékost meg 2 cetlit, most is hasonló lesz a koncepció, legalábbis úgy látom.